Bucurii de sept - oct 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 24
GETY spune:
NU VREAU SA VINA ZIUA DE JOI! ATUNCI SUNTEM PROGRAMATE LA VACCINUL DE 2 LUNI!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
cri19 spune:
'Neata si de la mine.
Piticul meu de la 7 mi-a dat trezirea si abia acum a mai adormit.
Ce-as mai bea si eu o cafea...
,dar fara tigara n-are nici un farmec.Cateodata mai zic ca abia astept sa termin cu alaptatul ca sa beau multa cafea,sa fumez un pachet de tigari si mai pe seara sa trag si-o betie

.Mai fetelor mie chiar mi-e dor de un pahar de vin si zau ca n-am acest viciu,dar cred ca de la faptul ca n-am voie mi se trage![]()
![]()
![]()
LA MULTE LUNISOARE TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI 

!!!
Mi-am mai adaugat ceva la semnatura,pt. cine va fi curioasa sa citeasca ( nu este vorba de puiul meu Andrei ).
alexutza_26 spune:
GETY - Fii barbata Zoe!!!trebuie sa treaca si asta!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Gigi25 spune:
Gety, nu va fie frica de vaccin. La noi a trecut repede: nu a durut injectia, in schimb a facut febra 2 zile, contracarata cu Nurofen.
http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true
GETY spune:
Cri19, nici eu nu beau cafea, mai iau cate o gurita din cand in cand, de fumat o tigara n-am fumat de la sfarsitul lui ianuarie, cand speram sa fi ramas insarcinata Ei, ca nici mare fumatoare nu eram, cam 5/sapt., daca aveam cu cine, daca nu, nu.
Inni, chiar, pe unde esti? Lipseste ceva. O mai asteptam si pe Sandra, dar dupa data de 14, daca tin eu bine minte. Cand voiam sa intreb de Notquiteso, a aparut si ea.
Eu sper sa am mai mult timp acum, Maria a inceput sa motaie si ziua in patutul ei, si se pare ca-i place ce vede in jurul ei si cu conditia sa aiba suzeta la locul ei: in gurita.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Alexutza si Gigi, dar de plans, au plans? Nu la intepatura, dupa aia.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
GETY - A cam plans cand l-a intzepat...s-a calmat dupa aia imediat si dupa ce s-a trezit acasa...a mai plans (cred ca si-a adus aminte ca l-a chinuit aia), DAR NU FF MULT, pediatra a zis ca la coii care au pulpanase bine reprezentate...intzepatura doare mai rau....
dar sa nu iti faci griji ca trece..pui o feliutza de lamaie de la frigider (sa nu se umfle) si gata, uita fata!!!!
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Gigi25 spune:
Gety, a plans usor cand l-a intepat, atat. Cand am ajuns acasa i-am pus comprese reci peste locul vaccinului.
http://s131.photobucket.com/albums/p283/gigi25_album/?action=view&slideshow=true
cri19 spune:
GETY eu sunt o fumatoare convinsa;nici nu-mi vine sa cred ca n-am mai fumat nici o tigara de cand am vazut 2 liniute pe test.Andrei a plans la vaccin,adica la prima injectie n-a avut nici o treaba,dar la a doua s-a lasat cu jelit serios,insa febra n-a facut deloc.A fost cam suparat in ziua aia,dar asta e ,bine ca a trecut.
Inreba cineva de mastita,nu mai stiu cine ca am avut de recuperat la citit un capitol si juma'.Eu am scapat ft. repede asa:l-am pus pe tati sa suga cu "multa forta" din sanul cu problema si a scos niste sange seara,iar dimineata am repetat figura si a mai iesit ceva sange dar mai putin si cu asta basta,mi-a trecut.Cred ca e impostant sa desfunzi bine canalele sa se curete de infectie.Precizez ca la muls n-am reusit sa scot tot ce trebuia,asa am ajuns sa apelez la "ajutoare"
.
cri19 spune:
Ce ne facem fetelor cu ceata asta,ca vad ca nu mai are de gand sa dispara 

.Vreau sa-mi scot puiul la plimbare ca-n casa nu-mi doarme bine ziua.Atipeste cate 10 min. si se trezeste plangand;doar daca il tin in brate doarme mai mult.