Bucurii de sept - oct 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 15
pufymic spune:
Neata bucuriilor!
bebicilor sarbatoriti azi!!!!

Alexutza eu ii dau calciu(Cipcal) 5 zile pe luna, si Vigantol 6 pic/zi....dar noi avem probleme cu fontanela ca e prea mare.....
Ileana 13 ore???????Wow!
Ma bucur ca v-a placut de scufitzuca mea
(de la scufitza rosie i se trage nick-ul asta...
....omidutza nu stiu de la ce i l-a pus Alesio...)
Eu sunt "free like a bird"
....sotul e cu Alesio la teatrul de marionete, pitix doarme...
!
Sa aveti o duminica placuta!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
mephala30 spune:
Gety, al meu mananca la o ora jumate/doua ore. Ft. rar, de obicei cand plec de acasa, mananca la trei ore. Biberonul si suzeta nu le accepta.
...
Am vazut pozele cu Maria Diana. E scumpa!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
iancuta spune:
Felicitari Skumpic, a iesit f fain filmul. Sunteti niste razaciosi
si frumosi.
Si pustiul meu doarme de aseara de la 10 jumate. S-a mai trezit sa pape o data la 7 si acu astept sa se trezeasca odata sa ne facem toaleta de dimineata
ca suntem asteptati la masa la bunici ![]()
Raluca, Alexia e o printesa..frumoasa foc.
Dori, daca Raducu ar fi mai aproape de Tudor cred ca ar fi prieteni ca au cam aceleasi preocupari
...si ceva imi spune ca si taticii lor la fel
O sa iti fac o poza similara si sa zici si tu daca nu am dreptate.
Pufy, Skufitzuka e grozava!! Esti sigura ca nu-i fetita? Te-ai uitat bine in pantaloni???
. In cateva poze parca ar fi fetitza asa dulce e.
Gety...o minune de copil. Imi place evolutia fotografiilor. Putine mamici au poze chiar de la nastere. felicitarile mele ca ai reusit
pufymic spune:
Gety acum am vazut si eu pozele cu Maria!E tare scumpa!Si mare
!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
gripo spune:
Aaaaaa, GETY, sunt sigura ca in cazul asta trebuia administrat. daca ti-a zis dr. inseamna ca asa trebuie, se uita si la noi la fontanela la maini, picioruse, dar noua nu ne-a zis nimik. Si eu stau putin cu inima stransa, ca eu am sternul putin ridicat, semn de rahitism, din nastere, dar am tot intrebat-o, si daca zice mereu ca nu, nu, atunci asteptam. Eu stiu ca se vad semne de rahitism de pe la 4 luni.
IANCUTZA, asteptam poze!
rockeri veritabili, ce mai! stai ca vine si ALEXXIA, RALUCAI, ca tati al ei cica avea aceleasi preocupari, mei neortodoxe in tinerete, si, probabil, o invata si pe fata la fel!
iancuta spune:
quote:
Originally posted by gripo
IANCUTZA, asteptam poze!rockeri veritabili, ce mai! stai ca vine si ALEXXIA, RALUCAI, ca tati al ei cica avea aceleasi preocupari, mei neortodoxe in tinerete, si, probabil, o invata si pe fata la fel!
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
Problema e ca al meu e f preocupat nu numai de rock ci de tot ce tine de calculatoare..jocuri pe calculator..filme..evolutie tehnicizata..ce sa mai ...e maniac. Am in living televizor de 1 m diagonala (cica sa se vada bine meciurile
..) iar intr-un an de ziua mea mi-a luat cica televizor cu ecran super plat in dormitor..iti dai seama cam cat de tare aveam nevoie..etc etc Noroc ca nu e soarece de calculator pt ca ii place sa faca sport..Suna ciudat ca de obicei astea doua pasiuni nu se impaca un acu alta.Deci mai am o sansa pt Tudor...sa il faca tenisman sau voleibalist ca el
Pupici
gripo spune:
Sotul meu nu e cu fotbalul sau alte sporturi. A facut in tinerete
catarare pe stanci, dar cand ne-am casatorit i-am zis ca gata, s-a terminat, si si-a vandut tot echipamentul. S-a limitat doar la pecuit, sport, pe care il ador si eu, ca amandoi suntem de la Dunare. Asa ca la mine in casa sunt tot felul de ace, mulinete, lansete, etc. In ceea ce priveste tehnica asta moderna, sotul meu nu e nici pe departe fan.
cata14 spune:
Incepe sa se mai racoreasca si am intrat si eu in casa. Ne-am cumparat o piscina gonflabila si azi am umplut-o dar apa era f rece (ca intra 1300 de litri). Afara era cald de mureai iar daca intrai in piscina faceai soc termic. Ufff.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
ramomar spune:
buna dimi!
LA MULTI ANI! pentru toti puiutii care azi mai adauga o luna in palmares!

vazut pozici multe, toti puiutii sunt niste scumpi 
pufymic ce grasunel e Nicolas 
Gety, Maria a crescut tare mult si e dulce rau!
Susa, tare alintat si frumusel e puiul tau ![]()
Ralu ca de obicei, ne lasa paf la capitolul poze; bine ca are si un fotomodel pe cinste

iancuta tu parca vorbesti de sotul meu??!! cu exceptia rock-ului parca mi-ai descris sotul
. de ce credeti voi ca n-am intrat eu pana la ora asta?, pt ca al meu s-a jucat
. Noi schimbam apropae in fiecare an calculatorul, cica trebuie inbunatatit, nu mai corespunde placa video cu ultimele jocuri, e prea slaba si bla bla. ce sa-i fac, asta e
Ileana, 13 ore de somn? ce fain! si a mea a dormit vreo 12, dar cu 3 pauze de masa.
Marina si eu ii dadeam doar dintr-un san pana acum vreo 2 saptamani caci se satura, dar acum papa din amandoi. nici sanii mei nu se mai "infoaie" peste zi, dara asta mica vad ca are ce manaca daca nu urla dupa masa ![]()
pupacim pe voi!![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
alexxia spune:
Trimite-ti fetelor niste somn si spre noi, ca Thea vegheaza de pe la 6. Si am atata treaba
. Am primit comanda de chec cu ciocolata de la Ruty . Dar surioara ei nu vrea sa stea in pat 
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!