Piticlonti de iulie - august 2004 (207)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani!! Olivia!! sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
Kim - in primul rind LA MULTI ANI!!!!!!! multa fericire iti urez, sanatate si impliniri - tot ce iti doresti tu sa se implineasca!!!!
Am vazut si pozele cu Uka cintaretul de Craciun - super! O sa incerc sa postez si eu astazi pozele cu Stefan de la petrecerea de Craciun...
In alta ordine de idei mersi mult, si eu sunt tare bucuroasa ca voi ajunge in Caraibe (chiar daca o sa zbor pina acolo de o sa ma plictisesc...), banuiesc ca va fi tare frumos!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Ei... nu am mai trecut de multisor... am fost atat de racita si de " coapta " ca abia am putut sa ma tarasc pana la serviciu.. in fine, acum este spre bine, ma mai doare gatul, dar parca e mai spre bine... sau ma autoiluzionez eu.

Va urez vacanta placuta, celor care sunteti deja invacanta, eu azi sunt ultima zi pe acest an la birou, maine ma duc la o petrecere de copii la un centru de copii si de sambata... concediu, URAAAA!!!!

Eu de revelion ma duc la o prietena in vizita si le-am promis copiilor un tort de ciocolata plus alte bunatati si mor de ciuda ca nu gasesc smantana de frisca LaDorna, frate parca a dat foamea in romani, nu se mai gaseste nimic in magazine, la hipermarket e omor, la astea de cartier nu mai spun, in fine...nu stiu pe unde scot camasa... respectiv tortul...

Andries

Mergi la inceput

Gabi, deci pleci in Caraibe, te invidiez din toata inima!!
Cred ca e cazul sa trec si eu la Product Management... ca de operational si de investitii m-am cam plictisit...la noi la firma nici pomeneala de astfel de premii, desi ...bagam la greu bani in buzunarele actionarilor.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata dragelor
Olivia La multi ani! sa ai parte de tot ce iti doresti in viata, sa fii sanatoasa si fericita!
Anca bine zice Olivia....pozele????
Mitzu sper ca ati avut o noapte normala....fara probleme. pupici si sa treaca mucii rapid. la Pat a tinut o saptamana...ca orice guturai. dar doar primele 2-3 zile au fost mai rele, in rest muci normali si ceva tuse. i-am dat dupa primele 3 zile doar paracetamoll si sirop Humex ca doar tusea, muci nu mai avea aiurea. si niste sirop de muguri de pin sa nu il mai racaie pe gat.
Cristal imi pare bine ca au trecut piticii....multumim de felicitare Mariei!
Gabi wow Caraibeee????? suuper frumos! cand pleci?
Andries de ce musai smantana rosie ladorna? nu poti folosi orice fel de frisca lichida?
Robi succes maine....stai linistita, Matei va fi ok!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI OLIVIA ! Mii de pupici din partea mea ... si toate cele bune !

SARBATORI FERICITE tuturor si un an mai bun la toata lumea !

Daria scuze ca nu ti-am raspuns la PM-uri ...abia acum le-am vazut ... Ma bucur ca ai rezolvat si stai fara grija, sigur va sosi azi-maine prin posta ...Uite asa arata chestiunea de anul trecut...Pupici Giuliei

Andreea de Pupi ... multumesc pentru felicitare .... Toate gandurile bune si pentru "voi trei"

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Olivia!
Sanatate multa si numai bucurii si impliniri iti doresc!

Eu vreau sa ma duc azi la cumparaturi la un supermarket...greseala capitala banuiesc, dar trebe sa mai cumpar una alta. Daca nu merge nu-i bai, iau de prin zona da's preturi cu 30% mai mari, evident.

Mi-am facut lista cu ce vreau sa bucataresc de Craciun...Sarmale, piftii de curcan, salata boeuf, salata de icre, salata de vinete, salata de cruditati, amandine, doua tarte de fructe, una in forma de stea si una in forma de bradut si un tort de piscoturi cu frisca.
De astea vreau sa mananc, cine vrea altceva sa-si faca...:))))

Mitzu, sper ca sunteti bine sanatosi...in limita posibilitatilor..
Andries, cred ca merge frisca si din alta smantana, ca stiu ca prin liceu faceam tortul cu frisca din smatana de la alimentara si iesea tare gustos...

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

LMA OLIVIA Tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!

Dorsila unde esti mamika?! are careva numaru' ei?

Va pupes pe toate pe coate Io am intrat in febra pregatirilor. da numa mental. cand vad ce e-n juru meu ma apuca lenea si depresia
Mielu face puzzle de 38 de piese. Asta am zis-o numa ca sa ma laud. In rest cu vocabularul ei fuarte restrans mi-a comunicat : Mama, Calnod ush...aua. A se citi Mama, l-am dat pe mos Craciun cu curu de pamant si are buba. Intr-adevar ii lipsesc o mana si-un picior:))
Macu s-a smekerit de tot. Plinge noaptea si tace instant daca o pun linga mine in pat:)
mai viu ca azi am blenoragie lingvistico tastatoare

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Pai frisca lichida am gasit numai vegetala si eu de aia nu vreau!! Am si eu piticii mei, vreau LaDorna si gata sau macar una naturala. Daca nu gasesc, aia e... fac alta reteta mai putin pretentioasa.

Andries

Mergi la inceput

eu am descoperit ce buna e frisca asta lichida de la LaDorna pe cand in disperare de cauza ca nu mananca Victor lapte, inventam retete pe baza de lapte si smantana si e foarte apreciata de copil, adevarul este ca are un gust delicios.

Andries

Mergi la inceput