Bucurii de sept - oct 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Iancuta si Ramo, si al meu sot e la fel de innebunit dupa noua tehnologie si jocuriPC. Dar jocurile recunosc ca-mi plac si mie. M-am molipsit de la sotu. Azi-noapte la 11 cine se juca "Stapanul Inelelor" de zor? Eu, desigur Asta in timp ce Cristi se chinuia s-o adoarma pe Maria. Si noi schimbam piesele de calculator des. In ianuarie am dat 12 milioane pe piese noi de computer iar acu' imi zice Cristi ca placa video ar trebui iar schimbata ca nu mai face fata la ultimele noutati in materie de jocuri Deocamdata ne luam un hard nou si 2 jocuri noi ca si cadou de Craciun din partea firmei mele. Abia astept!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, ia uitati ce am citit la un alt subiect aici, pe forum:

quote:
Originally posted by Chantal

Buna fetelor,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o lamurire.
Sunt noua la acest subiect si nu ma prea pricep la problemele legate de adoptie. De curand m-am hotarat sa adopt si eu o fetita abandonata in maternitate (deocamdata numai eu, sotul mai trebuie convins...). Intrebarea mea este, dupa cat timp de la abandon pot fi adoptati copiii? La cat timp de la abandon isi pierd parintii naturali dreptul asupra copiilor lor? Pentru ca nu as vrea sa am neplacuta surpriza sa ma implic sufleteste si apoi sa vina parintii naturali si sa-mi ia copilul inapoi.
Va multumesc.

Haideti sa-i uram succes si sa-i tinem pumnii in minunata initiativa! Si sa nu uitam sa ne rugam pentru ingerasul ei din ceruri!
Chantal,

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Eu citisem de hotararea ei la durerea unei pierderi..., CHANTAL, mult succes! ca o sa ai ceva de luptat pana iti vei vedea ingerasul acasa, dar si cand l-oi avea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

tuturor sarbatoritilor de astazi
noi neam trezit tarziu azi s pana acum am avut chef de joaca
asa ca mai isi bea cafeaua abia acum
dori ce face raducu mai vomita?darius mai vomita da f putin mai bine spus regurgiteaza cate un oic de lapte dupa ce papa

elena mami de darius stefan(25.09.2006)

http://www.dropshotsdarius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Buna dimineataaaaa :)

Noi am fost tare harnicute azi. Grasa s-a trezit la 6 fara un pic, si avea ochisorii cat farfuriile. Radea de mine ca mie imi picau ochii in gura, asa ca pana la urma l-am trezit pe tac-su sa o ia la plimbare prin casa. Au gangurit (ea), au scos onomatopee ( el), s-au pupat, au ranjit unul la altul, si pana la urma a reusit sa o puna in patut. Unde mica bestie s-a apucat de morfolit asternuturile, asa ca am luat-o sa o indop din nou. N-a mai dormit nimeni, asa ca pana la ora asta tati a demontat aspiratorul ( nu se stie daca o sa mai reuseasca sa il faca la loc) pt ca maniaca de mine s-a gandit ca daca ii aspiram mucisorii cu aspiratorul, atunci tre' sa fie spotless. Toata dimineata am ras de tati care mesterea cu o surubelnita si pe urma am iesit sa ne plimbam. Aproape toate piesele aspiratorului au ajuns in cada plina cu apa si detergent :)) iar tati se invartea cu motorasul in mana si ma intreba: auzi, da' daca nu reusesc sa pun la loc toate piesele, e ok? Cred ca pana la urma se lasa convins sa cumparam unul cu filtru de apa, ca pana acuma zicea ca asta e super ok. Sa vedem daca il mai face la loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ELENA, merci de intrebare. da, mai regurgiteaza si al meu, mai mult dimineata, dupa-masa si seara e perfect, deci merge bine, nu ma pot plange. Asta e, oricum, am inteles ca pana la un an tot asa o sa se chinuie micutzu. Mi se rupe sufletul cand il vad, dar n-am cu ce sa-l mai ajut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Chantal esti minunata!Sa dea Domnul sa reusesti sa-ti convingi sotul mai intai, si apoi sa reusiti cu adoptia!....oricum sa stii ca micul tau ingeras e mereu langa tine....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare!
sa stiti ca am fost cu voi la cafea azi dimineata!

Roxana, asa e, eram proaspat vopsita, iar cand ne-am intalnit era deja aproape de culoarea naturala - saten. Iar silueta nu e nici pe departe de invidiat desi recunosc ca sarcina mi-a schimbat metabolismul (cred) pentru ca am ajuns fara nici un efort special la 52 kg in prezent (inainte sa nasc aveam 62 kg - aratam ca un schelet cu burta maaaare)

Pufy,Gety, Dori (mama de meloman) am vazu pozele voastre!

Chantal mult succes!!! Ai toata admiratia mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by cata14
Nu mai pot de cald!!! Ieri au fost 39 de grade si azi sunt 37. Au inceput incendiile la paduri. Ecam nasol.

chiar am vz ieri la tv si ma gandeam fix la tine...

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Chantal - toata admiratia si din partea noastra si Dzeu sa va ajute!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput