Piticlonti de iulie - august 2004 (207)
Raspunsuri - Pagina 28
ina32 spune:
La multi ani Olivia, sa fii sanatoasa!!!
Mamaaaa, da despre ce bunataturi vorbiti voi p-aci...sunt complexata de-a dreptu...noroc ca ma duc la mama, ca altfel salivam pe-aici!!
Mitzu-sanatate lui Tudor!!
roxanaz spune:
Andries am inteles, e vb de gust. io zic sa mai incerci...musai trebe sa gasesti pe undeva. poate la carrefour, cora? (hahahhaha ce poanta buna am facut, nu?) imi trebe si un emoticon din ala fluturand din gene.
Papa treci si da cu batzu p-aci mai des.
Lia io crez ca nascu. pe bune acush, prea nu a intrat de mult si s-a si mutat si are si depeneu aproape. io zic ca acu-s in formula 4x4. de aia zic sa le traiasca
Ina deci daca te duci la mama nu mai salivezi acu'? marfa axioma.
Cristal sincera sa fiu aia e o actiune sinucigasa. da macar du-te cu teupeu la o casa cu prioritate pentru gravide si baga-i undeva pe aia care boscorodesc.
am pus si eu un filmulet pe webshots, care are curiozitati sa se uite sa imi zica si mie pls daca se vad ok. danke. http://good-times.webshots.com/album/556512956sTcJvO (e din seria "si al meu e duracell")
mai viu, vorba unui intelept in viata
vrabiuta spune:
hello hello
noi venim cu vesti nu foarte bune. lia pui a cazut la gradi acum doua zile si s-a lovit cu fruntea de un scaunel. acum are un cucui exact intre sprancene si ochisorii vinetii de jur imprejur... avem un pui de klingonian acasa. haz de necaz, cand ma gandesc ca o sa aiba fatzuca asta si de craciun... uff, bine ca n-a fost mai rau.
in rest suntem bine, ne canta in fiecare dimineata saniuta fuge, azi de dimineata ne canta twinkle, twinkle little star. am filmat-o dar inca nu am reusit sa il corup pe tati sa imi faca format avi pentru net. sper sa reusesc pana la anul
mitzu - sper ca ati trecut noaptea cu bine. multa sanatate!
cristalinule - noi am fost alaltaieri la cora lujerului si nu erau mai mult de doi oameni la coada la case. desi parcarea era plina de masini si erau multi clienti in magazin, toate casele erau deschise si nu erau probleme.
gabriela - felicitari pentru succesele profesionale, dar mai ales pentru excursia in caraibe! uau! asta da incentive!
andriesule - si eu tot ultima zi astazi, seful ne-a dat liber maine. cica ar trebui sa venim pe 27 la birou, dar cred ca o sa fie doar pentru cateva ore, cat incarca firma de mutari cutiile noastre (ca ne mutam din nou, cica intr-un sediu si mai fain decat asta).
tuturor gospodinelor care fac bunatati - sa va creasca aluaturile si sa vi se insiropeze blaturile! na, ca vorbesc in rime... nici eu nici catalin nu gatim nimic de craciun, mergem la parintii mei iar mama gateste mult prea bine ca sa intervenim abia astept sa lenevim in fata semineului si sa miroasa a brad si a cozonaci.
cele mai frumoase
papadie spune:
quote:
Originally posted by vrabiuta
nici eu nici catalin nu gatim nimic de craciun, mergem la parintii mei iar mama gateste mult prea bine ca sa intervenim abia astept sa lenevim in fata semineului si sa miroasa a brad si a cozonaci.
cele mai frumoase
un muncitoresc RUSINEEEEEEEEEE. putem sa venim si noi?:)))))))))
pupam vrabiuta cu motz in frunte:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
vrabiuta spune:
rox - se vede foaaaarte bine! super tare pat, daca tot nu vrei sa ii dai camera, a gasit o metoda sa o traga spre el!
papa - si io la fel cu febra pregatirilor... in alta ordine de idei - puzzle de 38 de piese!!! la noi se fac unele de 6 si io ma minunez toata! hehehe... si la mai mare!
cele mai frumoase
vrabiuta spune:
acuma am cetit - pai mai incape vorba? HAIDETI! face mama mea salata boeuf delicioasa, iepure la tava, tort de ciocolata... te-am convins?
cele mai frumoase
ina32 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
Ina deci daca te duci la mama nu mai salivezi acu'? marfa axioma.
adevaru e ca nici io nu inteleg ce-am vrut sa zic...cred ca s-a produs un scurtcircuit intre creier si taste de-a iesit axioma asta...
carmenp spune:
olivia, multi ani fericiti si impliniti asa cum ti-i doresti!
craciun fericit si-un an nou bun celor care nu mai intra
papa, tuot respectu` daca mai ai timp si de meniu
edit, ca vazui pui zgubilitici si frumushai
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
roxanaz spune:
multumesc Marcela. mda, atomikus tre sa faca el pozele.sau sa filmeze. whatever, numai sa faca ceva cu tehnica.
aseara adusese la testare Mugur un laptop nou...si ptr ca nu l-a lasat sa butoneze pe el si-a luat laptop-ul lui si butona...se uita fericit la ta-su, mai butona nitel...asta a durat 3 minute. ca al lui are ecranul stricat si nu se aprinde. asa ca de ziua lui stim ce vrea...laptop. da din ala adevarat .
hai ca azi am logoree de sarbatori.
dupa ce ca am logoree mai si editez, deci: ce frumoasa e poza aia....Maria care vroia sa evadeze si Mihai de albinuta pe jos....si Maria de Marina....numai cupii frumosi! sa ne traiasca o mie de ani!