Bucurii de sept - oct 2006(16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Ileana, eu sunt pe aici. Bebelina noastra doarme in patutz cumintica, m-am odihnit super, aseara s-a agitat un pic, nu stiam daca-s colici, dar pana la urma i-am pus o bucatica de supozitor si am ajutat-o sa iasa cu scaunul. Acum vreau sa vad ce se intampla cu noile poze si mai am de recuperat de la cap. 14, mi s-a parut f. interesant, cu Mos Nicolae si Mos Craciun (fost Gerila).

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gety, spor la citit atunci. Imi las si eu sotzul sa-si bea cafeaua in fata calc si revin mai incolo. Ma duc la facut ordine prin casa. Noi am trecut de la masini imprastiate la piese de puzzle imprastiate prin casa.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Gata, am gasit buba. La "sharing permission" era pe "private" si le-am facut "public". Se pot vedea acum.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Si sotzul meu vrea sa vina sa lucreze, dar daca fata sta cuminte, stau eu la calculator. Si eu as mai bea cate o cafea dimineata, dar mai "ciupesc" cate o ciocolata si mai beau si cola si nu vreau sa o agit prea tare pe Maria.
Spor la treaba, Ileana!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Lullabay, stii cum adoarme fata mea si apoi o culc in pat? O adoarme maica-mea. Ii face ca un culcus in bratele ei, o leagana, o mai vrajeste si apoi adoarme. Apoi o teleportez in patut. De adormit direct in patut, nu. Motaie, inchide ochii, dar nu adoarme de tot. Parca doarme iepureste.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! SARBATORITILOR DE AZI: MIHAI SEBASTIAN, IRENA, ANAIS STEFANIE, MATHEA ROANA, ANDREI.
SE CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI!

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NEATZA!

Am venit si eu la .

LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE SI BUCURII: IRENA, MIHAI-SEBASTIAN, ANAIS-STEFANIE, MATHEA-ROANA, ANDREI!!!!!!

Am vazut pozele frumoase cu bebei frumosi: PUFY, GETY si SUSA. Si multumim de aprecieri pentru micul dj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Cafea..cafea...cafea.. vreeemm sii nooiii
Seby a adormit la 3 dim...
Buna dimineata...am intrat 2 sec sa va salut si fug sa citesc ultimele 3 pagini ca tare harnicute ati fost...

Mirabela mama nu mai plange de pofta....cumpara cafea decofeinizata..nu are ce sa se intample....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

'Neatza si de la noi!
CREDO- se rez cu antibiotic, algocalmin fiole-pt febra- si pompa folosita la intensitate maxima! Succes!

PUFY- Vazut scufitzuca-
SUSA- Luca- a fost bun tortu'?
GETY- ai o frumusete de fetita, merita sa o inscrii
GRIPO- Te vad cum umbli dupa el prin cluburi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor!

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!

Katia, stii ca n-am vrut sa spun ca in realitate arati mai rau... doar ca imi aminteam ca erai mai blonda cand ne-am vazut (sau macar saten deschis). In plus, ai o silueta de invidiat, iar cand noi ne-am vazut, deja burticile erau la locul lor... dar faza cu parul m-a derutat mult. asa-i ca te-ai vopsit mai inchis la nunta?

ma grabesc ca marti e ziua mamei mele si am vb cu sora mea sa mergem sa-i cumparam un cadou. abia astet, ca poate ma lipesc si eu de o pereche de pantaloni, ca m-am saturat sa-i port pe singurii care ma mai incap...

va pup,

roxana, mama de Daria Elena (06.09.06)

PS: katia, si eu am un sot plecat la Sinaia doua zile cu petrecerea de Craciun...

Mergi la inceput