** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

irinutzaS .am sa sun maine.

Amely ai dreptate cu saptamanile....gandire de gravida.

Diana trebuie sa i-ti revii...chiar daca ii baietel..e al tau, e puiul tau si are nevoie de dragoste si atentie....poate cu timpul mai faci un copilas si va fi fetita.nu au rost lacrimile in astfel de situatii....copilasii nostrii sunt un dar de la Dumnezeu si trebuie sa ne rugam sa fie sanatosi.peste cateva zile o sa i-ti revii si o sa-ti i-ti dai seama ca nu sexul bebeului ii important ci
sanatatea lui.te pup si nu mai plange ca el simte.

eu am fost la doctorul de rinichi..totul e ok pana acuma.ma rog la Dumnezeu sa ne fie bine si de acuma incolo.

13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fetelor, felicitari la cele care stiu ce au, chiar daca unele se asteptau la altceva decit doreau, tot ai nostrii sint, sanatosi sa fie!

vin si eu cu vesti de la testul de translucenta nucala + singe ptr sindroame, totul e perfect, masura e 1.5, si sub 3 e f bine, are 2 miini, 2 picioruse, totul e la locul lui, e mai mare cu o saptamina decit iese conform ciclului, deci am ovulat cu 1 saptamina mai repde, deci s-a schimbat data nasterii pe 11 iunie(daca poate cineva s-o schimbe, daca nu atunci cind aflu ce e), nu stim inca ce e, nu se vedea, zicea ca-i mica sarcina, dar voi vedea in ianuarie la 21 saptamini, a propos de miscat, il simt deja, a confirmat si medicul, asa ca niste valuri, pe Dominic l-am simtit pe la 16 saptamini jumate, se zice ca la al doilea il simti mai repede.
singura problema este ca placenta este plasata complet jos pe colul uterului, mi-au zis ca nu trebuie sa-mi fac griji ca ea poate sa urce, ca e prematur ptr un diagnostic sarcina fiind prea mica, si ca poate sa apara fenomenul asta dupa o sarcina pierduta, eu, totusi m-am speriat, dar m-am linistit cind am vazut pe net fete la care li s-a ridicat, va tin la curent, vreuna din voi a mai avut asa?

va pup pe toate, puteti vedea pozele cu nazdravanul pe linkul meu

Flavia +14, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

quote:
Originally posted by moberi

Ralucami sunt exact in aceeasi situatie ca tine si eu am 16 saptamini implinite.Nu-ti face probleme, din pacate le vei recupera in ritm mai alert spre final.Se pare ca e mai usor sa te ingrasi 1 kg/luna decit cite 2-3 kg/luna din luna a Va incepand.pot sa iti spun ca la prima sarcina am slabit 5 kg in primele 4 luni..de la 50/1.69 la 45 de kg!!!!, dar am nascut un copil perfect sanatos de 3 kg , si pina la sfirsit am ajuns la 62 de kg. Deci nu te stresa, natura isi va urma cursul.

Moberi de-ai sti ce m-a linistit raspunsul tau! Nu m-am gandit niciodata ca o sa ajung sa ma plang ca nu ma ingras -mai ales insarcinata fiind-. Vb si cu prietenele mele si amandoua imi povesteau cum au pus 4-5 kg in primele luni, deci eu eram un fel de exceptie. M-am panicat la maxim! Ma gandeam ca poate nu se dezvolta bine bebe , ca nu ia in greutate. Aici in Jp vad ca se recomanda ca pe parcursul sarcinii sa se ia intre 8-10 kg. Nu mi-e frica de kg, sau ca ma ingras, vreau doar sa am un bebe sanatos.

Azi nu mai am febra, ma simt chiar bine. Intr-adevar ma mai doare gatul si imi curge nasul, dar fatza de zilele trecute e o diferenta.

Yoyoyo e bine sa bei ceai/lapte fierbinte cu miere. Pe mine m-a ajutat. Plus multe fructe care au vitamina C. Sanatate multa.

Diana felicitari pt baietel. Sigur o sa il iubesti enorm !! Sa stii ca pe undeva te inteleg. Imi doresc si eu ( in adancul sufletului) un baietel. Sotul meu tot imi spune cat de frumoase si delicate sunt fetitele. Stiu treaba asta, dar tare as vrea ca primul bebe sa fie baietel si apoi o fetita. Vreau sa fie in primul rand sanatos , dar parca daca ar fi baietel ar fi un... bonus.

Eu am saptamana viitoare programare la analize de sange si echo. Abia astept sa-mi vad bebitul. Tura asta o sa imi dea si Dvd sa il "admir" si acasa si sa il scot la licitatie pt sotul meu.

