Bucurii de sept - oct 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mai aveti o si pt. mine ? ca sunt chioara de somn.

Itzy...am disparut..cu treburi
Un si pt. Gety
Acum sa raspund iar din amintiri

Ileana...daca n-ai mai pus poze cu Ilinca demult..acum mi s-a parut foaaaaarte mare . Le-am vz pe toate. E foarte dulcica. Iar pe Luk...il priveam si aveam in gand dialogurile pe care ni le povestesti tu mereu. E botzogash

MamiLili...la noi nu se facea nici o chermeza. Oricum nu m-as fi dus...ca ma enerveaza sa vad lumea cum se bate efectiv pe mancare. Am fost la o gramada de sindrofii (date de firme)...in aproape toate locatiile din Bucuresti (ma rog..astea care se preteaza pt. o receptie)...si am vz eu cam cum sta treaba . Odata mi-am intalnit niste colege si am stat de vorba cu ele. Cand m-am dus si eu sa-mi iau ceva de mancare...ia de unde nu-i. Parca trecusera termitele pe acolo. Nici macar o prajiturica nu ramasese..fiecare isi umpluse farfuriile incepand de la masline si terminand cu fructele..ca sa se asigure ca mananca din toate. Mi s-a facut lehamite de asa companie. Si ma refer aici la cei mai vechi din breasla..ca astia sunt prezenti peste tot. Nu scapa nimic. Asa ca decat sa ma enervez, mai bine nu ma mai duc nicaieri.

Eloise..cu unii pacienti iti vine sa dai de-a azvarlita la propriu. Eu de obicei nu prea le fac jocul. Daca au chef de scandal...si vad ca nu inteleg de vorba buna, ii las in pace. Ca pana la urma pleaca . Cel mai tare ma enerveaza ca la doctor nu zic nici pis ..si cand ajung la farmacie au pretentia sa le stai la picioare. Cel mai greu e cu batranii. Insa sunt si unii care sunt un deliciu...iti fac ziua si te binedispun mult timp

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Fetelor!!!!!!!!!
SUNT RACITA SI AM TEMPERATURA...MI-E TEAMA SA NU AM CHIAR PNEUMONIE!!!
Ati fost in situatia asta...si daca da...ce ati facut?

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Raluca...de la Miniblu e "Mama Omida" Sau nu tu ma intrebai !?
Am fost acum 3 zile la Mothercare si nu aveau costumasul ala de care zici. Si chiar daca l-ar avea pretul ar fi cu mult peste 1 mil. Pai o bavetica e 100.000(cea mai ieftina)...o rochita 700.000...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Eloise, ai fost norocoasa. La a mea din a doua saptamana au aparut colicii, si cam de o saptamana au cam lasat-o. sper, de tot. dar tot ii mai dau sab simplex si bonnisan, mai ales dupa ora 15,oo. preventiv. asigura-te ca scoate aerul dupa ce il alaptezi. mie nu-mi prea reusea. acum a mai crescut:cum termina de mancat si o ridic tontoroi cu capul pe umar, cum scoate aerul.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eloise...da-i Debridatul inainte de masa. Ca daca e infometat o sa-l soarba imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Lakioana si eu am fost racita, dar n-am facut temperatura. eu bausem ceva rece de la frigider. m-am dres cu paracetamol, fenosept, vit. C, caciula de blana pe cap, cartofi stropiti cu spirt in jurul gatului, frectie cu Carmol pe piept.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Neatza ...la pranz...

Raportam un week-end de kkooooo..tati plecat la munte ..."family day",eu acasa racita si cu doi copii raciti si ei,m-am apucat si de curatenia de Craciun.........noroc ca a fost mama ca altfel ma impuscam.

Diseara ma duc cu copii la doctor ca tusesc amandoi intr-un mare fel....

Pupici sarbatoritilor de azi.

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Gety am vazut pozele noi, e o scumpica Maria!

Iancuta nu e neaparat sa ii pui sa asculte muzica etichetata "for babies" ci orice muzica armonioasa, melodioasa. Eu cand il pui ziuain patut si mai fac treaba prin casa ii pun sa asculte muzica clasica, compozitorii mei favoriti(Brahms, Schubert, Ceaikovski, Mozart fireste, mult pian...nu trebuie neaparat ceva foarte usurel sau neaparat cantecele de copii) si opusurile mele de suflet, i-am pus si jazz, si Nat King Cole, si Nina Simone etcetcetc. Vreau sa va spun ca puiul meu doarme foarte linistit si profund, nu trebuie sa calc in varful degetelor in camera lui, putem chiar vorbi destul de tare daca el doarme. Sunt sigura ca muzica il va ajuta sa se dezvolte armonios dpdv psihic, ii va potenta inteligenta.

Lullabay magazinele de langa mine sunt situate astfel: Andrusca e in statia care duce spre centru, langa BRD, iar Dino(unde ziceam ca se gasesc hainute mai faine) e vis-a vis de posta Pacurari. Daca ajungi in zona neaparat da un beep, mesaj, telefon...ceva...si treci si pe la mine, daca esti cu Stefan poate se cunosc si bebeii nostri.

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Am uitat sa va spun ca alaptez exclusiv...si fata mea nu papa nimic altceva daca as fi nevoita sa iau antibiotice.

Nu stiu ce sa fac...

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

alexutza, deja ma simt vinovata ca nu-l scot pe pui la plimbare.

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput