Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Lacri, Razacila e Maraila? Si de data asta nu mai merge nici cu foehnul... Oricum, nu incerca sa-l folosesti, vad ca esti "in mana" - vezi sa nu te curentezi!

Asta e ultimul mesaj pe azi:
Anei ii e frica de intuneric (urla daca se trezeste pe intuneric), asa ca ii lasam o lampa aprinsa toata noaptea. Si mie mi-e inca frica de intuneric, o inteleg, dar o sa incerc sa o educ (pe sora-mea am reusit). Si nu vede in intuneric prea bine, cred ca nu-i nici obisnuita sa incerce sa vada. Ma distreaza ca nici in spatiu nu vede prea bine, dar ii vad progresele de la zi la zi. Si am ras 5 minute de ea, cand incerca sa desprinda o capsuna de pe cartea ei cu fructe!

Noi nu avem canuta cu cioc (eu ii zic "cu putzuca"), dar probabil ca o sa cautam de la Nuk. Primii pasi m-a dezamagit cu tot ce face, Avent e prea scump. Nuk e ok, chiar daca trebuie sa gaurim suplimentar tetine de latex ca sa se potrivesca la laptele cu cereale. Ana nu vrea cereale cu lingurita (piureul e fff bun cu linguritza, supa la fel) si nu-i plac ca amestec gros, si am descoperit ca bea mai bine laptele cu 1-2 lingurite de cereale in el. Pentru asta, gaurim tetina de latex pt lapte de la Nuk, ca din aia pentru lichide groase prea curge si o ineaca.

Nu avem nici scaunel de masa, nici de masina - asteptam niste bani dintr-un proiect la care munceste barbatu-meu, si atunci o sa i le putem lua. acum, ca am vazut pozele DianeiR, am hotarat ca ne trebuie si scaunel de baie!

Nu avem nici un fel de ajutor. Mama e departe (macar la mancare si curatenie de ne ajuta!), sora-mea la fel, si munceste si sambata, iar soacra-mea a considerat de cuviinta sa se supere pe noi, la o saptamana dupa ce am nascut-o pe Ana, si nu ne-a vazut decat o data, la botez. Prietenele toate imi sunt gravide sau proaspete mamici. Menajera nu ne permitem, bona nici atat - dar ni le dorim, pe viitor. Si nu ma socializez destul, dar ma enerveaza si obiceiul unora care vor sa vina si sa nu mai plece, si sa zgaltzaie copilul tot timpul cat stau in vizita. Ce vreau sa spun e ca, uneori, simt ca ajung la capatul puterilor. Stiu ca nu e capatul, de fapt, si stiu ca a doua zi iar pot sa fac fatza, dar cateodata e tare greu. Si, daca n-ati fi aici, ar fi de zece ori mai greu!

A, si ne gandim se-ri-os sa emigram, daca nu gasim repede (in 6 luni, maxim) o solutie ca sa putem trai decent. Eu... eu nu mai vreau medicina. Nu asa cum ar trebui sa o fac aici. Acum sunt in brainstorming si netstorming - caut slujbe potrivite cu studiile si aptitudinile mele. Iar barbatu-meu nu mai vrea si nu mai poate sa lucreze cum lucreaza acum - si f...t, si neplatit.

Gata, merg la spalat bibe si vase. Acum m-a anuntat Andrei ca vine - si pe bune ca nu vine de la femei!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Ellax...hai ma cana cu putzucam-am stricatt de ras..zau...esti tare.
...sa stii ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoarre, nu am ajutor de la nimeni nu are cine sa-mi ridice macar o scama de jos dar de facut curatenie nici vorbaa, cu baiatul stau aproape non-stop doar eu, parintzii nu au cumm sa ma ajut, socrii sunt departe de noi si nici nu-mi doresc sa ma ajute soacre, prietenele imi sunt plecate afara in strainatatwe, sora are si ea o fetitza de 4 luni si este in Italia...sotzul pleaca dimineatzaa si vine noaptea si ca si in cazul tau nu imi vine de la femei...ufff si ce sa mai spun ...e greu dar o sa treaca...sanatate sa avem ca le trecem pe toat...

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmina, ei no, acu, las ca Mihnea ii voinicut si-o sa-si dea drumul repede... Sa-ti mai spun si ca nu-i placea neam sa stea in fundulet baietelului cu pricina ?... Aoleu s-o iau la sanatoasa ca ma ajunge rosia aruncata de tine.... Hai pupici, Mihnea e adorabil si e printre cele ma harnicute cirese... Pe cand bebe 2?

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

http://www.ringo.com/explore/member.html?memberId=131580550

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

cu scuzele de rigoare vreau sa felicit pt cele 6 lunite implinite pe
LA MULTI ANI! Catalin, Radu-Gabriel si Ilinca

am iesit azi la cumparaturi si de neastamparat ce era in carutul lui l-am pus in cos http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=316498770&size=m i s-a parut extrem de interesanta noua pozitie...

