Bucurii de sept - oct 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 28
alexutza_26 spune:
Eloise - Noi am am scapat de colicii care nu ne dadeau pace din a doua sapt de viata, luand combinat Debridat si Sab in aceeasi lingurita , ca cica luate asha impreuna isi potenteaza efectul, de 3 ori pe zi.
AAA...si odata deschisa sticlutza de Debridat ne-a zis ca poate fi fol doar 4 sapt, ca pe urma nu mai e buna....
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
eloise spune:
Ileana ce frumoase sunteti amandoua....
Si Luk ce fata de strengar are...a mai crescut...
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
nicolstoy spune:
Directorul unei fabrici le propune muncitorilor sa lucreze in fiecare zi
mai mult cu 1 ora pentru a creste productivitatea.
Apoi ii intreaba pe angajati daca sunt de acord.
Ionescu : Eu propun sa se lucreze cate 10 ore pe zi pentru a mari profitul companiei.
Popescu: Eu zic ca putem lucra chiar 12 ore pe zi, pentru ca trebuie sa ajungem cat mai repede la nivelul concurentei.
Vasilescu: Am putea sa lucram 16 ore pe zi, suntem obligati sa ne facem datoria.
Gheorghe : Eu propun sa nu mai plecam acasa deloc. Pentru ca acasa ne
intalnim cu nevestele si riscam sa se nasca tampiti ca Ionescu, Popescu,Vasilescu....
Nicol -
Vladut (1 aprilie 2003) si
Alex (21 August 2006)
POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
gripo spune:
LAKIOANA, darai luat ceva? stiu ca ai voie, chiar daca alaptezi, algocalmin, care si scade temp, paracetamol, antibiotice, stiu ca exista unele care sunt permise chiar daca alaptezi, dar nu stiu care. Multa sanatate!
Gigi25 spune:
Eloise, noi ne chinuim cu colicii de la 2 saptamani. Acum nu mai plange decat la masa. E asa o distractie...
Am incercat si nu au functionat: Colic Baby, Gripe Baby Water, Baby Drink (am gasit mizerii in 2 pliculete), Sab Simplex, biberoane anticolici (B Free si Avent).
Am ramas acum sa folosim in continuare biberoanele (manaca mai incet, ce-i drept) si ceaiul de plante medicinale. Il tin pe burta (si uraste chestia asta), ii mai pun cateodata sare calda (intr-un saculet) pe burtica, si asa ne petrecem timpul dedicat colicilor. Mi-e tare mila de el, si astept sa treaca cele 3 luni de chin.
http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true
alessia80 spune:
'Neatza-
s] LA MULTI ANI PT CEI MAI FRUMOSI PITICI!
ILEANA- ti-am admirat familia in toata splendoarea ei! Ilinca e o frumusete de fetita cu ochi superbi,iar Luca in poza cu Shreck are privirea ta!
eloise spune:
Multumim
fetelor care ne-au raspuns despre colici
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani npentru cele trei luni lui Eric, Ioanei, lui Radu Andrei (caruia Maria ii trimite un
special
), lui Dragos Andrei si lui Erik

Fetelor, apropo de diversificare eu am cumparat de pe net o carte "Retete culinare pentru copii de la 0 la 3 ani" care mi se pare super. A costat 300.000. Are liste intregi cu meniuri incepand din a 4-a luna.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
alexutza_26 spune:
Lexi- si nu ne dai si noua un link ceva....
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
pufymic spune:
Buna fetelor!
Eloise eu i-am dat Debridat si a fost ok!Acum l-am intrerupt....am emotii....![]()
Eu sunt zombie ca azi-noapte a mancat din 2 in 2 ore!
....se apropie de 3 luni....de aia
(asa a facut si in jurul a 3 sapt...si la 6 sapt...)
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)