Bucurii de sept - oct 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 14
alexutza_26 spune:
Multumesc mult Marina, de asta v-am si intrebat ca nu stiu sincer ce sa fac....el e foarte bine dezvoltat (6,2 kg)....nu stiu daca e cazul si de calciu....doarVigantol 2 pic/zi ....inca o data multumesc
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
adameasca spune:
Gata, am trezit-o
. A halit si acu se hlizeste la Luk.
Nu ii dau calciu, doar fier ca e anemica.
Marina, a dormit mai bine Maruca daca i-ai dat sa pape din ambii sani?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
matahut spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Marina, a dormit mai bine Maruca daca i-ai dat sa pape din ambii sani?
Deja doarme de 14 ore...dar s-a trezit in timpul asta de 4 ori. Totusi, a avut si o pauza de vreo 5 ore, la inceputul noptii. Ultimele 3 mese din noapte nu a primit decat de la o titi, fiindca a adormit si nu i-as mai fi putut baga sanul in gura cu nici un chip.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
adameasca spune:
Pai e bine ca a facut o puaza de 5 ore, nu? Ca stiu ca ea sugea des tare...
Si Ilinca a mancat de 2 ori in astea 13 ore de somn. Aseara la 10 si azi dimineata la 7 jumate.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
alexutza_26 spune:
Daca tot suntem la cap somn...fi'miu doarme de 6 ore...fara pauza de masa, m-am si minunat..sper sa nu-l deochi!!!!- il tot asteptsa se trezeasca, da' nimic.
Mamica fericita de
GABRIEL (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
mephala30 spune:
La multi ani sarbatoritilor: IRENA, ANAIS-STEFANIE, MATHEA-ROANA, ANDREI, SEBASTIAN-MIHAI! 
Marina, si eu tot dintr-un san ii dau sa pape la o masa. Atat vrea el. Nu reusesec nicicum sa-l fac sa manance din ambii.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
GETY spune:
Alessia80,![]()
![]()
. Cand ma uit la pozele din urma, nu-mi vine sa cred ce mica si firava era. Acum abia astept sa mai treaca o luna, sa faca trei luni si sa ne jucam mai mult cu ea.
Am sa pun si eu mai multa apa in cadita, ca am vazut in pozele tale ca se descurca si-n apa mai multa.
Mariei a inceput sa-i placa la baita, si la masaj, numai la imbracat mai plange.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
gripo spune:
ALEXUTZA, da, l-a distrat ta-su aseara, cica ii facea cultura muzicala, si intre 2 metallica si o anatema a adormit, dar sa vezi ce tragea de ochi, ca nu vroia cu niciun chip sa plece de-acolo
. Si nici eu nu-i dau decat vigantol 2 pic/zi, nu mi-a zis nimeni de niciun calciu, desi al meu a crescut precum fat frumos, in 2 luni si 3 sapt 14cm juma, si tot nu i-a dat.
GETY spune:
Mephala30, si la mine tot un san serveste la un pranz. Cred ca este laptic destul si se satura din el. Mai ales ca acum mai are timp sa se adune: mananca in medie la 3 ore, in loc de 2 ore. Iar azi noapte la 2,00 si la 6,oo. Ptiu! nu fi de deochi!
Ileana, cred ca ai profitat de cele 13 ore, nu? 
Sau s-au facut mai multe???
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Gripo, eu ii mai dau calciu 10 zile pe luna, pentru ca a avut de la nastere o lipsa de calciu. Nu a asimilat de la mine cat a stat in burtica. De aia nu aveam eu carcei niciodata si nu mi s-au cariat dintii. Sora-mea, la a doua sarcina, lua calciu "cu pumnu", ca ii papa fetita tot. Si s-a nascut si cu un dintisor. Pai, nu avea nevoie de calciu?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA