Bucurii de sept - oct 2006(16)
Raspunsuri - Pagina 9
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
lexi, de unde ati luat-o pe omida? ca atre faina e! vrem si noi!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Ralu, omida i-a adus-o Mos Nicolae de la nasa ei, dar daca vrei o intreb de unde a luat-o. Si nu e deloc scumpa, 195.000 (a uitat nasa pretul pe ea
Gripo, e mortaaaaal Raducu cu casti. Meloman de mic!

La multi ani tuturor bebeilor sarbatoriti azi!!!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by gripo
RALU, vazut poze, cel mai tare m-a impresionat cea cu darul pentru tine. Uite si de la noi UNA
DORI, mami lui RADU ANDREI11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">site
varsta RADUCU
poze
io ti-am zis ca-i cam precoc baiatul asta al tau!
are telefonu' si telecomanda pe mana, acu' castile, si laptopu'!
si ce veselie mare pe el...
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Ralu, omida i-a adus-o Mos Nicolae de la nasa ei, dar daca vrei o intreb de unde a luat-o. Si nu e deloc scumpa, 195.000 (a uitat nasa pretul pe ea)
lexi, merci, da, as vrea sa stiu de unde a luat omida, ca-mi place tare!
si inni, are omida!
inni, voi de unde ati luat omida?
o intamplare fericita...
matahut spune:
quote:
Originally posted by notquiteso
Voi cum v-ati convins bebeii sa pape si formula?
Dar de ce vrei sa o convingi sa pape formula? Nu ia bine in greutate? Poate doar e o perioada in care vrea sa pape mai mult si cerand mai des la titi iti va creste si tie productia!!!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
scumpik_lui spune:
Avem si noi www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmuletz
_
Scumpik, mamica de bebe Luca (17.10.2006)
Poze Luca
Cresc pe zi ce trece
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
credo spune:
Salutari mamici si bebici
Se pare ca nici una din voi nu a trecut prin asa ceva ?(mastita), felicitari, eu sunt in continuare preocupata.
Ca sa accepte bebelusul formula, prima data, adaugati la formula si putin laptic de san, cu o singura lingurita i se schimba nu doar gustul ci mirosul care ala este dewocamdata cel mai important - caci acum bebei se ghideaza dupa miros mai mult.
Acum bem si noi cafeaua, la 12, deja voi poate suntweti la ceaiul de seara.
Nu stiu cum sa pun poze, sper sa reusesc cat de curand
Poze cu Sophie la o luna
eleņia spune:
super bbei ff frumosi
pe alexia sa o coafezi c ai pe cine la parul care il are
dori bb al tau e deja un geniu la 3 luni aproape super precoce:)
fetelor ma duc c am trimis sot la plimbare cu bb sa termin curatenia si eu .....pe aici

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
notquiteso spune:
Credo: multumesc pt sfat, asa o sa incerc.
Cucuoancea: pai tocmai ca nu se umplu la loc. Daca ea ma tine treaza de seara pana dimineata tragand de tzitzi.. nu se face laptic. La mine si asa, in timpul zilei nu se prea umplu la loc. Doar noaptea daca dorm. Si oricum un san nu prea mai da randament de cand era sa pierd lapticul de tot din cauza oboselii.
matahut spune:
quote:
Originally posted by notquiteso
Cucuoancea: pai tocmai ca nu se umplu la loc. Daca ea ma tine treaza de seara pana dimineata tragand de tzitzi.. nu se face laptic. La mine si asa, in timpul zilei nu se prea umplu la loc. Doar noaptea daca dorm. Si oricum un san nu prea mai da randament de cand era sa pierd lapticul de tot din cauza oboselii.
Imi pare rau! Ai incercat sa o cantraresti cu un cantar electronic ca sa vezi cat ia la fiecare masa? Adica cat laptic papa de la tzitzi? Pe mine ma ajuta, cand am impresia ca nu prea am laptic, ca nici la mine nu sunt mai niciodata sanii tari, o sui pe cantar inainte si dupa si ma mai linistesc...sau nu! Ea papa de la o tzitzi maxim 100 ml. De azi am inceput sa ii dau din ambii sani la fiecare masa si papa cam 130-150 ml. Vad ca e mai bine, papa la 4 ore. La noapte sa vedem cum o fi ca pana acum tot la 2 ore a papat de m-a capiat!
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC
amarantina spune:
Marina cam 4-5 mese. Si cam 150gr la o masa, dimineata mai mult si seara mai putin.