Bucurii de sept - oct 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iancuta spune:

Salutare fetelor.

Intrebare incuietoare

Voi ce mai cumparati bebelusilor? Si ma refer la orice: jucarii, hainutze, obiecte utile...nush ..orice care le starneste curiozitatea iar noua placerea.

Ca sa va dau un exemplu va zic ce i-am luat lui Tudor de curand. Tre sa mergem la posta sa ridicam pachetul. Un cd cu Vivaldi for babies. Cica de la varsta asta isi formeaza urechea muzicala daca asculta muzica de calitate bineinteles. si o saltelutza cu un ursuletz cusut pe ea ca sa ii placa sa stea pe burtica.
va atasez link-ul http://reclama/products/235-plusuri/3308-chicco_salteluta_urs.mbs

Va las ca s-a trezit printul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Cucoancea...dn pacate si eu tot dintr-un san ii dau...cum ai reusit sa o convingi sa pape din amandoi? ca vreau si euuuuuuu. Eu daca o mut la celalalt si o intrerup nu mai vrea...daca o las pana la sfarsit, se satura si iar nu il mai vrea...Tu cum ai facut? Faci pauza de cate minute intre supturi? Hai vinde-mi pontul...Eu am mai incercat la inceput si daca insistam ...manca dar apoi regurgita ff mult. era prea plina...si am zis asta e...asta e ritmul ei si poortia ei...am lasat-o . Acum vad ca nopatea papa la 3-4 ore insa ziua...tot la 2-2 jumate

Si la mine a fost la fel. la inceput i-am dat din ambii, dar regurgita mereu...asa ca am renuntat. Acum, la unele mese, cam la una din noapte si la majoritatea din zi reusesc sa o pun la amandoi, Dar o las sa suga tot din primul, ca sa ia si partea consistenta. Din al doilea ia cam jumatate din cantitatea supta la primul (o cantaresc dupa fiecare san ca sa tin evidenta clar). Noaptea asta nu a mai dormit asa de bine, a avut pauze de doar 3 ore jumate si ultima de 4, dar oricum sunt multumita.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Cri, eu nu il scot afara pe vremea asta.Mi-e frica, mai ales ca tuseste. Voi scoateti copiii afara pe vremea asta?

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Iancuta - cu urechea muzicala asha e....dar de ce nu le descarci dupa internet..noi asha am facut rost de toate cutiutele muzicale, de toate cantecelele pt copii..si vreau sa zic ca este foarte incantat cand aude voci de copii. O sa incerc si cu muzica de calitate, sa-i vad reactia!!!

Cat despre chestii dragutze...noi (tac'su) i-a luat o albinutza cantatoare cu luminite multe,de care pana acum e tare fascinat

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Ca tot se vorbea de diversificare...a aparut un supliment al revistei MAMI, se numeste MAMI SPECIAL, costa 64.000 este tot o revista de fapt dar e dedicata alimentatiei copilului...diversificarea, etc si cuprinde 57 de retete pt bebei ...pe grupe de varsta 6-12 luni, 1-3 ani, 3-6 ani. Asa ca aviz amatorilor...

Unde si cand l-ai gasit? Eu stiu ca a aparut acum vreo 2 luni, dar n-am reusit sa il mai gasesc

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cri, nu scoate baiatu afara pe ceata, nu e buna la respiratie deloc.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

cri si mie mi-e tare dor de cate o pipa. eu nu sunt chiar o fumatoare inraita, dar parca mi-e dor de una . ii tot zic sotului ca astept sa treaca perioada alaptatului si sa bag si eu o tighi, iar el rade si-mi zice ca nu crede (el nu fumeaza).

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Gigi - la noi s-a cam dus ceata aia tampita, e cam friguletz, ar dr a zis ca pana la -15 grade putem sa iesim afara si ca drept urmare acum il astept sa se trezeasca ca sa il scot macar o jumate de ora...ca asha mult ii place!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by iancuta

Salutare fetelor.

Intrebare incuietoare

Voi ce mai cumparati bebelusilor? Si ma refer la orice: jucarii, hainutze, obiecte utile...nush ..orice care le starneste curiozitatea iar noua placerea.

Ca sa va dau un exemplu va zic ce i-am luat lui Tudor de curand. Tre sa mergem la posta sa ridicam pachetul. Un cd cu Vivaldi for babies. Cica de la varsta asta isi formeaza urechea muzicala daca asculta muzica de calitate bineinteles. si o saltelutza cu un ursuletz cusut pe ea ca sa ii placa sa stea pe burtica.
va atasez link-ul http://reclama/products/235-plusuri/3308-chicco_salteluta_urs.mbs

Va las ca s-a trezit printul

Iancuta Mami de Tudor (15.09.2006)
Minunea mea in albastru
Suntem la venerabila varsta de....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1aee04554522cc1732f7a4&skin_id=3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletzul nostru

Nu-ti fie teama sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.David Lloyd George.

noi ii tot luam jucarii din plus (mosul ni l-a adus pe Winnie -tigrisorul), ii tare incantata de ele. i-am luat si o salteluta de la miniblue (o poti vedea printre pozele noastre)

pe mine m-a cuprins febra Craciunulu, de azi dimi ascult colinde

`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Eric,Ioana,Radu,Dragos,Erik

Alexutza la ce pediatru mergi cu bebe in Ploiesti?

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)

Mergi la inceput