** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (15)
Raspunsuri - Pagina 18
chiquitita spune:
Diana, nu fii trista! Eu imi doresc muuuult o fetita si simt ca fac baiat si sunt cam disperata, dar incerc sa gasesc si avantaje. Hai nu mai fii trista!
Succes la test azi, sa imi spui si mie cum a fost. Eu trebuie sa il fac miercurea viitoare.
Durerea mea de burtica s-a accentuat rau. Am senzatia ca am racit la ovare. E rau in sarcina? Am o durere ca la anexita plus niste intepaturi. Nu stiu ce sa zic.
14+
tamaraspt spune:
Hello burtici,
Vad ca v-ati trezit cu chef de munca. Eu n-as putea spune acelasi lucru. Eu m-am trezit cu chef de mincat - deja am comandat mincare chinezeasca
Mica, in nod normal dupa recoltare nu ar trebui sa apara singerari. Uite eu am facut 2 recoltari pina acum, una la medlife care a fost usor dureoasa, iar la medsana unde au folosit un simplu betisor si nu am simtit nimic. Deci depinde de cine va face recoltarea. Oricum dr. meu mi-a zis ca sporii de candida care se gasesc pe tot corpul nostru in general, in timpul sarcinii din cauza schimbarilor hormonale vom face candidoza. Mi-a zis ca-mi va da un tratament din trim II, niste ovule cu clotrimazol, dupa care va disparea o perioada, dar dupa intrerupere in citeva zile va reaparea.
Vad ca sunt persoane care au slabit in primul trim si eu care ma "vaitam" ca m-am ingrasat doar 3 kg. pina acum. E adevarat ca nu am vomitat niciodata pina acum - si sper sa nu o fac nici in continuare. Am citit pe undeva ca pina in spat 20 ar trebui sa se ia in medie 4.5 -6 kg.
Eu ma duc vineri la control, dar nu cred ca voi afla ce este, abia pe 12 ianuarie sunt programata la eco morfologica trim II.
Ma voi bucura indiferent ce va fi, chiar daca imi doresc sa fie baiat, sper din tot sufletul sa fie sanatatos, mai ales ca atit fost dorit si s-a lasat mult asteptat si au fost semne de intrebare in privinta lui in primul trimestru.
+
cristinamaria spune:
Mica merci!!! 
E deja mai bine!!! Si eu am tras cu ochiul la mamici de nov-dec!!! Abia astept sa ajungem si noi la faza asta!!![]()
Chiqui suna doctorul ! Nu mai sta!!!
cristina
19+
cristalina spune:
Buna ziua la burtici! (asta de la mine ...de la samburica un shut bine plasat....hehehe)
Chiqui, suna imediat doctorul. Durerile de ovare in sarcina sunt tot de la contractii!
Eu fac felicitarea de Craciun, acum fac listele cu aia la care textul sa fie in engleza, aia la care sa fie in romana... familia care va fi felicitata si de samburica
...
A fost o nebunie in ultimele zile la noi la job cu contracte si altele iar acasa Maria e atomica rau asa ca mi-am gasit o activitate care sa ma relaxeze...:)
Pupam burtici, o zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Liviana, manifestarile de dragoste dintre fratii atata de mici sunt periculoase. Eu am doi finutzi, primul avea 3 ani in primavara cand s-a nascut cel mic...De nenumarate ori l-a prins muma-sa cum se ducea sa-i indese cereale de la Nestle in gura, sa mananace si el ca i-o fi foame...sau calare cu cana de lapte peste patutz, ca i-o fi sete...si tot asa.
Insa asta dupa ce trece perioada de gelozie...In care trebuie sa ai grija sa nu-l ia cel mare pe cel mic la bataie...La baieti cica perioada asta dureaza mai putin, fetele cica-s mai geloase....:)))
Acum cel mic are 8 luni, merge de-a busilea prin casa iar cel mare ii aduce jucarii si il mai pupa. Si ii povesteste lui nasha la telefon (adica mie) ce a mai facut "fratiorul meu!" (cu mare mandrie!...
)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
business spune:
salutare burtici!
fetelor eu am avut o noapte ingrozitoare...o durere de cap puternica...am luat un nurofen asta-noapte dar nici acum nu mi-a trecut in totalitate...maine avem progr la doctor sa vedem ce spune...voi v-ati confruntat cu o astfel de durere?
noi am trecut de faza cu fluturashul din burtica...de o saptamana puiutzul nostru isi face simtita prezenta cu adevarat...ceva sublim!
sarcina usoara in continuare si o zi minunata!
18+
lbelciug spune:
Cristalina, ce m-ai amuzat! Hehe, noroc ca eu nu i-am dat niciodata lui Matei cereale! Doamne, auzi la el, sa-i indese cereale lui bebe pe gura. Am mai zis-o si o repet: cei mici sunt extrem de inventivi!
Ne amuzam noi, insa treba e intr-adevar f serioasa!
Business si eu am avut o per cu dureri frecvente de cap, insa m-a ajutat paracetamolul.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
piticasigogosica spune:
Buna Burtici
Felicitari mamicilor care au aflat vesti bune despre bebei si sunt fericite!
Si sanatate multa la bolnavioare
.
Noi suntem bine adica de luni am inceput miscarile in burtica.Asa ca ma trezesc din cand in cand cu un sutulet,zvagnire chiar.Ieri pe drumul de intoarcere in masina ma tot sutuia,cred ca ai placuse ce mancasem...
Amely ce bine ca esti bine,lasa ca trece si infectia,imi faceam griji 
Cristinamaria,asa e eu la-m luat eu sa-l suport
.Eu l-as pune la mai multe cuvinte in dictionar ca exemplu...![]()
Ralucami vezi ca toate se intampla de la cap
,deci nu te mai gandi ca te ingrasi ca vei salbi tu.Eu am luat 20 de gk
,f mult dar le-am dat jos.Bebele sa fie bine si de acum papa bine 
Diana 

,las ca trece supararea si vei avea un baiat cat 10 fete!!!!
Alyna apropos' de miscari ceea ce iti zice mama ta am scris si eu pe aici(de la doctor citire)insa cu rezervele de sensibilitate:depinde de fiecare cand simte sau ce considera primele miscari.Si eu pe Iris am nascut-o mai taziu cu 2 saptamani decat calculul cu miscarile.
Liviana si acum tot natural vrei sa nasti?![]()
![]()
Chiqui suna la medic si lasa rusinea,tu si copilul tau sunteti mai importanti.Madicul tau ar trebui sa fie intelegator,ca daia l-ai ales!!!Nu am uitat ce mi-ai cerut,dar nu am avut timp si cand am vrut nu mergea conexiunea 
Si chiar asa Theolumi,pe unde umbli????Daca tot adun ceata.
Fetelor eu am avion peste cateva ore spre Timisoara.Umblu ce sa fac
,asta e munca.Dar ma intorc maine seara.
poze
Iri +16 si Iris