Piticlonti de iulie - august 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 26
szivarvany spune:
Vorbiti de lucruri sfinte ... azi dimineata la 4 Giulia a inceput sa l strige pe tata`so ... am fugit ca nebuna si i zic ca "thathii" nu e, e la lucru, la care ea: nuu, mamiii nuu, tatiii, tatiii, Aiex tatiii si tzushti mi a intors dosu` si s a trantit in perina suparata ... si a adormit la loc.
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
alice2004 spune:
Cristalina, felicitari pentru vestile de la eco !! Acu plecara piticii inapoi in lumea lor ?? Pupik la burtik !!
Si de la mine pentru fetele care nu mai intra aici pe forum - Sarbatori fericite cu sanatate, un Craciun minunat alaturi de cei dragi si sa va aduca Moshul tot ce va doriti !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
mitzura spune:
Fetele cum se numeste medicamentul acela pe baza de diazepam pentru prevenirea convulsiilor febrile? Stiti cumva daca se da si fara reteta?
Ma astept la o noapte foarte dificila si as vrea sa il am in casa.
leeloo2004 spune:
Mitzule, mie dr. mi-a dat pentru Stefan pentru prevenirea convulsiilor febrile Fenobarbital, jumatate de tableta.
Multa sanatate si sper sa nu fie nevoie de asa ceva!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Mitzu - si eu citisem ieri de Fenobarbital, insa nu stiu daca se elibereaza fara reteta. Va dorim sa treceti noaptea fara nici o grija
Io va pupicesc ca sper ca chiulim sa ma pot apuca de trebi acasa ...
Si CRACIUN FERICIT tuturor spun si eu de pe acum, noah nu ca nu mai intru
Daria & Giulia (2004 08 16) www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">poze
roberta04 spune:
Buna seara!
Intru si eu sa urez SARBATORI FERICITE cu bucurii, sanatate si liniste sufleteasca, cu cadouri pentru cei mari si cei mici tuturor celor care nu mai trec zilele astea pe aici.
Eu maine sunt om al muncii in locul uneia dintre vanzatoare, asa ca nu am timp sa intru aici. Pe Matei il duc la mama si sunt un pic cu inima stransa pentru ca raceala lui isi face de cap si nu l-as fi scos din casa. Azi am fost la ziua nepoatei mele si parca acum e mai rau.
In alta ordine de idei, trebuie sa va spun ca sunt coplesita si socata de vestea mortii subprefectului de Iasi, am fost colegi de serviciu si era un om atat de vesel si saritor, ne inveselea zilnic cu cate un banc si nu m-as fi asteptat...
Asta-i viata!
kim222 spune:
Buna dimineata!
Am mai pus ceva poze...cu rock starul meu :)))
http://new.photos.yahoo.com/album?c=basom11&aid=576460762377930395&pid=&wtok=hP3r6k2Iq7o1gzhQiOzKUA--&ts=1166633120&.src=ph
Sanatate lui Tudor...
Robi spor la treburi!
Roxa, Daria..spor la bucatareli!
Liliana ,vacanta placuta!
Gabi felicitari!!!! Super in Caraibe!
AncaMaria spune:
Olivia, l-am vazut pe Luca rock star, mai poate si-a gasit vocatia.. a mea are pian, asa ca poate formeaza o trupa
Liliana, distractie placuta si Craciun fericit! Sa ne mai scrii..
Olivia voi cand plecati? Da si eu invidiez pe cele care-s cu statut de musafir... asa nu am chef de mese peste mese dupa aglomeratia de la munca din ultimele luni... noroc ca vasele le spala masina.. si oricum, o fac mai mult pentru fii-mea sa aiba si ea distractie..
Daria, sporuri marete la bucatarie (si la toata populatia de altfel), asteptam sa bagi poze cu creatiile tale culinare... asa, si poate mai bagi odata reteta aia de amandina (sau linkul)... eu intrasem pe site-ul ala dar nu am vazut reteta doar poza si comentarille..
Eu prajituri nu fac, ca aduc musafirii cozonac si altele... deci voi face doar salata boeuf, sarmale, piftie... dar amandina Dariei parca m-as risca sa o incerc..
Nora, ai terminat curatenia... sau ea te-a terminat pe tine
Lia ce mai face burtica?
Ma duc sa ma prefac ca muncesc.. dar mai intru pe aici..
kim222 spune:
Anca ..gata punem de-o trupa! Se cistiga bine!
Noi plecam vineri dupa amiaza, dupa petrecrea de la cresa lui Uka.
Si noi tot pt Ukca plecam sa fie cu familia si cu copii....
Voi ce musafiri aveti? Unde-s pozele promise..ntz,ntz....
g_ioana spune:
LA MULTI ANI,OLIVIA!!!!MULTA SANATATE,FERICIRE SI IUBIRE!!!!!MULTIPUPICI DE LA NORA TA DRAGA SI DE LA CUSCRII!!!!!
gorodeii
aripile mele