** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci, sa incercam iar !
Poze
oana12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Gata, ai reusit! Ca sa iti apara in fiecare mesaj te duci in meniu, in partea stanga, la Profil personal. In pagina de profil personal, in partea dreapta, ai campul Semnatura, si acolo scrii ce vrei tu sa iti apara la semnatura.

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

cristalina, ce scumpa e fetita ta!

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna la burtici.

ieri am fost la ecografie, intempestiv. sunt si maine programata, dar ieri m-a apucat ceva ciudat ca vreau sa-mi vad bebelul si am fost la o prietena medic. de ieri plutesc, atat de fericita sunt. la ultima ecografie se vedea doar sacul embrionar, era mic samburelul. acum l-am vazut, cu capsor, manutze si picioruse, jucandu-se pe la mine prin burtica :) mi s-au umezit ochii instant. nu cred ca exista bucurie mai mare pe lumea asta decat un copil. e o minune de la Dumnezeu! cred ca ieri am constientizat, pentru prima oara cu adevarat, miracolul care mi se intampla. am fost fericita din prima clipa in care am aflat de samburel, dar se pare ca fericirea nu are limite superioare. ma gandesc ce urmeaza.

pupici la toate burticile si ... sa fie bine!

13 +

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutare la toate burticutele, ce mai faceti?Doamne ce dexteritate aveti,m-ati dat gata.
Pistachio bine ai revenit
mcrissa imi pare rau de ce ti sa intamplat, chiar ma miram ce este cu tine de nu mai scrii, iti doresc mult succes in continuare si te asteptam in continuare la odisee.
Kay o sa fii o mamica frumoasa(pana am reusit sa citesc tot ce ati scris si pana sa iti dau sfaturi cum sa faci deja te sfatuise burticutele).
Fetelor ma doare rau in gat, cred ca sunt amigdalite si nu ma lasat sa dorm toata noaptea ca nu puteam sa respir, spineti-mi ce pot sa iau ca sa nu ii fac rau lui bebe?

Paula19+

poze

Mergi la inceput

addinel, nu ai mai scris de ceva timp. Ma bucur pentru fericirea ta, stiu exact ce simti. Sa-ti traiasca samburelul!

dideip, chiar nu stiu ce sa-ti zic pt amigdale. Cel mai bine ar fi sa mergi la dr. Sa te faci bine repede!

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

multi ! am reusit !
mi s-a facut foarte somn ! am uitat sa va zic ca eu am intrat in vacanta de ieri, adica de luni ! asa ca pot dormi cat vreau eu !
va pup cascand si promit sa mai pun poze, acum ca m-am prins cum merge treaba !

oana12+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Am uitat sa va mai spun ca ma doare si spatele seara cand ajung acasa.Faringosept pot sa iau?

Paula19+

poze

OMUL NU E CUM SE ARATA, CI CUM SIMTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Dideip - pe mine cand m a durut gatul mi-a recomandat strepsils. Nu stiu de faringosept. Incearca medicamente homeopate. Dute la farmacie si intreaba farmacista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Dideip, pentru gat poti sa iei propolis cu vitamina C.
Mie asta mi-a dat medicul acum 2 saptamani. Mioara

11+

Mergi la inceput