Bucurii de sept - oct 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alexutza, Gigi, Cri, multumim pentru incurajari!
Iancuta, eu nu i-am mai cumparat nimic in ultimul timp. Are musafiri, si tot timpul ii aduc lucruri noi si frumoase. Am cumparat un port bebe, dar se pare ca e prea devreme sa-l folosesc, e prea mica, acum o mai plimb cu carutul, iar un scaun de masina il am promis de la o ruda. Mai trebuie sa cumpar si masina, acum.
Ramomar, nici sotul meu nu fumeaza, dar nu are nimic impotriva daca mai fumez si eu cate una. Febra Craciunului inca nu m-a cuprins, parca daca nu ninge, nu-i iarna. Parca nu constientizez ca peste nici 2 saptamani facem bradul.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

N-o sa-l scot,dar m-a zapacit de cand stam in casa.
DORI abia acum am reusit sa pun in album pozele care ni le-ai facut tu.
Asa ca aviz amatoarelor de poze:avem pozici noi in album.
ADAMEASCA ti-am vazut copilasii;ce mare s-a facut Luca,nu ma mai uitasem de mult la pozele lui .Iar Ilinca are asa o mutrita serioasa in poze...e frumoasa foc.Sa-ti traiasca minunile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Gety, nici al meu nu e impotriva, dar asa ma cicaleste el

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

GETY,RAMOMAR al meu e nefumator convins si mi-a promis c-o sa se lase cu scandal daca me reapuc.A trebuit sa "filozofez" o seara intreaga cu el pe tema asta si pana la urma concluzia a fost:daca renunta el la mersul cu motorul,o sa renunt si eu definitiv la tigari.Adica o sa cam fumez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

cri, buna ideea ta, dar nu stiu la ce sa-l conving sa renunte, aa, ba da, la jocurile de pe calculator
mai ce rele suntem, noi fumam si barbatii nostri, nu. Eu sincera sa fiu as dori sa am puterea sa nu le apuc din nou

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

GETY, cred ca mai rau suferim noi la vaccin decat ei. Mie dr. chiar mi-a zis ca sunt facute ca sa fie stress-ul cat mai mic pentru bebe, dar sa ne fi vazut pe noi 2 ce disperati eram. O sa treaca usor, al meu pana am ajuns acasa a si uitat ce se intamplase, dar eu nu.

CRI, si eu la fel de disperata sunt sa ies afara, URASC CEATA! M-am uitat pe site-uri cu prognoza si se pare ca pe miercuri dispare nenorocirea asta de ceata, ca iese soarele. Si pentru poze, oricand, cu cea mai mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI ERIC, IOANA, RADU-ANDREI, DRAGOS-ANDREI SI ERIK! sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

cri, buna negociatoare esti! ramomar, eh o tigara, doua acolo...
la mine fiica-mea mai foloseste tzatza si ca sa adoarma. acum o toscaie asa, de-aiurea. i-o mai las cand o mai apucau durerile de la colici, sau cand facea prrr,prrr,prrr in pantalonasi, chiar daca o face harcea-parcea.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Roxanae - la dr Adam Mihaela, care a venit de curand din Buc, e tanara si iti explica super..e la policlinica la Cina si la Mediurg.
Tu la care mergi? Esi multumita de el/ea?

Fetelor si eu sunt o fumatoare nu chiar inraita, dar inainte fumam, sotul nu fumeaza...asha ca ma inscriu in categoria fete "rele'

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Iata ca am revenit si noi dupa 2zile de absenta. Am avut musafiri si niste zile mai agitate. Cred ca Vladut a inceput sa aiba colici pentru ca mai ales spre seara devine agitat, plange mult dupa mese, se inroseste, in burtica se aud tot felul de zgomote, eructeaza mult aer... colici or fi? Pana acum, la aproape 2 luni, nu a avut deloc, dar se pare ca degeaba ma bucuram ca a scapat.
A, si o ciudatenie care ma bucura: brusc a inceput sa REFUZE BIBERONUL, nu stiu de ce . Ii mai dadeam completare cateodata daca nu se satura, sau mai scoteam laptele cu pompa daca nu termina el de supt tot si pana acum accepta biberonul bucuros...dar de 3 zile, nu=l mai vrea, chiar daca-i e foame...vrea san si atat.
Pediatra ne-a indicat Debridat, ii dau cu lingurita dar il cam scuipa afara si se stramba....ce-i de facut?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput