Mamici de iulie - august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
Anculici spune:
Fetelor va rog frumos ajutati-ma si pe mine sa gasesc raspuns la o ? Stiti cumva daca perusii dauneaza unei femei insarcinate sau daca tb sa iti iei anumite masuri de protectie cand esti in prezenta lor? Am doi dragalasi de perusi si tocmai am aflat ca sunt insarcinata.
oanabbb spune:
ANCULICI eu n.am auzit de asa ceva...dar bine ar fi sa intrebi un dr de la infectioase...
iar bine ar fi sa.ti faci toate analizele ca sa vezi daca ai vre.un motiv de ingrijorare...
oana6+
narcisa spune:
Fetelor, cu permisiunea voastra, ma voi alatura si eu voua la acest topic. UM 8 noiembrie si un test de sarcina pozitiv de sf. Nicolae si simptome cit cuprinde! Am niste stari de m-as urca pe pereti...asa de apatie-oboseala dar incerc sa ma controlez ca astia mici n-au nici o vina sa-mi descarc nervii pe ei.
Am si eu o intrebare, voi cind ati facut prima vizita la medic in ce saptamana? Ma bate gindul sa-mi fac o programare la inceputul lui ianuarie.
Si am uitaaaat.......eu sint la a treia sarcina, la celelalte doua n-am avut probleme deosebite.
Cami, multa putere sa treci peste aceasta incercare si succes la urmatorul FIV sa te ajute Dumnezeu sa reusesti!
Irda, multa putere si tie sa treci peste aceasta incercare!
toate cele bune
narcisa
CarlaV spune:
Narcisa, bun venit in gasca !
Mioara, multumesc de raspuns, in sfarsit aud ceva logic legat de baie, cum ar fi cu deschiderea colului.
Oana, daca dr. tau insista sa faci un drum care tu stii ca nu e bun acum, eu zic sa schimbi dr. N-am nimic cu el, dar daca acum nu intelege asa ceva, ce nu va mai intelege mai tarziu ? Cred ca e super OK sa faci eco la tine in oras daca e buna doctorita. La fel si cu analizele, pare OK si laboratorul. Nici eu n-am ajuns sa fac analizele si cred ca o sa mai dureze pana atunci...
Eu am fost toata viata dependenta de dulciuri, dar de cand sunt insarcinata le-am redus mult din cauza greturilor. Asa incat m-am straduit sa gust cat mai putin din ingredientele de la tort si tot mi s-a facut rau tare.
Carla, 10+
amameda spune:
Carla, tot logica ar fi si vasodilatatia pelvina din timpul baitei care ar putea cu succes ajuta o tentativa de sangerare.
MEDA 8 +
amameda spune:
Oana ,eu tot la un laborator din acesta vreau sa-mi fac dublul test. Cred ca e in ordine sa-ti faci analizele acolo. Am inteles ca au asociati straini ( din Germania si o tara nordica -nu stiu care).
Felicitari Narcisa, sa ai sarcina usoara si bebe sanatos.
Carla ,atunci cand ne trece greata de dulciuri ne facem cinste reciproc cu cate un tort?
MEDA 8 +
oanabbb spune:
MEDA ...CARLA ...trimite.ti torturile la mine!!!!!!!
ca eu n.am greturi...si mi plac dulciurile de nu mai poooot!!!
oana6+
alina.z spune:
fetelor ce ziceti eu m-as duce la un eco astazi ca pana joi eu mor, cate zile v-a tinut sangerarea ca eu deja intru in fibrilatii este a 6-a zi astazi, ma tot gandesc ca bebe ca nu mai este acolo.
6+
oanabbb spune:
aLINA cum este sangerarea?rosu...roz..maro...
ai doar pete sau curge?daca eliminai ceva ai fi vazut...
oana6+
jeni71 spune:
Bine ai venit Narcisa !
Am fost la casa de sanatate si acolo imi pot plati retroactiv asigurarile de cand nu mai lucrez, insa la casa de pensii m-au dezumflat, trebuie sa am cotizate ultimele 12 luni (cum ati zis si voi) ca sa beneficiez de cei 600 ron. Multam frumos stat roman, asa se incurajeaza natalitatea !!!Plus ca e aberant, sa nu ma lasi sa-mi platesc eu din mana contributiile in conditiile in care la mine e un caz mai special. Aoleu ce m-am enervat !
Ca sincer daca obtineam cele 8 milioane asa stateam acasa pana la 2 ani, ca la primul copil repede la 6 luni m-am dus la servici. Si am pierdut multe din cresterea si dezvoltarea lui si acum asa rau imi pare.................Si a apreciat cineva ca mi-am lasat copilul acasa si m-am dus la servici ? Nimeni. Offffffffffffffffff