Mamici de iulie - august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
oanabbb spune:
deci...600 analize...300 benzina...200 cazare...100 dr...150 mancare 2 zile...aproape 15 mil fara sa achizitionez nimic!uffffffffff....
oana6+
CarlaV spune:
Nashpa, 560 RON sunt o gramada de bani pentru niste analize care trebuia sa fie acoperite de asigurari. Unde le faci?
Carla, 10+
andutzy spune:
Pai, cele de hematologie la Coltea, cele de genetica la Cantacuzino, de imunologie la IDS(pe Dorobanti, au preturi mai mici ca la Cantacuzino) si cele gratuite la med de fam. M-am intepat in 2 din locuri si in celelalte 2 am dus cate o eprubeta recoltata in aceeasi dimineata.
Andra5+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
CarlaV spune:
Wow, ce de plimbari !!! Mie imi e groaza de ace si obiecte care taie si penetreaza pielea, asa ca ma gandeam sa ma intep o singura data.
Voi aveti idee, cei care au legitimatie de serviciu pentru Elias mai trebuie sa plateasca analizele care de obicei sunt cu plata ?
Carla, 10+
amameda spune:
Pup toate burticutele si imi pare sincer rau pentru Irda si Cami. Sa va dea Dumnezeu puterea sa treceti peste aceasta incercare si sa nu treaca mult pana cand va aparea un nou bebe, mai puternic.
Deni,putem trece fetele care din pacate au pierdut sarcina sub lista de gravidute la " Prieteni dragi" ?
Si eu sunt paranoica atunci cand e vorba de eco transvaginala.La prima sarcina, am facut una la 5 sapt. si cand am ajuns acasa si m-am spalat de gel am eliminat un cheag proaspat cat o moneda de 1000. Saptamana viitoare sunt programata la o transvaginala si deja am tremurici.
Va doresc o saptamana buna din toate punctele de vedere ( fara greturi, constipatie, sangerari si dureri) si... vreau tort de la Carla!!!
MEDA 8 +
estecri spune:
buna fetelor,
Imi pare nespus de rau pentru fetele care au pierdut sarcina, sa fie tari si sa mearga mai departe. Eu asa am facut anul trecut cand am pierdut sarcina in 9 saptamani. Ce a fost ff greu e ca nimeni nu a putut sa-mi explice motivele pentru care am pierdut-o.
Oanabbb si mie imi e greu ca nu pot sa fac o baie fierbinte cu spuma. Ma chinui cu dusul vai de capul meu...il pun in cap si imi ingheta fundul il pun pe fund si imi ingheata partile din fata - nu spui care....Asta e , ne sacrificam ...cateodata imi e frica si sa nu racesc de la dusurile astea...
Am o intrebare : voi aveti scurgeri albe , incolore , fara miros? ca la mine cateodata mi se pateaza si chilotul si stau la servici uda pana ajung acasa sa ma schimb. Cred ca din cauza utrogestanului pe care il iau acesta scurgere pare sa fie fainoasa...scuzati ca dau atatea detalii dar nu sunt obisnuita cu schimbarile astea din organism.
Azi mi-am luat pachet la mine sa mananc la servici si imi e jena ca in orice moment poate sa intre vreun director de scoala sau vreun profesor (lucrez la inspectoratul scolar) si sa ma gaseasca cu gura plina...dar nu am ce sa fac...si vreau sa va spun ca nu mananc in 10 min..., mananc din 10 in 10 min.
Cam atat despre mine
Va pup
sorina 7+
CarlaV spune:
Cu mare drag in privinta tortului... sper sa se inmoaie foile pana miercuri, de aceea trebuie facut mai din timp.
La a doua eco transvaginala i-am povestit doctorului ce am patit prima data si m-a asigurat ca a fost doar o coincidenta, dar ca sa stau eu linistita a zis ca-mi face normala. Doar ca el era hotarat sa-mi faca cu sonda, fiindca nu m-a lasat sa ma imbrac dupa control si inainte de eco... Asa incat a inceput cu eco normala si m-a pacalit ca parca se vad gemeni dar nu poate fi sigur decat daca imi face cu sonda. Asa incat a trebuit sa suport iar sonda, numai ca de data asta am intrebat cat de mult din sonda o sa introduca, si a zis ca depinde de femeie... In sfarsit, la mine a bagat doar putin capatul si la sfarsit mi-a aratat ca e curat, adica sa nu dau vina pe el daca patesc ceva.
Carla, 10+
oanabbb spune:
SI MIE mi.e cam frica de transvaginala...
dar eu am luat acum alta hotarare...
nu mai merg joi la bucuresti!s.ar putea ca drumul pana la bucuresti sa.mi faca mai mult rau decat bine...tinand cont de oboseala si alte alea...plus ca eco dr meu face numai transvag...de care iar nu am chef!
la mine in oras este o dr care face doar eco si e ffffff buna! ce zice femeia e sfant!asa ca ma duc la ea...ea face eco normala...
singura problema raman analizele...dar in caz ca iese ceva am inteles ca se trateaza abia in trim 2,nu?sau nu....?
daca stiti ceva in leg cu asta va rog sa.mi spuneti!cel mai tare ma tem d chlamidia...ca m.am luptat cu ea mult timp!
ultima analiza de asta vara a iesit negativa...dar am asa un sentiment.....stiti cumva daca se trateaza in primul trimestru?
ca ce am citit eu ziceau fetele ca abia in luna 5 luau tratament!
oana6+
CarlaV spune:
Sorina, scurgerile sunt normale si vor fi toata sarcina, utrogestanul e o mica parte din ele. Trebuie sa fii atenta sa nu-si schimbe culoarea sau mirosul. Si eu am pierdut prima sarcina la 6 saptamani jumate si nimeni nu mi-a zis de ce, fiindca analizele erau perfecte si doctorita a zis doar ca se intampla la 70% dintre femei, asa ca nu trebuie sa ma agit. Eu am mai facut niste prostioare pe atunci, am mai scris pe aici, de exemplu am ridicat obiecte grele...
Iar despre mancare, eu zic sa mananci linistita si sa te bucuri ca poti manca, eu ma lupt cu niste greturi ca nu pot nici sa aud de mancare.
Despre baie tot n-am inteles de ce nu e voie. OK, sa nu fie fierbinte, dar deloc ? Si mie imi place sa stau cate o ora in cada, cu o carte in mana si cu multe "condimente" in apa...
Carla, 10+
mioara2004 spune:
Ciao fetelor,
In weekend am plecata la maica-mea, de aceea n-am mai dat nici un semn; dar am citit azi tot ce ati mai scris.
Imi pare rau de Irda si cami si eu avut aceeasi experienta acum 3 ani, dar pe la 8 saptamani; iar medicii nu mi-au dat nici o explicatie.
Estecri si eu am aceleasi scurgeri, mai ales din cauza utrogestanului; eu imi pun un tamponel pentru ca e foarte neplacut sa ramai asa uda pana dupa masa ( am simtit ca ma irit ).
Eu incep sa ma simt mai bine cu greata, poate si din cauza ca de maine intru in 11 saptamani. Mi-e foame din 2 in 2 ore si in fiecare zi dorm dupa masa. Apoi noaptea ma trezesc de cateva ori si ma gandesc la toate prostiile...
Va pup Mioara
10+