si io care ma gandeam ce bine o sa fie dupa ce poate alex sa mearga unde vrea el....cum nu-s atenta e in baie, bucatarie, la cabluri, plus ca mergand in 4 labe se mai si invineteste cate un pic...si la capitolul curatenie imi da de furca....tre sa fie tot timpul luna si bec pe jos....
o alta grija in plus am acum pt sertare ca de toate vrea sa traga...se agata de mobila sa se ridice in picioare si sa vada si el ce mai e p-acolo....sa traga toate pe jos....e bine ca se ridica in picioare, partea proasta e ca un pic s-a dezechilibrat si pac pica...si mi-e frica sa nu se loveasca la cap...asa ca toata ziua stau aplecata sa-l ajut sa se deplaseze biped ca in 4 labe nu prea ii mai place si vai de coloana mea.....fetele care aveti copii cumintei si inca stau locului sa va bucurati...ca nu stiti ce va asteapta

nici la calc nu mai pot sta cat e treaz...vine si se agata de picioarele mele sa se ridice sa tasteze si el ceva...ca prea interesant e ce face mama

de papat a inceput parca mai binisor.... dar stiti ce-i trebe??paine...si o mesteca....nu cred ca e prea buna idea dar n-am pace daca nu-i dau dupa ce vede painea

ufff azi sunt plina de complains....nici nu stiu cum se mai zice in romana la ora asta.....nu vi se mai intampla??

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena

cu scuzele de rigoare vreau sa felicit pt cele 6 lunite implinite pe
LA MULTI ANI! Catalin, Radu-Gabriel si Ilinca

am iesit azi la cumparaturi si de neastamparat ce era in carutul lui l-am pus in cos http://www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=316498770&size=m i s-a parut extrem de interesanta noua pozitie...

si io care ma gandeam ce bine o sa fie dupa ce poate alex sa mearga unde vrea el....cum nu-s atenta e in baie, bucatarie, la cabluri, plus ca mergand in 4 labe se mai si invineteste cate un pic...si la capitolul curatenie imi da de furca....tre sa fie tot timpul luna si bec pe jos....
o alta grija in plus am acum pt sertare ca de toate vrea sa traga...se agata de mobila sa se ridice in picioare si sa vada si el ce mai e p-acolo....sa traga toate pe jos....e bine ca se ridica in picioare, partea proasta e ca un pic s-a dezechilibrat si pac pica...si mi-e frica sa nu se loveasca la cap...asa ca toata ziua stau aplecata sa-l ajut sa se deplaseze biped ca in 4 labe nu prea ii mai place si vai de coloana mea.....fetele care aveti copii cumintei si inca stau locului sa va bucurati...ca nu stiti ce va asteapta

nici la calc nu mai pot sta cat e treaz...vine si se agata de picioarele mele sa se ridice sa tasteze si el ceva...ca prea interesant e ce face mama

de papat a inceput parca mai binisor.... dar stiti ce-i trebe??paine...si o mesteca....nu cred ca e prea buna idea dar n-am pace daca nu-i dau dupa ce vede painea

ufff azi sunt plina de complains....nici nu stiu cum se mai zice in romana la ora asta.....nu vi se mai intampla??

POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete1 www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete2
nasterea

bravo, ce baiat harnic are mama, o ajuta la cumparaturi si ce fain sta el in cosuletz...

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

tocmai am citit in urma si cred ca s-a spart teava numai nemultumiri si complains(inca nu-mi vine in romana cum se spune)....cred ca e ceva in aer....

valy ce dragut e edutzu...cum isi facea el cizmulitele de mos si in poza www.ringo.com/explore/member/recent/photo.html?photoId=177414255" target="_blank"> asta mi se pare ca seamana cu alex da defapt in mai multe seamana

POZE
nasterea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena

tocmai am citit in urma si cred ca s-a spart teava numai nemultumiri si complains(inca nu-mi vine in romana cum se spune)....cred ca e ceva in aer....

valy ce dragut e edutzu...cum isi facea el cizmulitele de mos si in poza www.ringo.com/explore/member/recent/photo.html?photoId=177414255" target="_blank"> asta mi se pare ca seamana cu alex da defapt in mai multe seamana

POZE
nasterea

da multumim...mai daca eram mai aproape una de alta banuiam ca a sarit gardul cocosul dar asa...distantza mareee ,uite asa are si el un fratior

valy mama lui Edutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

As vrea sa urez si eu la multi ani sarbatoritelor: Ilinca si Eliza. Sa crestetzi mari si sanatoase.

Fetelor din Canada si America au mingea buclucasa la WAL-MART. AM vazut-o eu azi de fapt am si luat cadou pt un baietel de craciun. Costa $19.99 (CAD) + taxe. E mai putin decat in Romania, dar eu am apucat sa o iau de acolo, de fapt mi-a luat-o cumnata-mea. Arata super oricum.

Carmina si fi=mea la fel este numai in picioare ar sta si sa paseasca asa ca...o sa avem ceva de munca.

Ama tu cu prajiturile tale ne omori

O sa revin. Pupici

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Arleena e asa de scump Alex cum sta acolo in cos. Am vrut sa o pun si eu pe Nicole doar ca ea nu sta bine in fundulet asa ca am renuntzat. Pun car seat-ul in cos si tot e bine.

I-am luat si eu lui Nicole o jucarie noua, este tare incantata de ea.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Diana79 eu stiam asta . Dar pana azi am fost convinsa ca ai vrut din Romania pt. ca e in limba romana.
Are si la Sears si la Toyr`s. Poti sa vezi ce au pe site-urile lor. De la firma asta e plin si aici. Ce nu prea am vazut , si mie imi plac f.f. mult jucarii de la Chico. Nu prea patrund. Am gasit ocazional la winners.Si mie mi se par mult mai inteligente decat cele de la Ficher price.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
la fotograf

Mergi la inceput