** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)
Raspunsuri - Pagina 28
dideip spune:
dianalaura sa stii ca si eu le invidiez pe fetele care locuiesc singure, fara parinti si fara socrii.
Pentru mine a fost lapte si miere de 2 ani de cand m-am mutat la sotul meu acasa. Veneam acasa si gaseam totul facut, mancarica curatenie si rufe bagate la masina(ce mai o placere),dar si eu eram o finuta cu socrii mei, nu le lipsea nimic, toate cumparaturile eu le faceam pe banii mei, de la ei nici un sfant, dar de cand am ramas insarcinata parca toate merg de tot rahatul(scuze)soacra mea a plecat la cumnata mea in Italia si se intoarce la inceputul lui Februarie si eu trebuie sa am grija de socrul meu(care este un ciufut si niciodata nu este multumit de nimic)si de bunica sotului meu care este cam dusa cu capul(uita tot ce face si nici nu isi vede de treaba ei se baga peste tot si face numai prostii)Nu ma intelegeti gresit nu m-ar fi deranjat sa fac toate treburile pentru mine si pentru sotul meu, dar cand vad ca eu fac curat, spal si fac si mancare si ei nu apreciaza ceea ce fac eu pentru ei in postura de gravida cu 9 ore la servici.
Paula
19+
poze
Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.
dideip spune:
An uitat sa va spun ca eu stau si la curte si am 5 camere, un living mare de 45 m plus baie si bucatarie si cand ma apuc de curatenie sa te tii imi ia o zi intreaga.
Paula
19+
poze
Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina.
Sobi spune:
Alyna si OanaClaudia, si eu merg la Herghelegiu in ianuarie pentru o consultatie - iar daca o sa mi se para ok as vrea sa nasc cu el, pentru ca am auzit numai lucruri bune de la doua prietene si de pe forum. In paralel merg si la doctora mea de la Floreasca, care ma monitorizeaza din 2 in 2 saptamani. Sa ne impartasiti impresiile dupa vizita.
In rest, ca si voua ... mi-e atat de dor sa domn pe burta!
Spor la shopping la fetele care se duc, eu ma gandesc sa le cumpar la ai mei si lu' soacra-mea cate un mixer mai performant.
Andreea 12+
lbelciug spune:
Mica, merci de invitatie, insa shopping+masaj ar fi fost prea mult pt o zi. Mai pot eu sa fug, insa nu prea mult caci daca apare ceva urgent, trebuie sa fiu pe faza sa raspund. Am venit de la masaj (facut de un baiat
) asa ca acum ma simt mult mai bine.![]()
Dideip, ai grija sa nute obosesti prea mult cu menajul la o casa asa mare. Mai lasa-i si pe barbati sa faca treaba.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
mica0307 spune:
Liviana am facut de 2 ori masaj cu un baiat (diferiti) si de fiecare data am plecat plina de vanatai
.
Mica
18 
Poze
lbelciug spune:
Mica, dar de ce nu i-ai zis sa fie mai bland? In general communication is the key!
Mi-a facut si mie o data o fata masaj, dar nu mi-a placut caci avea degetele prea subtiri si unghii prea lungi. Brrr! Acum am eu baiatul "meu" la care ma duc si sunt multumita.![]()
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
mica0307 spune:
Liviana primul mi-a zis ca e masaj anticelulitic si asa trebuie sa doara, iar al doilea mi-a zis ca tre sa scoatem energiile negative si de aia o sa ma invinetesc.
Dupa am facut cu o tanti...
Mica
18 
Poze
dianalaura spune:
Dideip, te compatimesc...la mine e ok, stam la parintii mei, intr-un apartament cu 3 camere...mai fac eu de mancare, mai face mama, cheltuielile cu intretinerea tin de ai mei...curatenia tine de mine, avand in vedere ca stau acasa...mai cumparat si noi chestii :alimente, detergenti. etc., insa e ok din punctul asta de vedere.
Insa sunt mici discutii care in timp se aduna...nu am avut niciodata vreo confruntare...insa stiti voi..sotul imi spune...ma enerveaza chestia aia sau ailalta pe care a facut-o sau o face taica-tu, tata si zice mamei si mama mei ca sotul meu nu a facut aia sau cealalta..si eu sunt prinsa intre ciocan si nicovala...ma mai razvratesc cate odata si atunci tot eu sunt aia rea,,da ce ai draga...ce te apuca...
Mai fetelor...in legatura cu dormitul pe burta...cum puteti dormi asa? Si sotul meu tot pe burta doarme...am incercat si eu...dar mai mult de 2 minute nu rezist...ma sufoc!! Eu am dormit si dorm in continuare pe spate sau intr-o parte..pe ambele parti.
dia 17
bebe
poze

venim sa te ajutam daca e nevoie.