Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Haricleea spune:

Fetelor va pup!!!
ROMARIA,nu-ti face griji poate ca asa e mai bine!!!Eu una am un morcov maaaaaarrrree ca pe mine m-a programat abia pe 27 dec si am placenta previa.Cred,din cate am citit ca este cam tarziu!!!Stii de ce ma tem?daca mi se rupe digul sau incepe hemoragie?!o iau eu la fuga spre Bucuresti dar stiu eu ce gasesc pe drum?!Pe bune,fetelor imi e tare teama si astazi am 36 fix deci putea sa ma puna pana in Craciun asa cum a zis de la inceput!!!!
Daca ma apuca pe 24 cand in Bucuresti e nebunie?Eu vin din Pitesti.Ce ma fac?!!
Eu chiar am mari emotii!!!
ANIS dar de ce esti tu ca cu drobul de sare?!lasa ca o sa fie bine,ai sa vezi!!!!Nu mai cioti decat sa te panichezi!!!

Fetelor,s-arputea sa vina in noaptea asta sotzul acasa!!!!ABIA ASTEPT!!!E CUMPLIT SA STAI SINGUR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Hai, Anis nu te ineca ca tiganul la mal. Se puteau intampla si pana acum o gramada de lucrurri cu sarcina ta si nu s-au intamplat. Stii bine ca daca ti-e dat sa ai un copil sanatos nici un rezultat de analiza nu va sta in calea acestui lucru. Ai incredere ca totul va fi bine si asta te va ajuta mai mult decat orice altceva.
Si nu mai citi lucruri care iti dau idei...de ce faci asta!?...chiar nu te ajuta cu nimic.
Respira adanc si puneti in minte ca va fi bine ptr ca iti doresti asta si poti crede asta.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna dimineata, frumoase burtoase!

Intru si eu sa va salut, ma bucur ca aelita e ok, dar vorba fetelor, i-ati bilet de voie ca i-am zis si sotului despre tine si a ajuns sa ma intrebe si el daca esti ok
oana - cred totusi ca voi tine seama de calculatorul meu din cap si de cel de pe DC, asa incat am acelasi termen cu tine, acelasi cerclaj ca si tine si aceleasi ingrijorari ca nu voi ajunge la termen. Luni merg la dr si abia astept sa vad ce-mi spune ca sa stiu ce planuri imi fac de sarbatori... Mi se pare cel mai lung WE
anis si restul fetelor "analizate" - cu toata rusinea am sa va aspun ca aici, in capatul asta de tara, nu se fac decat 2 analize in timpul sarcinii si acelea sumare (HLG, Ca,Mg, urina)...
La prima sarcina cand dr gin a cerut analize de sange suplimentare, med de fam mi-a zis ca sunt "alintata rau" ... Am schimbat med de fam, dar analizele raman aceleasi. Asa ca ar trebui sa-mi smulg parul din cap dupa cate stiti si scrieti voi aici...Slava Domnului ca prima data nu au fost probleme si sper din tot sufletul sa nu fie nici acum

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Ylilimic nu-ti cobi singurica. Eu sunt capsata atat de bine sa ajung in ianuarie incat am inceput sa simt ca asa se va intampla...si nu inceput de ianuarie ci trecut de mijloc...am planuri mari si am de gand sa ma tin de ele mental serios...asa imi dau singura sanse mari sa le duc la capat.

Anis, spune-ne si noua...tu ai avut programare inainte de nastere ca sa iti scoata ata cerclajului?

Haricleea ma bucur pentru tine...astept sa aud ca ti-a venit mandrul. Conteaza intr-adevar mult sa fie langa.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Buna fetelor,

Si eu am probleme cu somnul. Ma doare spatele de mor si am o durere pe piciorul drept din cand in cand de ma seaca, e ca o durere sciatica ,cred ca se aseaza picia asta mica pe un nerv.
Ieri noapte a fost o noapte de cosmar. Am crezut ca imi iese copilul din burta. Atata s-a zbatut si a impins, nu mai stiam ce sa fac, am crezut ca a patit ceva. Eu nu am vazut asa ceva niciodata (si sor-mea a facut 2 baieti), i se vedeau piciorusele prin piele si burta lua diverse forme. Pana si sotul meu s-a speriat. Si ma lovea numai in drepta sus, la ficat, cu o forta incredibila. Daca eu simteam ca iese prin piele si ea sta in lichid, ce forta poa' sa aibe sa loveasca asa ca disperata?!? De dureri nu mai vorbesc, imi curgeau lacrimile. Pana la urma s-a linistit a doua zi pe la 12. Dupa aia am citit si eu pe net si am vazut ca la 50% din femei la prima sarcina, copilul se aseaza in saptamana 34 si atat am si eu. Asa ca asta a fost!
Acum suntem ok. Sper sa nu nasc pana in ianuarie ca nu i-am cumparat nimic, nici macar un body. Nu are decat patut. Ma duc azi la kidex sa vad ce gasesc pe acolo.

Pupici,
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Revin cu o intrebare.
Sa nu radeti de mine sau sa ma beshteliti.

Mai are cineva pofta de o gura zdravana de coniac?? Doamne ce pofta am de vreo cateva zile de o bautura fina si intens alcoolizata care sa se duca cu caldura peste tot.. Si mai am de asteptat vreo 6 luni (cred!..sper...) pana imi fac pofta...

Pup,

L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

OANA - firul e strasnic, insa dr zice ca "materialul genetic" nu e bun... daca e sa vina mai repede decat planul, atunci se poate rupe tesutul (ceea ce nu e de dorit)...insa e de parere ca daca imi scoate firul de indata iese si bb...asa ca incerc pe cat posibil sa o intind pana dupa sarbatori... Nu este o regula sa nasti imediat daca ai cerclaj, insa sunt situatii cand se intampla... De aia astept ziua de lunisa vad ce-mi zice, eu asa, ma simt ok...om vedea.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 33+ (35 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

LauraIonescu chiar ieri la cursul de mamici am aflat ca cel mai degraba aceste dureri pot fi provocate de curbura coloanei vertebrale. In ultimul trimestru de sarcina ultimul segment al coloanei vertebrale se curbeaza foarte mult si exista de cele mai multe ori riscul sa prinda cate un nervisor intre vertebre. Ce poti incerca este sa te asezi in 4 labe si sa te misti usor in fata si in spate dar nu miscare ampla ci usoara lejera. Asta e un exercitiu care ne-a fost sugerat si ptr inceputul travaliului cat mai stam acasa inainte sa mergem la spital, daca contractiile sunt la distante mari.
Cat despre starile de agitatie ale bebelinei incearca sa gasesti o muzica care sa ii faca placere si sa o asculti atunci...bebei reactioneaza foarte repede la o muzica care le place...trebuie sa o gasesti doar (sa incerci si muzica clasica)...oricum pune ptr inceput ceva ce-ti place tie....sau incearca sa intri la dus daca de regula iti place apa si sa dai cu dusul pe burtica...ai sanse sa se calmeze repejor...si apoi sa tii minte remediul ptr cand va iesi din burtica ca sa il reproduci cand va fi agitata...nu ai idee cat de bine functioneaza.

O gura de coniac poti lua linistita...problema o reprezinta cantitatile mari si constante. Eu am mai scapat din cand in cand la cate o juma de paharel de vin...pana si doctorul mi-a zis ca din cand in cand nu este nici o problema...asa ca ia o gura cand iti va face placere...evident din cand in cand nu poate fi in fiecare zi.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Ylilimic iti dai seama ca la mine tot materialul genetic e problema...doar ca ieri am aflat cu surprindere de scosul atei inaintea nasterii efective...o sa-mi intreb doctorul la viitoarea consultatie...

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mai cine are pofte de alcool? ... nu inteleg de ce nu beti! Ce are? bai in 9 luni nu e mare treaba daca bagati si voi un pahar - doua, doar in limita! pai cine a zis ca la gravide alcoolul exclus total? eu am baut si sampanie, si wysky, si vin, rar doar de ocazie si in cantitati limitate... dar chiar mi-am facut poftele! aveti doar grija - ca de exemplu eu care sant tare la betie si ma puneam cu orice barbat la baut si tot in picioare ramaneam - am observat ca dupa niste apa-chioara-vinisor - cam mi se inmuiasera genunchii.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 33 sapt 4 zile

Mergi la inceput