Bucurii de sept - oct 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

marina, am vazut pozele cu ana! vai cat e de frumoasa! superba fetita ai! nu stiu cum de mi-au scapat pozele ei pana acum! unele le stiam, altele nu!
m-a terminat definitiv, aia in care astepta ea ursul cu floricica aia ofilita in mana!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

marina, am vazut pozele cu ana! vai cat e de frumoasa! superba fetita ai! nu stiu cum de mi-au scapat pozele ei pana acum! unele le stiam, altele nu!
m-a terminat definitiv, aia in care astepta ea ursul cu floricica aia ofilita in mana!

Ralu,
Si culmea e ca ursul chiar venea cam la 2 seri in curte acolo, la pensiunea din Cumpatu la care am stat vara asta...
N-am reusit insa sa il vedem, desi in fiecare seara am tot patrulat pe acolo!

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

quote:
Originally posted by notquiteso

Credo: multumesc pt sfat, asa o sa incerc.

Cucuoancea: pai tocmai ca nu se umplu la loc. Daca ea ma tine treaza de seara pana dimineata tragand de tzitzi.. nu se face laptic. La mine si asa, in timpul zilei nu se prea umplu la loc. Doar noaptea daca dorm. Si oricum un san nu prea mai da randament de cand era sa pierd lapticul de tot din cauza oboselii.

POZE
Mami de Dora-Maria (30.09.2006)

nici la mine nu se prea umplu in timpul zilei ca mananca cam din ora in ora doar daca plecam la plimbare dorme pana ajungem acasa(si 4 ore)
in schimb noaptea doarme de la 10 10 1/2 pana pe la unu doua si apoi pana dimineat la 5 sau 6
noaptea se umplu de ma dor si mananca dintr-un singur san fff rar din amandoi

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
http://www.DropShotsdarius_2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by alessia80
LILI- cum il speli in cada?

Pai am invatat la Lamaze cum sa-l tin, il spal intai pe burtica, apoi il intorc si-l spal pe spate. Imi reuseste foarte bine toata operatiunea, inclusiv intre degetelele de la picioruse reusesc sa-l curat super bine. Iar el e foarte incantat ca-l acopera apa si-i place la nebunie sa se balaceasca.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ralu sunt foarte reusite pozele voastre inramate!(nu mai zic de protagonista ca e o scumpa ca asta stii deja)

Dori e mortal Raducu cu ditamai castile la urechi!

Scumpik am vazut si filmuletul vostru!Super!

Inni pentru PM!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara mamici si bebici frumosi,
Multumim pentru urarile de azi, noi am sarbatorit www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20061209&cimg=8" target="_blank">asa
si a fost tare bine cu bunicii si mami care mi-a facut tortulet(premiera pt ea) a fost si tare buna ca l-am gustat din laptic.revin dupa ce citesc din urma.
Pupici

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna seara!
Am intrat la amiaza pe dc sa vad ce ati mai scris si sa pun filmuletul, dar nu am mai reusit sa citesc ci doer cel de-l doilea lucru am reusit sa-l fac, pt ca am avut musafiri.
A venit soacra mea din Italia cu multe cadouri pt Luca si bani, binenteles (euroi ).I-a adus o gramada de haine dar toate sunt f mari, de la 1 an pana la 3. Avem geaca si salopeta de blugi, asta ca sa ne laudam putin . Acum asteptam sa vina si bunicul din Germania sa vedem ce ne aduce de Mos Craciun...

Iancuta si multam. Am reusit intr-un final cufilmuletul, dar dupa ce m-am chnuit o ora.

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

STEFAN-ANDREI, LUKAS-DANIEL, DORIAN-CONSTANTIN, MARIA-DIANA

_

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: STEFAN-ANDREI, LUKAS-DANIEL, DORIAN-CONSTANTIN, MARIA-DIANA.

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI BEBELUSILOR SARBATORITI AZI!!!

Susa bravo pentru torticul in premiera!Ce fel de tort a fost??
E un scump Lucas!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput