Cirese de Mai Iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Sunt rupta de oboseala iar al meu baiat e de vreo ora treaz si nici vorba sa vrea sa doarma. Pe picioare abia ma mai tin, din cauza aerobicului...ma balangan mai ceva ca un copil care abia invata sa mearga.
Ieri a venit pediatra la noi, a facut Infarixul si Catalin a reactionat f bine. Are 9200 g si 71,5 cm, deci se inscrie cu usurinta la categoria grea. Pielea e cam uscata asa ca ramanem pe Trixera....si ne-am ales si cu o iritatie la fundulet Pediatra cea noua nu m-a incantat prea tare M-am saturat de toti pediatriii zau. Cred ca nu mai chem pe nimeni decat daca baiatul va avea probleme. Mi-a zis sa-l tin mult in fundulet desi Catalin sta mult dus in fata; eu una nu cred ca e o pozitie buna pt coloana lui insa tipa imi zicea ca asa si intareste muschii . Ati auzit voi asa ceva??

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUI MIC SI IUBIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Mikiion eu nu stiam. Nu le-vazut pana azi. Dar imi plac oricum. Nu stiam ca cea din Romania e in limba romana, abia astept sa o vad.

Roxana draga mea,ai nostri bebei au zile si zile si Nicole s-a trezit 2 zile la rand de la 6....asta e.
Oricum e baiat mare. Eu am catarit-o pe Nicole azi si are 7.600 kg. Acum eu zic ca-i bine ca doar e in norme. ea e fetitza si cantareste mai putin.
Iti doresc o zi cat mai placuta si Catalin sa doarma cat mai mult

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

quote:
Originally posted by EllaX

Neda (si celelalte fete care au scris despre asa ceva), despre sani mai bine nu vorbim, ca e un subiect foarte sensibil! Am vergeturi, 2 numere jumate in plus, s-au lasat (ca doar au fost tare mari si grei, intr-o vreme) - si degeaba! ca lapte nu au dat. Nu au dat suficient, ca picaturi inca mai dau, in conditii de stres. Ce-i drept, sunt inca perne foarte bune pentru Anutza mea. Oricum, eu sunt foarte trista: aveam si eu ceva frumos (lu' barbatu-meu ii placeau), si s-a dus!...

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Ahh cum te inteleg de bine!!
Dar bine zis!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!

La multi ani Eliza pentru prima jumatate de anisor!

Ama yumii ce bine arata prajitura ta!! ne imbolnavesti, dar cum tocmai imi era pofta de o prajitura buna cu fructe ia pune tu reteta si pentru noi!!Se poate face si cu alte fructe decat caise?

EllaX pai nu prea i-a placut taticului dar l-a indulcit gogosica cu niste manute lipicioase si gata toate au trecut!!
Cu olita am mai auzit si eu povesti de genul asta dar am auzit si cazuri fericite .. ramane de vazut la care ne incadram. Deocamdata e doar fun si pentru mine si pentru ea.Eu nu o presez si sunt cam 10 minute de povestit cu mami in timp ce sta pe scaunul de printesa.. a! si avem si diploma de printesa care a venit cu.. tronul

Lacra ne pare rau ca mama de razacios are asa zile .. accidente! Uite de la noi si sa treaca perioada asta.
degraba!!

Referitor la ajutor nici noi nu avem pe nimeni, rudele cele mai apropiate stau in Canada asa ca ne descurcam singurei. Nu e usor si ma mai apuca si pe mine depresia, dar cand vine stau cuminte la calculator si citesc cateva pagini pe forum si ma mai binedispun vad ca nu sunt singura in situatia asta si merg inainte, ca doar n-o dura la nesfarsit. Apoi cu asa cirese frumoase si nazdravane e si greu sa stai suparat mult timp!!

Gabi25 ce ren dragut!!Mhmmmm...

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by mai_iun2006

Bun venit la capitolul nou!!

Ama

Multumesc Ama de capitol.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2 si 3www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809
Asta seara Alec mi-a tras un cap in gura si mi-a spart buza, alaltaieri cand coboram o valiza de pe un raft din debara m-am trezit cu un obiect in cap care m-a naucit pentru catva timp. La servici ma cert intruna cu seful. Bine ca maine e vineri si vine WE. Si vine mama la mine[/teal]

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Lyly, saracuta!Mai da Rizacila poatea o vrut sa rida putin si o scapat capu, ca doar no facuto intentionat.Uite tine sa nu te mai doara.Si mai dai in masa de sefi, am si eu un si iam zis ca daca vrea poate sa ma dea afara, da sa nu mai urle la mine atit(el la toti urla) ca imi seaca laptele(de dat afara legea nui permite ).
P.S. eu ca sa nu fie neintelegeri, pentru ca dictia moldoveneasca difera tare de cea romaneasca, mai pun un pe ici pe colo, ca sa inteleaga lumea ca nu am zis nimic de rau.[/b]

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vivighe

Am pus cateva poze din Viena(mai astept de la frac-miu ca el are camera foto mai buna si ale lui precis sunt mai mishtoace)in albumul "Viena" si cateva cu Ingrid in albumul "luna a 7-a".

Viviana si Ingrid

POZE
Filmuletze

Vivi nu se vad pozele, cred ca tre sa le faci publice.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Copilul meu m-a capiat azinoapte: nu a dormit, a plans, m-a piscat de fata....nu voia lapte, nici apa, nici leganata .... vai, sunt leguma.
Apropo de lovituri, mi-a tras zilele trecute, Daria un pumnisor in ochiu stang ca mi-a pleznit o vinisoara

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi25

Copilul meu m-a capiat azinoapte: nu a dormit, a plans, m-a piscat de fata....nu voia lapte, nici apa, nici leganata .... vai, sunt leguma.
Apropo de lovituri, mi-a tras zilele trecute, Daria un pumnisor in ochiu stang ca mi-a pleznit o vinisoara

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Sarmanica de tine.uite poate iti mai revii.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Ce tacere...
LA MULTI ANI ELIZA pentru 6lunite, sa cresti mare si sanatoasa!!
Fetlor nu mia raspuns nimeni la intrebare.O mai repet

Cit de grav e la un bb de 7luni sa fie ficatul marit??

Va rog mult sami ziceti macar ce stiti, pentru ca taticul bbului e disperat si medicii nostri nus de nici o treaba.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput