** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Vali, eu am trecut prin cezariana...Vorba aia"am nascut ca o doamna"......Eram treaza, am si vazut puiul, am auzit primul tipat...:)
Dar daca as fi avut de ales as fi optat pentru nastere naturala.
Doare de-ti sar okii, dar trece!...:))
Uterul meu e impartit in doua, are un perete pe mijloc si Maria a trebui sa se dezvolte ca in cazul gemenilor, intr-un spatiu mai mic.
Cand s-a marit uterul suficient ...si-a bagat picioarele in celalalta jumatate...:)))
Acum samburica in cealalalta camaruta...taica-suy rade de mine, ca le invatam de mici cu narav, toti copiii au garsoniera numa' ele au doua camere!...hihihi

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Merci, cristalina! Si de data asta tot prin cezariana vei naste?

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Eimotto,sper sa ai parte de o sarcina usoara pana la sfarsit. sincer va admir din inima pentru stapanirea de sine si curajul care-l aveti, eu cred ca ma pierdeam cu firea de tot in situatii de genul asta.

Fetelor azi am avut o zi mai lejera si am luat la citit diverse subiecte de pe forum cu tot felul de cazuri si probleme aparute in sarcina si nu ma pot opri sa nu am gandesc "daca mi se intampla si mie"?

Eimotto tocmai mi-a mai dat un subiect de gandire si inca o intrebare de pus doctorei, dar inainte sa ajung la ea va intreb pe voi: este nevoie de inca o ecografie la 14 saptamani, dupa cea de la 10? Sau doar in anumite cazuri cand apar diverse simptome anormale in aceasta perioada? Daca majoritatea ati facut la 14 saptamani sa-mi spuneti si mie va rog sa nu ramana micul "sobi" mai prejos.

va pup pe toate.
andreea 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Multumesc de incurajari!

Nu am vrut sa va sperii cu acele secretii mai alesca acum atat eu cat si dr. nu credem ca au avut legatura cu ce s-a intamplat cu colul. Eu cred ca a fost un semn de "sus" si m-a facut sa ma duc la dr. mai devreme.

Cerclajul inseamna "coaserea" colului ca sa il tina inchis. Firul este scos cu 1-2 sapt inainte de termen. La mine s-ar putea sa fie un col "incompetent" din nastere deoarece si la sarcina trecuta am avut cerclaj dar mi l-a facut mai tarziu, nici nu era asa deschis...
Colul scurtat sau deschis se vede si la eco si la control si de aceea va spuneam ca nu e de neglijat sa mergem la contol asa cum ne chema dr.

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 18+ (cred)

Mergi la inceput

Sobi, eu am facut primul echo la 8 saptamani, si urmatorul la 14. Dar la al doilea dr mi-a spus ca nu e necesar, doar daca vreau eu sa fac, sa-l vad pe bebe. Mi-a spus ca voi face in luna a 5-a si in luna a 7-a echo neaparat. Si daca pe metoda asta merge dr meu, ma conformez si nu imi fac griji. Atata timp cat nu ma doare burta si il simt pe bebe cam o data pe sapatamana (deocamdata) nu ma stresez deloc.
Si eu am citit tot felul de povesti pe DC, unele mai vesele, altele mai triste, si imi tot faceam griji. Dar am ajuns la concluzia ca nu ma ajuta cu nimic sa ma stresez asa, ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si atat.

Pupici!

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

eimotto, acum am vazut semnatura ta si m-am hlizit. Ce haioasa esti! "18+ (cred)"

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Draga Vali, parerea mea e ca si daca vei naste natural mai devreme de 1 an-2 nu-ti vei mai dori inca un copil. Nu de alta, dar primul an e foarte solicitant, obositor, cu emotii, cu alaptat etc. Eu nici nu mai vroiam BB2 (mai ales dupa povestea cu operatia), insa cu timpul, vazand cat de frumos se joaca puiul meu cu nepotica bonei (de 5 ani) am cedat si am zis "hai s-o lasam la liber" sa vedem daca mai raman gravida sau nu. Si minunea s-a produs. Oricum, una peste alta, indiferent cat de greu sau dureros este, avem marele noroc ca D-zeu a lasat pe pamant Uitarea! Apropo de durerile nasterii normale, poti opta pt epidurala care te scuteste de ele, dar si implica ceva riscuri (nu mai simti in totalitate contractiile si s-ar putea sa nu poti impinge cand trebuie).
Cristalina, ce tare ai fost cu garsoniera si cu "bagatul picioarelor" in camera de alaturi! Esti de coma, ce mai!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Liviana, nici nu-mi doresc al doilea bebe decat dupa vreo 2 ani. Dar vazand ca am ramas totusi destul de greu (dupa 10 luni de incercari), vreau cam dupa ce face bb1 un an sa incerc si cu al doilea. Bine, astea sunt doar planuri si idei de-ale mele.
M-am tacanit la cap - nici nu a aparut bb1 si eu deja il planific pe bb2 Sa-l aduc pe lume cu bine pe bb1 si apoi mai vad.

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

m-au bulversat cu socotelile lor...
dupa um calculat de dr am 18
dupa masuratori eco am 19
asa ca ...

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 18+ (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Eu la ecografie am fost la 5 sapt spre 6, cand am descoperit ca sunt insarcinata si am fost la eco sa imi confirme, apoi la 12 sapt si acum ma mai duc miercurea viitoare (voi avea 18), si cu ocazia asta o sa vedem si ce carucior o sa punem in listuta. Dupa aceea cred ca mai e nevoie de ecografie prin luna 6-7, si inca una spre sfarsitul nasterii...asta nu stiu, sunt de abia la primul bb.
Eu optez pt nastere naturala, daca se va putea, si am sa incerc exercitiile Kegel, am citit multe despre ele si de faptul ca te pot ajuta la nastere, mergand pana la a nu fi nevoie de taietura, si pe de alta parte refacerea cica e mai rapida si mai usoara dupa nastere.
Cat despre bb2, si eu mi-l doresc...vom vedea cat va fi diferenta intre ei...caci ceasul biologic ticaie, la primul bebe voi avea aproape 28 de ani....nu cred sa imi pot permite o prea mare diferenta intre ei...
Vom trai si vom vedea.
Am o matusa care la primul copil a avut 20 de ani, iar la al doilea 35 de ani. Eu am verisor de 3 ani..i-as putea fi linistit mama...

dia 17
bebe
poze

Mergi la inceput