** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza burtici,

Pepsi asa simt si eu cu scurgerile. Ma gandesc uneori daca nu cumva am facut pipi pe mine si nu am simtit.

Azi am facut 18 saptamani. Am intrat in luna a 5-a.

Mica 18

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Eu primul copil l-am nascut cu cezariana.Desi au trecut 7 ani de atunci se pare ca al doua oara va fi tot cu cezariana asta daca ajung pina la termen.Daca e sa nasc mai repede si sa se declanseze natural nasterea voi incerca natural, daca nu merg pe mina doctorului care a zis cezariana.Mai sunt fete cu a doua cezariana?
Eu personal n-am ramas cu traume dupa cezariana, a fost ok ,a doua zi m-am ridicat din pat si m-am dus sa-mi vad puiul.Refacerea a fost usoara, n-am avut interdictii de genul nu face..nu ridica...stai in pat..dupa doua luni m-am dus si la sport in mod normal asa cum faceam si inainte de sarcina.Totul depinde de vointa si puterea fiecarei mame si nu in ultimul rand de psihicul ei.Eu in schimb am avut probleme cu alaptatul.In spital n-am reusit sa invat, acasa n-am avut sfatuitori buni asa ca am avut o gramada de probleme din cauza asta.Sper sa fie mai usor de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

!
maaaaaama ce avans au luat baietei !!!
eu ieri am avut o discutie mai aprinsa cu nenea de la internet, pt ca... nu mai merge ! si am sunat la firma de 3 ori si nu a venit nimeni, iar inainte sa plec la curs am mai sunat o data si au zis ca repara ! le-a trebuit o zi sa restarteze un swich ! ma rog, acum am net !
am citit tot si :
dia asa putine eco vrei sa faci??? pai trebuie sa faci morfo la 14-16 sapt, si la 22 si la 30 si ceva !!! si nu arzi de nerabdare sa-ti vezi puiul??? eu de cate ori ma duc la control uit tot ce vreau sa intreb uitandu-ma la bebe care se da singur cu capul de "tavan" ! iar in drum spre casa imi dau pumni in cap ca trebuia sa mai intreb si aia, si aia, si aia... si mi se pare ca mi-l arata asa putin ...
2. eu am hotarat cu Tutu(dr. Tutunaru) sa nasc natural. inca nu stiu daca o sa vreau epidurala... dar mi-a zis ca sunt atat de zapacita ca nici n-o sa-mi dau seama cand iese bebe !
3. fetelor, pe mine ma doare pt prima data o masea ! eu n-am avut niciodata carii, dar cred ca fac ! nu mai zic ca eu tot . am stare de greata mereu, dar dau afara cand ma spal pe dinti ! e ciudat, stiu.
4. pozeeeee ! vreau sa pun poze ! incerc acum, dar nu stiu sigur daca o sa reusesc ! a inceput sa se vada burtica, dar cred ca e pt ca eu m-am ingrasat foaaaarte mult ininte as raman . de 3 luni n-am pus 1 gram ! poate pt ca si vomit tot ce mananc ! ieri am fost cu tati sa isi racordeze racheta de tenis si am manat o inghe si mi s-a facut rau pana acasa. nu mai zic ca mi-era pofta de cartofii prajiti de la Alex(tati) din farfurie si mancam cartofi cu inghe ! poate d`asta mi s-a facut rau ... gata, mai tac, ca nu ma mai opresc !
oana12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Netza,

multzumesc mult de raspunsurile legate de intrebarea trecuta.
Acu revin cu o noua rugaminte la voi. Nu am citit despre ce vorbiti.Daca apar ca musca in lapte, scuze.
Sunt racita si am niste dureri de cap ingrozitoarea. Pt ca nu am reusit sa ajung la medicul de familie vroiam sa va intreb pe voi: in afara de paracetamul pt raceala ce as putea sa iau: panadol pt raceala si gripa sau fervex. Din astea am in casa si momentan ma tratez doar cu paracetamol simplu si Vit C si simt ca nu ma ajuta mai deloc.

