** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Aha, Mica, in cazul masajului anti-celulitic, intr-adevar trebuie sa fie mai energic. Am facut si eu 1-2 de acest tip si m-am lipsit caci ma durea carnea dupa vreo 2-3 zile.
Acum am fost la unul tip relaxare, dar am cerut sa fie mai energic, nu doar sa ma mangaie. Hai ca am dat-o pe off-topic.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare, burticute!
Nici eu nu pot dormi pe burta. Daca am cumva "curajul" sa ma asez pe burta, ma trezesc rapid cu un sut bine plasat de la bebitz. Ieri remarca sotiorul meu ca, mai nou, desi seara adorm pe o parte (de cand ma stiu nu am putut adormi cu fata in sus) destul de repede ,ma intorc cu fata in sus si incep sa sforai de mama focului. Era tare amuzat, caci de obicei el sforaie si eu protestez!Ei, se mai schimba rolurile!
Mai, fetelor sunt tare scarbita si frustata! Am avut azi ocazia sa constat in ce colectiv de c...t lucrez...E drept ca lucrurile incepusera sa scartaie de o bucata de vreme, dar s-au acutizat rau de tot in ultima vreme. In fine! Abia astept sa intru in concediul de maternitate!
Va las ca va amarasc si nu e cazul.
Florina 19+

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare fetele! Manie sun dr sa ma programez la TT si daca am curaj ii spun de durerea mea de burta. M-a mai luat si una de cap de mooor. Mi-e cam frica, dar e cam tarziu acum. Sper sa fie bine.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Era sa uit!
Nu stiu daca v-ati lamurit cu salariul acela pe care e obligat angajatorul sa il dea femeilor care au nascut. Cine vrea pot sa ii trimit un email cu legislatia si cu un model de cerere.
Va pup,
Florina

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna fetelor!

Paflo, pe mine ma intereseaza mail-ul cu legislatia si modelul. Din cate am inteles, la mine aici la servici nu s-a dat niciodata :)

merci mult

Anca 16+
bebelonel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Paflo trimite-mi si mie, te rog. Vezi ca ma adresa de mail sus in bara. Y cu rosu.

Chiqui bravo sa suni maine si sa te programeze cat mai repede.

Mica 18

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Paflo, si la mine te rog, ca la Mica.
Apropo de bonus, la mine in firma s-a dat unei colege care a nascut in septembrie si care nu stia de acest avantaj. La insistentele mele, a facut cerere si a reusit sa-l obtina acum, in decembrie. Sa speram ca legislatia (mai exact prevederile din CCM) nu se va schimba pana nastem noi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll spune:

Buna gravidutelor!
Am fost si noi la control, l-am vazut pe bebe dar din pacate inca nu ne-a spus ce va fi, oricum important e sa fie sanatos. Am vazut ca s-a scris despre scurgeri, si eu am asemenea scurgeri si medicul mi-a facut un test al ph-lui care a iesit ceva mai mare decat normal. Acum i-au niste supozitoare care trebuie sa imi regleze la loc ph, daca nu imi v-a da ceva cu antibiotic. Chestia interesanta este ca m-a pus sa-mi cumpar niste manusi cu care pot ca imi verific eu singura oricand secretia, si doar daca este ph-ul marit sa merg la el. Mi se pare ft practic.
Apropo de kg in plus, si eu m-am ingrasat 2 kg, nu mult dar suficient sa nu ma mai incapa nici un pantalon. Am fost la cumparaturi si cu mare greutate am gasit ceva ca sa-mi si placa si sa nu arat nici ca intr-un sac. Am probat o salopeta, pai cred ca nici in luna 7 nu mi-ar fi buna ...si de preturi nici nu mai vorbesc.
DidiAlex eu stau la aprox 70 km de München. Cum ti se pare medicul tau, fata de cei din ro?

Nicoll12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Pentru OanaClaudia si Alyna 24 -eu am facut eco morfologica la prima sarcina cu dr. Herghelegiu la Medsana. Mie nu mi-a placut. In primul rind ca nu vorbeste deloc cu tine ci dicteaza ca un robot. Poate la mine s-a grabit fiindca era in intirziere si totul nu a durat un sfert de ora( si acum 5 ani am dat la Medsana 1,8 mil-f. mult pentru acele vremuri). Nu a intors monitorul spre mine nici macar pt. citeva secunde...deci eu nu l-am vazut deloc pe bebe...si efectiv nu a vrut sa-mi raspunda la nicio intrebare de a mea.
Eu nu ii contest profesionalismul...ci doar comportamentul.
Poate intre timp s-a schimbat...dar atunci era tare plin de el. Eu acum mi-am facut ecografii la Iosup si la dr. Pop. Incomparabil.

Kay...despre ce acuzatii este vorba?? Eu nu am acuzat pe nimeni de nimic... NU inteleg la ce te refereai...Bineinteles ca e dreptul tau sa stai in cabinet la doctorul tau si sa-l intrebi tot ce vrei, indiferent daca stai sa-l astepti 3 ore sau daca nu stai deloc.
Repet...nu stiu la ce te referi. Lamureste-ma, te rog.

Da...eu am fost norocoasa cu placenta...dar o sa fiti si voi, o sa vedeti,,,
Va pup
Diana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Dia ne intelegem ca surdu cu mutu ! zieam ca eu n-am vrut sa acuz, adica eu n-am vrut ! mi s-a parut ca tu ai avut impresia ca eu am acuzat ! nu tu, doamne fereste ! sper ca am lamurit burtica !

fetelor, vroiam sa va intreb unde ati facut triplul test si cat v-a costat ? ca eu am vazut ceva de gen... 4,5 mil undeva si in alta parte 900 mii. asa ca nu inteleg ! daca ma puteti lamuri ... si pe diana o pup de trei ori, sper ca nu te-ai suparat pe mine !
e vorba de dianalaura de aici confuzia, diana ! ne-am lamurit ! ca eu parca m-am tampit de 2 saptamani !
oana 12+

poze

Mergi la inceput