Bucurii de sept - oct 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

NU VREAU SA VINA ZIUA DE JOI! ATUNCI SUNTEM PROGRAMATE LA VACCINUL DE 2 LUNI!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

'Neata si de la mine.
Piticul meu de la 7 mi-a dat trezirea si abia acum a mai adormit.
Ce-as mai bea si eu o cafea...,dar fara tigara n-are nici un farmec.Cateodata mai zic ca abia astept sa termin cu alaptatul ca sa beau multa cafea,sa fumez un pachet de tigari si mai pe seara sa trag si-o betie.Mai fetelor mie chiar mi-e dor de un pahar de vin si zau ca n-am acest viciu,dar cred ca de la faptul ca n-am voie mi se trage
LA MULTE LUNISOARE TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI !!!
Mi-am mai adaugat ceva la semnatura,pt. cine va fi curioasa sa citeasca ( nu este vorba de puiul meu Andrei ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

GETY - Fii barbata Zoe!!!trebuie sa treaca si asta!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Gety, nu va fie frica de vaccin. La noi a trecut repede: nu a durut injectia, in schimb a facut febra 2 zile, contracarata cu Nurofen.

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput

Cri19, nici eu nu beau cafea, mai iau cate o gurita din cand in cand, de fumat o tigara n-am fumat de la sfarsitul lui ianuarie, cand speram sa fi ramas insarcinata Ei, ca nici mare fumatoare nu eram, cam 5/sapt., daca aveam cu cine, daca nu, nu.
Inni, chiar, pe unde esti? Lipseste ceva. O mai asteptam si pe Sandra, dar dupa data de 14, daca tin eu bine minte. Cand voiam sa intreb de Notquiteso, a aparut si ea.
Eu sper sa am mai mult timp acum, Maria a inceput sa motaie si ziua in patutul ei, si se pare ca-i place ce vede in jurul ei si cu conditia sa aiba suzeta la locul ei: in gurita.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Alexutza si Gigi, dar de plans, au plans? Nu la intepatura, dupa aia.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

GETY - A cam plans cand l-a intzepat...s-a calmat dupa aia imediat si dupa ce s-a trezit acasa...a mai plans (cred ca si-a adus aminte ca l-a chinuit aia), DAR NU FF MULT, pediatra a zis ca la coii care au pulpanase bine reprezentate...intzepatura doare mai rau....
dar sa nu iti faci griji ca trece..pui o feliutza de lamaie de la frigider (sa nu se umfle) si gata, uita fata!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Gety, a plans usor cand l-a intepat, atat. Cand am ajuns acasa i-am pus comprese reci peste locul vaccinului.

http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true

Mergi la inceput

GETY eu sunt o fumatoare convinsa;nici nu-mi vine sa cred ca n-am mai fumat nici o tigara de cand am vazut 2 liniute pe test.Andrei a plans la vaccin,adica la prima injectie n-a avut nici o treaba,dar la a doua s-a lasat cu jelit serios,insa febra n-a facut deloc.A fost cam suparat in ziua aia,dar asta e ,bine ca a trecut.
Inreba cineva de mastita,nu mai stiu cine ca am avut de recuperat la citit un capitol si juma'.Eu am scapat ft. repede asa:l-am pus pe tati sa suga cu "multa forta" din sanul cu problema si a scos niste sange seara,iar dimineata am repetat figura si a mai iesit ceva sange dar mai putin si cu asta basta,mi-a trecut.Cred ca e impostant sa desfunzi bine canalele sa se curete de infectie.Precizez ca la muls n-am reusit sa scot tot ce trebuia,asa am ajuns sa apelez la "ajutoare" .

Mergi la inceput

Ce ne facem fetelor cu ceata asta,ca vad ca nu mai are de gand sa dispara .Vreau sa-mi scot puiul la plimbare ca-n casa nu-mi doarme bine ziua.Atipeste cate 10 min. si se trezeste plangand;doar daca il tin in brate doarme mai mult.

Mergi la inceput