Multam mult. Acu plec la scoala dar revin in jurul orei 14 ora ro abia atunci o sa citesc raspunsurile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Uau,Mica, felicitari!si eu de-abia astept sa treaca mai repede saptamana viitoare sa te ajung. La prima sarcina parca a trecut mai repede timpul, poate ca nu stiam la ce sa ma astept; acum trec prin aceleasi stari si parca nu se mai termina...
Flavia, la 12 luni am avut o hemoragie puternica si in urma ecografiei dr mi-a spus de placenta. La mine nu era chiar pe col, ci langa, dar mi-a zis ca poate se ridica. Si ma gandesc ca asa este, ptr ca de cam o saptamana nu mai am nici un fel de sangerare, ci doar secretia normala.
Urmatoarea eco o fac abia in ianuarie...cand voi afla si culoarea caruciorului. Nu stiu de ce, dar presimt ca voi face tot un baietel, desi imi doresc o fetita...Dar ce mai conteaza, sanatos sa fie.

17+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna dimineata burticute!

Dupa socotelile MELE astazi am intrat in sapt 20. Mi-am actualizat si semnatura. Si am sarbatorit... dand la boboci de la prima ora....
In rest suntem bine, bb a facut festival aseara si ma rugam de el sa nu mai dea in colul meu(il simteam foarte jos...)
Va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 20(cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Neatza, burticute!
Ne-am trezit si noi adineaori (intai bebitza si dupa o repriza de suturi si eu:)))Se pare ca suntem din ce in ce mai vioi(ae) si mai voinic(a).Alaltaieri seara a avut si tati privilegiul sa-l simta pe bebe. A fost atat de incantat!Ca un copil care a primit jucaria mult dorita (adevarul e ca era cam frustat in ultimele zile ca nu-l simte) si totul a culminat cu faptul ca la unele suturi a vazut si cum se ridica burtica!Merita filmat cum topaia prin casa de fericire!
Eu mi-am luat ultimele zile de concediu de odihna de ieri si, desi mi-am propus sa dorm mult-mult, bag de seama ca nu mai pot dormi atata. Dar e bine ca nu trebuie sa ma scol cu noaptea in cap si sa plec de acasa...Nu ma prea stresez nici cu curatenia de Craciun, caci vor veni sa ne puna termopanele intre Craciun si Rev, asa ca...zilele astea boieresc! Mi-am propus sa merg in weekend cu cumnatica mea la piscina sa ne balacim un piculet. abia astept! In rest...pierd vremea si e atata de bine!!!
Noi am fost la echo (oficial) cam o data pe luna pana acum, dar nu ne-am putut abtine si am mai fost si la cate o echografie 4D (am noroc cu o amica care lucreaza in gine) asa pentru sufletul nostru .
Am vazut ca vorbeati de kg. Imi este si rusine sa spun cat de multe am *reusit* sa pun pana acum.Dar ma uit la burtica rotunda si frumoasa pe care o am si imi mai trece supararea. Oricum, nu am avut nicodata o stare de bine atat de puternica ca cea prin care trec acum.
Va pup si va doresc spor la cumpraraturi!
Florina 19+

Florina R.

Mergi la inceput

Eimotto, esti sigura ca ai intrat in sapt 19? Caci eu am DPN inaintea ta si sunt (cred) in spat 19.
Florina 19+

Florina R.

Mergi la inceput

vroiam sa spun saptamana 20
florina

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Didi paracetamol am luat si eu si multe ceaiuri cu lamaie si miere. Daca te doare si gatul poti lua voseptol sau vitamina C cu propolis.

Paflo eu am intrebat dr daca am voie la piscina (avem abonament si m-as duce si eu...) dar mi-a zis ca mai bine nu .

Pupici,

Mica 18

Poze

Mergi la inceput