Mamici de iulie - august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
alina.z spune:
buna -lor nu stiu de ce dar nu prea imi intra mesajul de dimineata si mie mi-a zis dr ca nu am voie sa fac baie decat un dus cu apa calduta, injectii cu gavibinon, utrogestan, vit E si acid folic
off ce mult mai este pana joi cand ma duc la eco sa-l vad pe bebe ca petele nu vor sa se opresca, la voi cum este mai curge?
sunt la birou si imi este somn rau de tot.
va pup.
6+
amameda spune:
Multumesc de tort.Glumesc fiindca nu imi mai plac dulciurile, prefer acru si sarat.
Eu sarcina aceasta am facut deja o transvaginala dar bebe fu de negasit fiindca aveam 19 zile DPO. Acum ca e mai maricel si i-am vazut si inima la eco normala vor sa il masoare si sa stabileasca cu exactitate cate sapt are. Degeaba spui ca stii exact data ovulatiei, nimeni nu te ia in seama. Dr. o tine una si buna cu data UM si eu pe a mea ca am avut ovulatie tarzie. El nu ma intelege pe mine, eu nu-l inteleg pe el..
De dormit dorm lemn noaptea dar ma trezesc de parca am sapat in mina. Nu sunt odihnita de loc daca nu mai nanesc asa pe la pranz macar o jumatate de ora.
Fetele cu Mac-ul eu stiam ca nu e voie ham in sarcina fiindca e risc de E. coli.
MEDA 8 +
Oana , analizele trebuiesc facute si vei vedea ca va fi bine. Nu toate trebuiesc tratate in trim 2 ( daca Doamne fereste ceva nu e in regula). In cazul chlamidiei nu stiu cand se face tratament dar cred ca in 2 cum ai spus tu.
Eu am repetat toate analizele si am avut surpriza sa aflu ca mi-au gresit anul trecut Rh-ul.
oanabbb spune:
nu prea stiu cum sa fac....ca dr meu de la bucuresti insista sa le fac acolo...dar mie in starea in care sunt un drum la bucuresti mi.ar face mai mult rau decat bine...
nu stiu cum sa procedez...le.as face aici..este un laborator synevo...care cred ca e bunut!da nu cred ca il conving!adevarul ca mi.e si rusine sa.l sun sa.i propun ...
oana6+
mioara2004 spune:
Carla in legatura cu baia mie medicul mi-a interzis sa fac bai sau sauna. Doar dusuri. Temperatura apei nu trebuie sa fie ridicata pentru ca poate sa apara malformatii la bb la temperaturi ridicate ale corpului. Mie mi-a mai spus cineva ca se poate deschide colul daca stai mult in apa calda.
Si in plus ai grija la ce pui in apa, uleiurile esentiale deasemenea sunt interzise.
Eu ti-am scris toate astea ca eu sunt mai stresata, dar asta nu inseamna ca tie poate sa-ti faca rau. Fiecare organism reactioneaza in felul lui; eu m-am interesat de toate riscurile posibile.
Mioara
10+
oanabbb spune:
fetele...da niste crema autobronzanta...asa mai mult pe picioare are ce rau sa ne faca oare?
ca eu nu.mi mai suport picioarele ca branzaaaaaaaa....
oana6+
mioara2004 spune:
Oana eu zic ca laboratoarele synevo sunt super OK.
Iar drumurile la Bucuresti pot sa te oboseasca in plus; in saptamanile 5-7 pe mine ma deranja tare mersul cu masina - ma durea burta dupa aceea.
Mioara
10+
roxy spune:
fetelor va rog sa va dati cu parerea .Este printre voi care ati luat temperatura bazala inainte de sarcina?ati luat-o si acum asa de curiozitate ?
Sa va spun de ce intreb.Am fost azi dimineata de urgenta la spital ,pentru ca luandu-mi temperatura bazala, ca de altel in fiecare dimineata, am vazut ca a scazut foarte mult , cam ca inainte de ciclu.M-am speriat foarte tare, si m-am dus la urgente, cu toate ca cred ca s-au crucit aia , dar macar am vazut la eco, ca cica e bine acolo ,la cele 5 saptamani ale mele de sarcina.Dar nu m-am lamurit ce s-a intamplat cu temperatura.
Nu stiu daca sa ma linistesc sau nu , mi s-a spus ca sa revin la control cel putin peste o saptamana pentru ca pana atunci nu se poate vedea copilul.
roxy
5 saptamani
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
oanabbb spune:
MIOARA merci...cred ca am sa le fac totusi aici...
ROXY...eu imi luam temp dar de cand am ramas nu am mai luat.o de frica sa nu introduc acolo la bb cine stie ce microbi...sa nu.l deranjez...dar n,.am auzit nicaieri ca asta sa fie relevant mai tarziu in sarcina...temp...
oana6+
mioara2004 spune:
Roxi si eu am citit ca scaderea temperaturii bazale este un semn de ingrijorare; dar eu nu mi-am luat-o. Trebuie sa ai rabdare pana saptamana viitoare cand se poate vedea ceva.
Mioara
10+