Vad ca vb de maioneza: eu am facut azi o salata de vinete si am folosit maioneza din comert. Nu as avea rabdare sa o fac acasa si oricum manac destul de rar ( odata la 2-3 luni). Nu cred ca are cu ce sa-l afecteze pe bebe, mai ales in cantitati asa de mici.

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna dimineata burtici,

Ce faceti azi? Noi ne-am trezit veseli si cu chef de munca.
Vad ca tot vorbiti de simtitul lui bebe. Eu nu imi dau seama daca e el sau e burtica. Ca si burta asta parca imi face in ciuda, bolboroseste tot timpul.

Ralucami sotul tau este tot roman? Cum ati ajuns acolo?

Va pupici,

Mica 17+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

'neata!
Mica vreau si eu un pic chef de la tine!
Yoyoyo sanatate multa!!
Kay mie imi da ginecologul vitaminele!!
Diana ma bucur ca si tu esti ok in privinta placntei!! Ti-am spus ca diagnosticul de praevia se pune dupa sapt 20 sau chiar mai tarziu!!

cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna dragele mele,
v-am citit zilnic dar de scris n-am mai scris, asa ca certati-ma dar doar pe jumatate.
Celor care au probleme cu secretia va spun ca dr. meu mi-a recomandat gynozol-ovule de 250 mg 3 buc in 3 zile consecutive si problema s-a rezolvat. Pe prospect scrie ca se pot administra si in sarcina desi sunt safe.
Altfel, am luat 5 kg si mi se pare cam mult dar nu-i bai, bb sa fie bine.
Va pup pe toate si va doresc carucioare in culorile ravnite de voi ( noi vrem albastru dar probabil va fi roz-am o presimtire)

gabi

17+

Mergi la inceput

Cristina uite un pic de chef de munca. Sau nu de munca ai vrut?

Fetelor a facut cineva analiza de secretie? Am si eu o secretie alb-galbuie si nu stiu ce sa fac daca sa cer sau nu analiza. Ideea este ca eu marti merg la dr si miercuri plecam in concediu in State. Stiu ca pot avea sangerari de la recoltare si de asta mi-e putin teama sa nu am scurgeri pe drum.

Mica 17+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna dimineata!
Ptr. burticile ingrijorate de secretii, mie mi-a spus medicul ca incepand din trim. II acestea sunt mai abundente si atata timp cat nu simtiti mancarimi sau usturimi, e OK.
Mica, ne luam de mana, si eu m-am trezit cu chef de lucru azi, bantui de pe la ora 5...

17+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Florentina ti-am trecut dr in listuta. Sa imi spui daca e ok.

Fetelor am intrat aseara putin pe forumul mamicilor de noiembrie-decembrie 2006 si m-a impresionat foarte tare ce am citit acolo. Majoritatea au nascut si povestesc experienta asta frumoasa de a avea un sau o .

Mica 17+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Draga Diana, te inteleg ca esti suparata pt faptul ca barza va aduce tot un baietel. Probabil si eu as fi fost la fel de dezamagita, insa eu te rog sa nu gandesti negativ. E copilul tau si il vei iubi indiferent de sex. In plus, fratiorul lui va vedea ca e mai amuzant sa sa joace in 2 cu masinute sau fotbal, decat daca ar fi avut o surioara. Nu mai plange, ii faci rau BB-lui si nu cred ca vrei sa simta ca nu e dorit. Gandeste-te si ca deja ai un avantaj: stii foarte bine cum se cresc si se ingrijesc baieteii! Sa fiu sincera, eu incerc un sentiment de teama vazandu-l pe Matei cat de nabadaios este si stiind ca fetitele sunt mai delicate, ma gandesc ca o sa trebuiasca sa o pazesc strasnic de "invadator". Ceva similar imi povestea o mamica: baietelul ei ii pune surioarei de 2 luni tot felul de obiecte peste cap (cosul cu hartii, jucarii, etc) si iti dai seama ca exista pericol de sufocare pt cea mica. Asa ca... mergi cu incredere inainte caci suntem pe mana lui D-zeu si El stie ce-i mai bine pentru noi!
Da, Mica, aseara am stat pana la 7:30 caci am sperat sa vina sotul sa ma ia cu masina, insa din pacate a mai avut si el treaba la servici (si el incepe inaintea mea ziua de lucru!). Pt linistea ta ai putea sa-ti faci o analiza de secretii si categoric nu ar trebui sa sangerezi de la recoltare! Daca nu ai nici o jena jos, cred totusi ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Secretiile mai abundente sunt normale in sarcina. Wow, mai ai o sapt de munca si pleci in CO? Lucky you!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput