** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)
Raspunsuri - Pagina 25
eimotto spune:
Paflo eu mi-m facut calindar in excel. Am incepit cu prima zi a Um (03.08.2006) si asa zice, ca intru in sapt 20. DPN care iese este 9 mai (eu am declarat parca 15 ca asa a zis dr.).
Oricum nasc cu cezariana cu 2 sapt inaintea termenului, care o fi el![]()

Mamica de Iulia (06.02.2004) si
20(cred)
cristalina spune:
Neata la burtici!
Eu am ajuns la servici la 10...nu putea Maria sa se desparta de mine "Mamiii, nu pecaaaa! Mami, hai in pant! Cuche-te! (culca-te)"
Asta cu lacrimile inodate in barba, zici ca plec pentru un an...:)
Vali, eu as naste natural daca s-ar putea, dar nu cred ca ma lasa nenea doctorul...:)
A fost okay la cezariana, nu asta e problema, a doua zi m-au pus in camera cu bebe si a trebuit sa am grija de ea. La 48 de ore de la operatie m-am externat.
Insa eu cred ca nasterea naturala, atunci cand se poate naste natural, e mai indicata.
Cartofi prajiti cu inghetata...yam-yam...Asta daca le mananci pe rand....:))))
O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Vali5 spune:
kay, ti-am vazut si eu pozele. Ce haioasa e poza cu pisicul pe cap!
Sa scrii cum ti-a zis chiquitita.
Cat despre ce pofte ai si ce combinatii de mancaruri faci, daca tu le consideri yam-yam, mananca-le cu incredere. ![]()
chiquitita, ce-ti mai face burtica?
Valentina
19+
Poze
jollyies spune:
Vali5 - aici nu se mai recomanda exercitiile pelviene decat dupa nastere. Mie nu mi se pare ciudat. Dupa cum spune mai jos se fac dupa nastere.
http://www.kegel-exercises.com/
Vali5 spune:
quote:
Originally posted by jollyies
Vali5 - aici nu se mai recomanda exercitiile pelviene decat dupa nastere. Mie nu mi se pare ciudat. Dupa cum spune mai jos se fac dupa nastere.
http://www.kegel-exercises.com/
Nu am reusit sa deschid link-ul dat de tine, dar eu asa am citit, chiar aici, pe DC, inclusiv faptul ca sunt bune si dupa nastere. De exemplu: .
"Beneficiile acestor exercitii constau în: întărirea muschilor perineali va face nasterea mai usoară - creste sansa ca ei să rămână intacti (mai putine rupturi si epiziotomii)"
O sa-mi intreb si eu dr, ca sa fiu sigura. Ca daca dr tau a zis sa nu faci, o sti el ce-o sti.
Valentina
19+Poze
jollyies spune:
Vali - Da un search pe google si vei primi raspunsul. Am vazut si eu ce s-a scris aici si am pus intrebare dar nu mi s-a raspuns. Se pare ca asa se stie in Romania. Dar pana si pe siteul Dr Kegel care a inventat exercitiile scrie ca se fac dupa nastere. Nu uita si intreaba-l pe doctorul tau.
Vali5 spune:
Merci, jollyies, chiar o sa-l intreb!
kay, scrie asa [ url=" " ]Poze[/url], exact cum ti-a scris si chiqui. Intre ghilimele scrii link-ul catre pozele tale, si fara spatiile scrise de mine.
Valentina
19+
Poze