** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)
Raspunsuri - Pagina 15
dideip spune:
Buna gravidutele frumoase, ce mai faceti?
Eu ascult colinde si am intrat intr-o nostalgie blegoasa, cred ca din cauza timpului si cred ca si din cauza vampirului de dimineata de la Medcenter care in sfarsit a reusit sa-mi ia sange pentru analize.Sper sa imi iasa analizele bine. Eu daca mi-am schimbat medicul de familie mI-a si dat sa-mi fac analize, dar acum 2 luni mi-am facut si au iesit bine.noi mai venim la servici pana pe data de 20 dec, voi?
Paula
19+
poze
dideip spune:
Fetelor, am fost sambata pana in magazinul BigBerceni si mi-am luat un costum din raiat(pantalon cu elastic in fata pentru burticuta si un fel de rochita care este si bluza si se leaga in spate care o poti purta si la pantaloni)foarte frumoase.
Paula
19+
poze
Amely spune:
Pauly
fata si multumesc... si eu sper sa fie bine. Oricum va trebui sa imi faca preventiv antibiotic intra-venos la nastere. Dar nu ma deranjeaza, atat timp cat il va ajuta pe bebe sa nu se infecteze cumva de la streptococ. Aaa...si sa nu uit: pai daca esti 13+ nu inseamna ca ai intrat in saptamana 14?
Liviana, CM mi-a dat ginecologul, pt. 2 saptamani, impreuna cu foaia de diagnostic (biletul de iesire din spital). Am fost internata, dar mi-au dat drumul in aceeasi zi dupa ce au vazut ca bb e bine. Practic prima zi de medical este ziua in care am fost internata. Concediul trebuie vizat si de medicul de familie inainte de a-l duce la locul de munca. Nu stiu daca e de urgenta... banuiesc ca se plateste tot 85% ca orice CM obisnuit. Dar nu stiu sigur...am sa ma interesez si iti zic, promit
Ce chestie, credeam ca sunt singura care nu bea deloc cafea...dar vad ca mai sunt si alte fete. Si eu tot asa, nici inainte de sarcina nu beam cafea, nici cola/pepsi. Doar CIUCALATA...la greu! si acum la fel!![]()
fetele!
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
My baby development
Poze cu bebe
17+ 
mica0307 spune:
Am fost la medicul de familie si mi-a dat si pentru luna asta Elevit compensat. Ca tot am discutat aici de asta.
Dideip ultima zi de lucru pe anul asta este 19 decembrie
si ma intorc pe 15 ianuarie 2007

Pupici,
Mica
17+ 
Poze
Vali5 spune:
Ultima mea zi de lucru este 15 decembrie si ma intorc la munca pe 15 ianuarie. ![]()
dideip, sa porti sanatoasa lucrusoarele pe care ti le-ai luat!
lbelciug, multumim pentru informatia cu hainutele de gravida. Eu am fost la un magazin pt gravide, unde aveau hainute tare frumoase, dar nu mai stiu cum se numeste.
Valentina
19+
Poze
dideip spune:
Mica, eu nu mai inteleg nimic si nu vreau sa ma mai enervez. Mie nici acum nu mi se da Elevitul compensat, exista o lege in care scrie ca ti se poate da Elevit compensat daca ai salariul sub minim pe economie(Doctora mi-a aratat legea, adica o porcarie). Si am dat pe Elevit 380 de mii, dar asta este, daca nu am incotro.
Paula
19+
poze
dideip spune:
Va pup fetelor si va urez o seara placuta fara probleme.Am plecat la casuta mea.
Paula
19+
poze
yoyoyo spune:
Salutare,
Tocmai vroiam sa-mi i-au liber vreo 2 zile de la servici si se pare ca acum sunt chiar nevoita sa o fac, dar nu pot sa le folosesc pt. ce am vrut eu...
acum trebuie sa stau sa ma tratez. Raceala bat-o vina! si ma doare gitul la greu , am inceput cu ceaiuri miere si lamaie...dar bag seama ca e pacatoasa, se pare ca e o viroza ceva asa ca aveti grija.
Daca stiti alte remedii naturiste care dau rezultate sa-mi spuneti si mie, ca pastile nu vreau sa iau.
Doamne ajuta sa treaca repede si sa fim sanatosi si sa ne bucuram, de sarbatori!
Sanatate tuturor!
gravi]16+
salve