** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)
Raspunsuri - Pagina 30
dianalaura spune:
Kay, stai linistita, nu m-am suparat! Cine stie cate ecografii voi face pana la final! Probabil ca dr. mea mi-a spus sa vin doar din 6 in 6 sapt la ecografie pt ca nu am avut nici o problema in sarcina, nici greturi, nici varsaturi, nici dureri..nimic. Daca ma cheama mai des....macar o sa imi vad si eu bb mai des!
Diana, scuze ca ai picat cumva la mijloc in discutia dintre mine si kay...ce sa-i faci daca purtam acelasi nume...si pe deasupra suntem nascute si in aceeasi luna, si suntem amandoua economiste...![]()
Fetelor, am fost mai devreme si mi-am cumparat o salopeta si am trecut si pe la un magazin pentru copii...si am vazut o salopeta de nou nascut, avea si camasuta...un vernil deschis...absolut superba! Si merge si la fata si la baiat...mi-a ramas gandul la ea...si nu era scumpa..285 de mii. Dar am gasit si hainute, de exemplu un compleu mai mult de stat prin casa, cu pantalonasi, bluzita si caciulita la 55 de mii. Nu mi s-a parut scump. Si niste pleduturi frumoase...si jucarii...eu sunt topita dupa cele din plus...as fi stat toata ziua acolo, dar mi-era jena de vanzatoare...
dia 17
bebe
poze
dianalaura spune:
Fetelor, cred ca in curand vom avea nevoie de un nou capitol....
In caz ca nu mai intru in seara asta, va urez tuturor un somn usor...si invatati sa dormiti pe spate...![]()
dia 17
bebe
poze
Pepsi spune:
mica, ca bine zici cu scurgerile, cu prima sarcina pe la 9 luni aveam tampon in toata regula ca la ciclu, mai ales ca atunci cind mai stranutam ma mai scapau si citiva stropi de pipi....
didi, pe mine gravi si cind am alaptat numa paracetamol mi-au dat, nimic altceva, nici macar picaturi nas, si eu am avut raceala saptamina asta la inceput, am dormit mult, ceai, miere, lamiie.panadolul e simplu, adica fara efedrina ptr nas? vezi ce scrie pe cutie, doar acetaminofen(adica paracetamol)? insanatosire grabnica.
jollyies, panadolul are ca principiu activ paracetamol(sau acetaminofen).si in sarcina nu e deloc contraindicat.
florentina, merci mult de raspuns, eu culmea nu singerez deloc, dar asta nu e semn ptr mine, nici cind am pierdut sarcina n-am vazut picatura de singe. si eu am eco in ianuarie, si pe 10 ianuarie merg la gineco, abia astept sa vad ce-mi zice.am o prietena care la 20 saptamini a vazut ca e jos placenta, si a mai facut o eco la 32 saptamini si placenta era sus. asa ca nu tre sa ne facem griji, am citit ca pina la 30 saptamini are timp sa tot urce, ca dupa 20 saptamini bebe are un puseu, care poate intorce placenta. si eu tot in ianuarie voi afla ce e, eu simt ca e fata, desi nu are importanta, ca vreau trei, am zis ca la al treilea voi avea pretentii ce e, si daca nu e ce vreau, mai fac unu
mama zice ca e baiat si acuma, ca nu stiu ce a calculat ea...vom vedea
paflo, ma bucur ca si tati poate simti pe bebe. e super.
adinnel, bravo, ma bucur ptr tine, si eu am facut eco la 13 saptamini si 5 zile, si a fost super fain, am pozele, si ma tot uit la ele.
si eu am nascut normal, si tare greu, cu epidurala, dar acuma tot asa as vrea, daca se rezolva problema mea cu placenta, ca daca nu nu voi avea de ales, dar e super senzatia aia cind mi l-au pus pe burta, cald si ud, eram aproape lesinata, dar asta imi amintesc.
va pup pe toate
Flavia
+14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
irinuca_usa spune:
ziua buna la burticutze
.
am si eu o problema
si vreau sa stiu daca vreuna din voi trece prin asa ceva. de cand cu problemele mele cu guta am inceput sa beau ceva mai multe lichide. adica cam 1 litru pe zi ceea ce la mine e foooarte mult. ei bine de vreo 2 zile a inceput sa ma doara burtica. nu constant si nu tare dar oricum simt ceva acolo. in plus ma duc la baie si fac pipi si in secunda imediat urmatoare simt ca tre sa merg iar. nu ma mai duc, normal, dar am senzatia asta in permanenta si e tare nasoala. din cate stiu eu uterul ar trebui de-acuma sa fie ridicat si sa nu mai apese pe vezica, iar bebele nu e atat de mare cat s-o faca inca.
mai simte cineva chestia asta?
pauly spune:
buna fetele,
am fost si noi astazi la eco...totul e ok, bebe era zburdalnic si sanatos.o alta veste buna e ca placenta incepe sa se ridice
mai un pic si ajunge unde trebuie.![]()
chiqui sa-i spui la doctor de durerile de burta...poate te cheama mai repede la control.
pupici
13+
poze

petit_ange spune:

Pauly, imi e bine ca ti-ai vazut bebeul tau cel zbenguit, si ca e totul ok, si al meu era tot asa de zbenguit acum 2 zile la eco. Inca nu am aflat culoarea caruciorului :), probabil pe la mijlocul lui ianuarie!
Apropo de trimestre, dr mi-a zis asa:
trim.1 = sapt. 1-17
trim.2 = sapt. 18-28
trim.3 = sapt. 29-40
Irinuca, imi pare rau dar nu stiu sa-ti raspund la intrebare, sper sa poate sa te ajute celelalte fete.
de noapte buna !
12+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
petit_ange spune:
Tot eu sunt.
Paflo, daca poti trimite-mi si mie un e-mail cu legislatia si modelul pe adresa: flaminiaz@yahoo.fr
Merci si pupici. 
12+
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
mica0307 spune:
Irinuca si eu am senzatie de pipi, chiar daca am fost de curand la toaleta. Dar ce-i drept nu tot timpul.
Mica
18 
Poze
luminitaisuf spune:
Buna!
Nu am scris pana acum nimanui aici, insa mesajul tau m-a pus pe ganduri si, poate, te ajut cu o sugestie. Incearca sa-ti faci si un control la plamani - radiografie si examen din sputa. Temperatura asta oscilanta poate ascunde o pneumonie sau, de obicei (fiind regulata si relativ mica) TBC-ul. Nu te speria! Nu e atat de grav pe cat se promoveaza! Si la astea se gandesc mai putin medicii. VSH-ul cum a iesit?
Numai bine iti doresc si sa ai parte de vesti bune, bune!
Lumi - o burtica de iunie
quote:
Originally posted by veronicka
salut la toate burticile am fost si eu printre voi pana in octombrie dar din pacate a trebuit sa ies.acum de ceva vreme , adica 2 luni si.. imi monitorizez temperatura pt a vedea daca nu am o infectie in organism .am fost si internata dar nu mi-au gasit nimic infectios . temperatura mea este f fluctuanta intre 36 cu 6. dimineata la 37 cu max 7 dar nu cred ca este bine medicii nu-mi gasesc inca o cauza si am zis ca poate ma ajutati voi daca stiti daca cumva este daunatoare aceata temperatura pt un viitor puiut pt ca din ianuarie o sa putem incerca si noi din nou sa avem un puiut . sper sa imi puteti raspunde f obiectiv la aceasta problema a mea pt ca sunt disperata nu stiu ce sa mai fac. va multumesc