Bucurii de sept - oct 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 11
Susa spune:
Ioana n-am vrut sa-l pun taiat felii ca sa nu am reclamatii, a fost padispan cu budinca de vanilie si ciocolata intre foi iar deasupra nutela si cocos....n-a fost greu(pt ca n-am copt foile)si o sa mai incerc si altele...
Trebuie sa-ti spun si eu ca ai o familie super frumoasa iar puiutii tai sunt de vis.
Pupici..vad ca e liniste in seara asta pe forum
Silvia mamica de 
Lucas-Daniel 9-09-2006
www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre
pufymic spune:
Susa
!Adevarul e ca numai copilasi frumosi avem toate mamicile de aici!
Cei mai frumosi!
Trebuie sa fi fost bun tortul...
!
Avem si noi cateva poze proaspete cu www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=4906" target="_blank">"scufitzuca"(asa-i zice Alesio la Nicolas...il alinta ca moare de dragul lui
...si-i mai zice si omidutza
!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
GETY spune:
Mama Mariei Diana, va multumeste pentru urari si la randul ei le ureaza "La multi ani" sarbatoritilor de azi.
La noi este mai bine, Maria mai adoarme si singura pe pat, colicii s-au rarit, aproape au disparut, cu scaunul mai are uneori probleme.
Are si fetita mea pozici noi.
Si inca ceva: vrea sa participe si ea la concursul de Miss Bucurii Sept. - Octombrie. Asta ca sa nu depuna contestatie....
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
scumpik_lui spune:
Pufy tocmai am ti-am vazut "scufutzuca" 
Gety am vazut acum si pozicile cu Maria. E o
. Despre ce Miss Sept - Oct vorbesti? Sau am pierdut eu cand s-a vb? Oricum daca se face merita sa o inscrii pe lista ![]()
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
pufymic spune:
Gety unde-s pozele noi?Ca cele mai noi sunt de la 20 de zile....
Pupiic!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
scumpik_lui spune:
Pufy scuze, am vazut "scufitzuca". Am gresit la scris ca eram cu Luca in brate.
_
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
lullabay spune:
Si mama lui Stefan Andrei va multumeste de urari!!!
Noi am sarbatorit ziua de azi maraind...nu stiam ce are..mrr si iar mrrrrr asa ca am luat-o prin eliminare:foame,colici,somn..m-am muls si i-am pus in bibe 80 ml..nu a papa decat vreo 15ml...cum il luam in brate nu mai plangea..deci nu erau colicei ca la aia plangea oricum..asa ca am zis ca e somn..si m-am tot chinuit pana l-am adormit..dar mai nou nu doarme singur decat in carut..ca restul noptii il doarme cu mine foarte bine...dar pana ajung si eu in pat nu pot sa il adorm si s a il las sa doarma decat in carut.
Katia ma enerveaza cu activtatile lui extra sportive..da ce sa fac ?eu l-am luat!!!Si daca ar fi s ao iau de la capat tot pe el l-as lua..desi ma enerveaza ca e orice;iubitor,muncitor,descurcaret..numai gospodar nu e...cand apare o pr in casa eu tb sa o rezolv ca el nu are timp niciodata..dar asa se intampla pana acum s-au descurcat altii pt mine..adica parintii...acum recuperez :))
MamiLili multumesc d epont!!Sapt viitoare ma postez la bamboo!!!Scumpe rau lucrurile de la orchestra..eu nu ma indur..dar o s afac sugestii la prieteni :)))pt cadouri!!
Eloise cred ca in curand voi vizita si eu magazinele!Unde mai precis sunt?la intersectia semaforizata?Caciulitele le-a luat nasa noastra pt baietelul ei de un an...si lui nu i-au venit dar i-au venit lui stefan ca nici noi nu gaseam caciuli pe masura..o sa o intreb de unde le-a luat?
Credo eu nu am facut mastita..nu prea te pot ajuta cu informatii..poate celelalte fete..
Mamica fericita de
Stefan Andrei (09.09.2006)
Stefan Andrei
cata14 spune:
Fetelor, mai intai va multumesc ptr gandurile frumoase lasate in Guest Book-ul de pe pagina noastra
www.totsites.com/tot/erik" target="_blank">http://www.totsites.com/tot/erik. Nici nu stiam ca exista guest book ... abia azi am descoperit adaugand cateva informatii la graficul de crestere.
Credo, eu cand am avut mastita m-am muls f bine (in afara de alaptat) ca mi s-a spus ca tb sa golesc bine toate "conductele". Am facut asta in cada cu apa calda ca e mai putin dureros.
Nu mai pot de cald!!! Ieri au fost 39 de grade si azi sunt 37. Au inceput incendiile la paduri. Ecam nasol.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
cata14 spune:
Credo, mastita poti face oricand nu numai la inceput sau cand intarci copilul.
Daca vrei sa pui poze pe net, poti sa incerci sa-i faci un album cum au facut si fetele si am furat si eu ideea. Uite site-ul: http://www.totsites.com.
Poti sa mai faci si album pe yahoo daca ai cont de mail.
Raluca, f frumoase pozele cu ingerasul tau! Cum le-ai inramat asa frumos?
Pufy, mortal juniorul in noile poze!Dar tu de ce nu apari deloc in poze? Vrem s-o vedem si pe mamica.
Catalina, mamica de Erik (17.09.06)
ERIK-poze, si alte poze si metamorfoze
adameasca spune:

'neatza!
Eu am avut insomnii azi noapte, nu stiu de ce...
N-am putut sa dorm de la 3 la 6. Toata lumea dormea numa eu nu.
Cata, ce vreme la voi... Ce calduri! La noi nu se mai termina ceata asta, este asa de enervanta.
Pufy, inutil sa-ti mai spun cat is de frumosi baietii tai. 
Mai bantuie careva p-aci?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...