** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)
Raspunsuri - Pagina 27
lbelciug spune:
Buna fetele,
va salut si pe ziua de azi, insa n-am deloc chef de palavrageala. Am o stare generala naspa, imi vine sa zac, parc an-am chef de viata. Si la servici e plictiseala, seful e in CO, daca aveam activitate trecea si timpul mai repede. Mi-am facut o progr la masaj (doar pt spate) pt ora 4 caci ma cam doare, in special zona bazinului. Parca as avea chef de colindat prin oras la magazine, mai ales ca n-am cumparat cadouri pt socri/parinti. Voi ce le luati?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
business spune:
Vali,ms pt felicitari!
Avem 2 baieti: Bobi-24.02.1998 si Roberto-8.08.2001.
O zi minunata burtici!
18+
dianalaura spune:
salut fetelor!
Sunt asa nervoasa...mi-au tras teapa astia cu termopanele, au zis initial ca vin azi, mi-am intors casa pe dos (scos covoare, mutat paturi si mobila de la loc), era cat p'aci sa imi demontez si PC si sa il mut, dar am avut inspiratia sa sun...si...acum sunt la o alta lucrare...o sa termine deseara, pe la 6-7, asa ca numai maine dimineata la ora 8 vor fi la mine!!! NESERIOSI! Las ca le spun eu lor maine ceva....nu-i nimic...maine la montaj le voi da a doua rata..iar ultima...voi uita si eu vreo 3 saptamani de ea...asa cum au facut ei...
Saracutul meu sot...m-a sunat de cateva ori azi de la munca..sa nu cumva sa ma pun sa mut eu mobila..sa nu car lucruri grele...dar i-am spus sa stea linistit..puiutul meu e mai important decat toate termopanele si toata curatenia din lume...
Dar sa nu va stresez cu problemele mele...Kay, bineinteles ca mor de nerabdare sa imi vad BB la ecografie...am mers pana acum ti-am spus in sapt 6, 12, si miercurea vitoare (sapt 18). Din 6 in 6 sapt. Ma duc de fiecare data cand ma cheama doctorita....si eu as vrea sa il vad zilnic...dr totusi eu sunt la primul copil, ea a mai asistat "n" sarcini pana acum...cred ca ea stie cel mai bine ce si cum trebuie facut, nu? Totusi, sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului...cat despre intrebari..eu deja imi fac o lista pe care sa o duc cu mine miercuri la control, pt ca atunci voi fi prea emotionata sa imi mai amintesc ceva. Daca ma va chema din sapt in sapt, asa voi merge.
Cat despre faza cu piscina, eu nu pot sa ma pronunt. Stiu doar ca am citit ca in sarcina nu sunt recomandate baile fierbinti...chiar mi-e dor de o baie in cada, dar e mai practic dusul..
mai ales ca in fiecare seara suntem 4 persoane la dus (eu, sotul, mama si tata). Ce bine o fi e voi care stati singurei la casa voastra...
dia 17
bebe
poze
Vali5 spune:
Vad ca multe ne plangem de dureri de spate. Nasol... Liviana, masaj placut! Si, daca tot nu e seful, da o tura prin magazine
Noi nu am luat nici un cadou. Cred ca o sa le luam la toti ornamente de Craciun, alta idee chiar nu am (cel putin parintii mei sunt innebuniti dupa ornamente de Craciun), si nici chef de colindat prin magazine.
dianalaura, hai nu mai fii suparata!
Neseriosi de genul asta sunt peste tot. Daca o sa uiti de a treia rata vreo 3 saptamani, sa vezi ce repede isi aduc aminte de tine si te suna, ca la incasat bani sunt primii, dar la onorat comenzi...
Valentina
19+
Poze
oanaclaudia spune:
Buna fetelor !
Va multumesc mult de tot pt urarile de La multi ani!

pe toate .Sper sa nu va suparati pe mine ca abea acum am raspuns dar am fost teribil de ocupata.Sorry.
Am si eu vesti noi :bebele nostru este bine si se pare ca va fii baiat .
Fetelor a facut cineva echo morfo-fetala cu dr Hergelegiu?
Ce parere aveti de el?
am si eu prog la el in Ianuarie si eram curioasa cum este dl dr,daca comunica cu pacientele ,daca iti spune ce vede la echo ,din astea........
P.S DACA PUTETI SA IMI TRECETI SI MIE LA LISTUTA CARUTUL BLEO V-AS FI F RECUNOSCATOARE.

OANA
17S
Alyna24 spune:
Buna, mamici cu burtici!
Eu am fost la dr ieri si placenta o am tot jos, nu s-a ridicat deloc!
Diana, vezi ca si eu am aceeasi problema!Insa dr mi-a zis sa nu ma alarmez!Fac tratament cu utrogestan ca sa nu am sangerari si No Spa cand am dureri de mijloc, ovare...Mi-a dat si Elevit ca nu luam vitamine deloc!
In rest samburelul meu este bine si foarte activ sa zic asa!
Acum3 seri mi-a dat una de m-am si speriat!De, dc nu cunosc sentimentul....!Dar a fost superb!Magnific sa-l simti acolo!
Addinel, cred ca toate am simtit acelasi lucru!
Apropo de dormit, nici eu nu prea mai pot dormi pe burta !Si asa dormeam cel mai bine!Chiar am avut insomnii intr-o noapte din cauza asta!
Nu stiu cum sunt ai vostrii barbati, dar al meu a innebunit!I-a luat deja masinuta cu telecomanda!Va dati seama?Dar imi place ca-l vad asa!
Va pupic si numai de bine sa auzim!
18+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
mica0307 spune:
Referitor la piscina sunt convinsa ca face bine ca si sport. Dr mi-a spus insa ca mai bine nu din cauza infectiilor pe care le pot lua de la piscina si din cauza clorului. Si mi-e asa o pofta de inotat, dar daca mi-a zis nu, nu o sa fie
Dideip si eu am probeleme cu amigdalele, sunt tot timpul inflamate si tre sa am mereu grija sa nu beau rece. Mie mi-a dat dr voseptol si vitamina C cu propolis. Sunt naturiste. 
Liviana hai la un shopping mic
. Te invidiez cu masajul.
Mica
18 
Poze
Alyna24 spune:
Si eu am programare la Dr Herghelegiu in ian si as vrea sa stiu cum este?iti explica?Si se face 3D sau 4D?
18+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
pauly spune:
buna fetele,
oanaclaudia felicitari ptr baietel.
cat despre dormitul pe burta eu nu mai dorm de mult, i-mi era frica sa nu il "strang" prea tare pe bebe.
Addinel ii super sa-l vezi pe bebe, si eu am emotii de fiecare data, doar e puiutul nostru.![]()
pupici
13+
poze

kay spune:
neatza ! m-am trezit dupa un somn bun !
dianan-am vrut sa fiu acuzatoare ! imi cer scuze daca a iesit asa, dar si la Tutu stau 3 ore pana sa intru si cand intru de`a naibii n-as mai iesi ! e dreptul meu sa stau acolo cat sa-mi raspunda la toate intrebarile ! plus ca tutu m-a chemat o data la 2 sapt, ca sa monitorizeze bebe ! si nu mai zic ca la inceput mergeam la eco 1 data pe sapt sa vad cum si daca ii cresc manutele, piciorusele, cum evolueaza... poate ca sunt eu paranoica, adica sigur sunt eu paranoica
!
Nu stiu ce-i cu mine, dar vad ca sunt din ce in ce mai obosita, mi-e mai rau... cred ca la mine e invers ! ar trebui sa-mi treaca acum, dar ori e cantecul lebedei, ori asa o sa ma tina pana la sfarsit !
Hai ca va pupic iar, ca vine tati de la treaba sa ne scoata la plimbare, mai mult obligat saracul, ca e obosit rau de tot
oana
12+
poze