** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Plec si eu acasa. Va pup pe toate, ca nu cred ca mai intru de acasa. Fac un dus si ma arunc direct in pat.

lbelciug, servici usor in continuare pana la ora 19.

Pupici!

Valentina 19+
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burticile !
noi am fost ieri la control, ne-a facut eco 3d pt prima data si bebe era in mare forma ! statea intr-o pozitie care parea a fi in fundulet si sarea in sus. chiar sarea si se lovea cu caputul de marginea de sus a uterului si revenea in pozitia initiala ! si ne facea cu manuta si e tare dulce ! sunt foarte entuziasmata, chiar daca s-a intamplat ieri ! am facut 12 saptamani si noi !
mica, vali si eu pic de somn ! eu adorm si la cursuri !
vroiam sa va intreb cine ar trebui sa-mi dea vitamine sau supliment vitaminic? adica cine ar trebui sa decida ce trebuie sa iau, daca trebuie sa iau? dr. care ma are in evidenta sau medicul de familie? de unde stie medicul de familie cum decurge sarcina mea? nu stiu, sunt foarte ametita cu astea ! daca stiti, ma puteti lamuri, va rog?
multumesc !
oana 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Vali5, merci... cred ca eu sunt ultima din grup care ramane pe baricade la servici pana la ora 19.
Kay, in mod normal medicul gineco ar trebui sa-ti spuna ce vitamine sa iei in sarcina. Teoretic si medicul de fam ar putea sa-ti recomanda, insa cel mai corect e sa te indrume dr gineco. Ma bucur ca ai un bebic activ!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

merci liviana ! si bebe te pupa !

oana 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna seara!
Ce harnicute sunteti!Eu aseara am avut niste dureri parca aveam un pietroi in burta!O fi normal?Maine sper sa-mi spuna dr ca este ok!
Bebe al meu misca cam rar de 2 zile!La voi la fel?
Ieri cred ca m-a durut burtica ca m-am suparat !O avea siasta vreun efect?

Apropos de miscat:mama mi-a zis ca dupa ce misca prima data, cam in 20 sapt trebuie sa nasc!Voi stiti ceva?Adik dupa calculele mele ar trebuie sa fie 25 Aprilie cu +/- 2-3 zile!La sora mea asa a fost!Insa dr mi-a zis data nasterii cam 11 Mai!Sa fie asa mare decalajul?
Va pupic si....numai bine![
18+

Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alyna24, eu una as avea incredere numai in DPN-ul indicat de ecograf, eventual cel calculat de dr. Sa nu uitam ca si perceptia primelor miscari difera de la persoana la persoana: care e mai slaba le simte mai repede, sau poate asa zisele miscari de bb sunt de fapt gaze, etc.
Kay, pune te rog niste poze sa te vedem si noi la cei 20 de ani frumosi pe care ii ai.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Kay de regula medicul gineco da vitaminele, dar te poti consulta si cu medicul de familie. Eu merg in fiecare luna la medicul de familie pentru consultul de rigoare (tensiune + greutate) si pentru retete compensate. Ii duc toate analizele facute in luna respectiva si imi mai spune ce sa iau sau ce sa nu mai iau.
A propos de greutate. Am luat 5 kilute pana acum dar din fericire nu prea se vad.

Liviana mai esti la serviciu???

O seara frumoasa,

Mica 17+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Kay, mie cand am fost la control la ginecolog mi-a sugerat sa iau Centru Materna, si a facut o scrisoare medicala catre dr. de familie, care mi-a dat reteta pt ele. Nu au fost compensate, au fost 340 de mii, necesarul pt o luna. Si mie mi s-a parut scump la inceput, insa m-am gandit ca sotul meu da lunar 1 milion si ceva pe tigari...si atunci nu mi s-au mai parut scumpe. Saptamana trecuta cand am fost la controlul lunar la dr de familie, ea mi-a prescris Maltofer Fol, comprimate masticabile care contin fier si acid folic. In rest eu nu iau nimic. Nici nu am avut probleme in sarcina, doar ca la primele analize pe care le-am facut la 6 sapt, cand m-a luat in evidenta dr. de familie, aveam albumina in urina si ceva inceput de infectie urinara. O sapt am baut f. multe lichide, in special ceai de cozi de cirese, iar urmatoarea sapt, cand am repetat analizele, au iesit toate in regula.
Dar cred ca depinde si de medic. De exemplu, cumnata mea este cam in 24 de sapt, si am intrebat-o daca ia ceva vitamine, si mi-a raspuns ca nu. Nu i-a dat nici medicul de familie, nici cel ginecolog. Si mai cunosc cazuri de mamici cu copii sanatosi, unul care a cantarit chiar 4kg 200 la nastere, si care nu au luat nici un fel de vitamina.
Din ce mi-a spus dr.mea, copilul isi ia toate vitaminele din organismul mamei, iar aceste suplimente pe care le luam noi sunt doar pt a ne intari.

dia 17
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Am fost la eco. Totul este bine, inclusiv placenta mea preavia totala si imatura s-a ridicat si este posterioara. Ma bucur tare mult pentru asta fiindca imi era tare frica de placenta.
Fetelor, stiu ca o sa ma certati...ca toata lumea de altfel...dar sunt trista fiindca o sa mai am un BAIETEL. Eu mi-am dorit cu disperare si la prima sarcina si acum o fetita. Se pare ca nu am noroc. Vreau si eu o fetita. Stiu ca o sa-mi revin, ca o sa-l iubesc cu disperare...dar acum sunt tare suparata (chiar m-a bufnit plinsul spre rusinea mea). Si baietelul meu isi dorea tot o surioara (ca asa au toti prietenii lui) si e foarte suparat. Stiu ca o sa ma certati si merit sa fiu certata dar ...simt nevoia sa ma pling si eu...
Asa ca puteti sa-mi adaugati si mie un carucior bleo.
Miine ma duc la triplu test.
Va pup.
Diana 14+...miine 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Diana ti-am pus un . Nu trebuie sa fi trista. Si eu mi-am dorit foarte tare un baietel, ba chiar eram foarte convinsa ca este baietel. Dar este fetita. Am avut cateva zile un sentiment confuz si ma gandeam de ce toata lumea face baietei si eu nu pot. Da asta este, asa trebuia sa fie pentru ca Dumnezeu stie ce e cel mai bine pentru noi. Chiar daca toata lumea ti-a spus asta da sa stii ca e mult mai important sa fie el sanatos. Si mami la fel

Mica 17+

Poze

Mergi la inceput