** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)
Raspunsuri - Pagina 24
kay spune:
cum fac acum sa vedeti pozele mele ???
[URL=http://entertainment.webshots.com/album/556405058SzKfkl]
[/URL]
atat am reusit pana acum ! sa vad daca merge. si poate stiti voi cum sa fac sa nu mai apara carnatu asta si sa scrie frumos : POZE !
oana
12+
Paflo spune:
Mica, eu din cate stiu, inotul este cel mai indicat sport pentru gravide. Evident ca nu trebuie sa exageram, dar simt nevoia sa fac miscare!!!Si gimnastica ptr gravide incepe doar din sapt 22 !!!(cel putin in Cluj asa procedeaza). Mie medicul mi-a spus inca din sapt 16 ca ma pot duce la gimnastica ptr gravide. Am incercat si singura sa ma misc pe acasa, dar sunt prea comoda sa ma tin de un program.
Florina 19+
Florina R.
jollyies spune:
DidiAlex - opreste paracetamolul ACUM. Asa mi-a spus si mie farmacistul pana am ajuns la doctor. Ia panadol. E bun pt sarcina.
Ati fost gand in gand cu mine. Cand m-am trezit dimineata am scris despre cezariana inainte sa citesc cele 5 pagini pe care le ati produs cat am dormit eu. Acum dupa ce le-am citit am vazut ca v-ati gandit la cezariana si nasteri naturale ca si mine. Doctorului ii e mai usor sa recomande cezariana din diverse motive(pe care noi poate nu le intelegem) mai ales ca isi ia si banuti mai mult si nu e asa mult de munca. Nasteti natural fetelor si daca va e frica e mai nasol. Ganditiva la bebe si renuntati la frica! Sunt la prima nastere si nu vreau sa-mi fie frica. Nu vreau!!!
Fiti viteze!
jollyies spune:
Ahhh, apropo de exercitiile Kegel sau pelviene, primul lucru pe care doctorul mi l-a spus cu ton ridicat a fost: Sa nu fac exercitii pelviene. Am mai scris asta. O prietena a nascut cu el si a certato rau ca a facut. Ea a avut o nastere tare grea pt ca nu putea sa-si controleze muschii pelvisului din cauza durerii.
Vali5 spune:
'Neata, 'neata, burticute!
Raportez o noapte dormita "bustean"!
La ora 21 m-am suit in pat si cred ca in 5 minute dormeam dusa. Si am fost doar de doua ori sa fac pipi.
In sfarsit, sunt si eu fresh si cu chef de palavrageala.
Vreau sa multumesc tuturor burticutelor care mi-au impartasit experientele de la nastere.
Mi-ati dat curaj 
business, wow, a treia nastere! Felicitari! Ce sunt primii copii si ce varste au? Nu ne arati si noua poze cu ei? ![]()
mcrissa
multumim pentru sfat! Cum te mai simti? Ma bucur ca ai mai trecut pe la noi
Tin minte cand ne spuneai ca te doare burtica si apoi cand ne-ai dat vestea
Sa te refaci repede si sa vii fuguta inapoi in odisee!
pepsi, da, seamana toti bebeii la varsta asta dar cand imi aduc aminte cum se vede la echo ma umplu de fericire si imi place sa vad cat mai multe poze cu bebei. Cat despre catelul meu... e un nebun! Acum a crescut (are 6 luni), inca nu a ajuns la maturitate, dar e un zapacit si haios.
jollyies, si mie mi-e tare dor sa dorm pe burtica, m-am plictisit sa dorm cand pe stanga, cand pe dreapta... Si mi se pare tare ciudat ca ti-a spus dr sa nu faci exercitii pelviene...
mica, felicitari pentru intrarea in luna a 5-a. 
kay, du-te la stomatolog, cat e "proaspata" caria. Ca dupa aia o sa te doara si mai tare. Wow, ce combinatii de mancare faci: cartofi parjiti cu inghetata. Iac! Vrem poze!
DidiAlex, eu nu am fost asa racita cum spui tu, cred ca am avut doar un inceput de raceala. Nu am luat deloc pastile, dar am baut mult ceai cu lamaie si limonade, si nu s-a agravat. Sa te faci bine repede! 
Paflo, ce bine de tine, te-ai trezit la ora 10. Abia astept sa intru si eu luni in concediu. Am zis ca prima zi de concediu o s-o petrec in pat. Dar nu prea o sa pot pt ca la ora 15 am programare la dr. Dar recuperez eu.
Vreau si eu la piscina!!! mica, nu stiu de ce ti-a zis dr sa nu mergi la piscina, pt ca eu am citit ca e foarte bun inotul in sarcina. Este recomandat sa facem miscare si printre sporturile recomandate era si inotul. Nu mai stiu exact unde am citit.
Valentina
19+
Poze
kay spune:
asta e ! dar acum ce-i fac sa scrie "poze" sau il las asa? ajutati-ma fetelor !!!
vali, sa nu razi, dar inghe cu cartofi prajiti e chiar bun ! nu e iac, e yam-yam ! adica le mancam pe rand, nu in acelasi timp. dar am inceput cu inghe ! sau poate sunt eu nebuna si mananc orice porcarie acum ! adevaru e ca nici pe mine nu m-ar fi atras pana acum, dar cred ca e o ciudatenie de la bebe !
oana
12+
http://community.webshots.com/user/kay_al
pauly spune:
buna dimineata fetele,
noi am dormit cam mult azi
, dar categoric ne simtim mai bine decat ieri.afara ii vreme posomorata dar nu las sa ma indispuna asta..astept fulgii de zapada
.
vad ca vorbiti de gimnastica de gravide si de exercitiile kegel....eu deocamdat nu am voie nimic din cauza placentei...dar cand i-mi da liber sigur am sa fac gimnastica.
iar despre nastere...inca nu stiu, dar din cauza problemelor cu rinichii s-ar putea sa nasc prin cezariana.
didialex nu stiu nimic despre medic care ni le-ai enumerat(adica nu stiu dac sunt permise in sarcina), eu m-am tratat cu ceaiuri si multa lamaie si miere, si mio trecut destul de repede.insanatosire grabnica.
Mica si eu stiu ca inotul e indicat gravidelor, dar trebuie tinut cont de ce probleme si riscuri are sarcina respectiva.( de ex.cum suntem cele cu placenta jos inserata).daca doctorul teo sfatuit sa nu practici inotul...atunci e mai bine sa-l asculti...ca el stie cel mai bine.
felicitari gravidutelor care au schimbat azi saptamana si luna.

13+
poze

chiquitita spune:
kay, eu ti-am vazut pozele si sunt foarte frumoase! Ca sa nu iti mai apara tot carnatul scrie asa:
[url = " " ]poze[/url]. Intre ghilimele scrii adresa, dar fara a lasa spatii goale cum am lasat eu. Am lasat spatiile ca sa poti vedea pasii. Te pup, sper sa fii explicat bine!
14+