Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Liuda,

Daca vei deschide mailul cu listutza scrie pas cu pas ce e defacut (in principiu tb sa-ti salvezi documentul in calc tau, intri in doc excel si adaugi numele/nr si apoi trimiti mail atasand noul doc compeltat cu contactele tale, de pe mailul nostru la mailul nostru - eaxct asa - cum ar veni trimiti mail la aceeasi adresa de mail).

Fetele, a intebat cineva aici care este medicul pe care-l recomandam in caz de infertilitate sau diverse piedici in demersul de a avea bb.
Eu il recomand pe Profesorul Marinescu de la Giulesti - i se spune Mr Big - si desigur ca suport si informatii acest site la subiectul asteptand un ingerash in viata noastra.O sa gasiti acolo subiecte tratate cu extrema profunzime si seriozitate - eu personal am ramas atasata de discutiile acelea si inca le mai frecventez "din umbra".

Atunci cand lupti cu adevarat pentru ceva, stii sa si apreciezi o reusita si altfel privesti lucrurile. Multe fete de la acele subiecte se roaga zi si noapte la Doamna Doamne sa le implineasca visul de a trai experienta "odiseei" - a gretzurilor, a kilogramelor in plus si a tuturor lucrurilor ce tin de aducerea pe lume a unui copilash mult dorit.

Asta este motivul pt care eu nu sunt adepta vaicarelilor si incerc sa ma bucur de perioada asta pentru ca am gustat din amaraciunea nereusitei si a piedicilor - am la activ 3 sarcini extrauterine si o pierdere de sarcina la 7 saptamani. Poate daca o sa am vreodata mai mult timp o sa va spun pe indelete o poveste ....pana la urma de succes si ambitie. Sarcina de acum este obtinuta natural, doctoreii mei la care merg, spun ca e "o minune" ca s-a intamplat pe cale naturala (in cond in care 90% dintre cei la care mergeam imi spuneau ca singura sansa este fertilizarea in vitro - un procedeu complex si costisitor, aprx 3000 euro - asta daca nu iau in calcul si aspectul psihic al intregii povesti).

Va pupik si o zi buna!!!

PS: In seara asta merg la party - promit moderatzie - unul prelungit pana maine, in afara Bucurestiului, iar maine ma postez la Kidexpo

Alinuk 31+ Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Alinuk ...esti de-a casei...ai un vin de la mine.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Fetelor din ce stateam linistita cat de cat vis a vis de faptul ca Iosup mi-a zis ca e cam mic un pic bb (la 31 saptamani are 1.500),acum m-am panicat pt ca intamplator am citit un subiect aici pe odisee cum ca o fata a pierdut o sarcina la 34 de saptamani si ca pe ecografia ei scria IUGR.Fetelor si pe eco a mea a scris cu pixul IUGR ,si chiar ma intrebam ce o insemna ,urma sa imi zica medicul saptamana viitoare.Insa acum am sunat sa ma duc de urgenta la el azi.Ziceti-mi ce stiti de IUGR asta ? cica insemana ceva de genul "incetinire de crestere intrauterina"..ufff...sunt speriata

31+ + Mimishoru'(2 ani si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mey,eu cu alcoolul am pofte de la inceputul sarcinii,dar astia aici sunt categorici.NU ALCOOL!
Ei sunt total impotriva,pentru ca nu se stie cantitatea exacta care ar putea face rau la bb.
Daca la tigari sunt mai indulgenti,de alcool sa nu auda.
Eu am mai gustat cite o gura de pofta,dar nu m-am aruncat.
Asa ca fiecare pe propria raspundere,se pare.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Alinuk fata daca tot esti priceputa - iti trimit numarul meu pe PM si baga-l tu acolo ca eu nu am rabdare azi, si fata daca tot esti atat de bucuroasa de sarcina - hai sa-ti dau si burta mea ! Vrei? Poart-o pana la nastere - si apoi fie ce o fi nasc eu! Dar burta mare nu mai vreau! fata poate ai trecut prin experienta neplacuta - cred - dar eu tot ma plang de burta!!! Asa ca rabda-ma si tu te rog atunci cand mai trag un of aici pe umerele voastre mari ca ma sufoca burta asta!

bai Daconst lasa ma medicii aia ai tai - mai da-i la copil o gura de vin bun - sa vezi ce concer iti face! sa stie fata din burta viata de roman!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 33 sapt 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ana, imi pare rau dar nu stiu ce inseamna IUGR. Bafta la dr.
Alcool - eu beau bere fara alcool si rar cate o gura de vin. Si atat.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cristiana chiar m-am indragostit de patut e perfect exact ca alea din magazin ,l-am luat cu tot cu saltea si m-a facut 1 milion 700 cum sa nu ma indragostesc ?
acu mai vreau un dulapior pe care sa-l transform in masa de infasat /pus cadita de baie ; dar mai astept putin sa nu stresez sotiunea
din pacate caruselul meu minune cu ingerasi ( pe care am dat 1.230.000 lei )s-a stricat adica nu mai canta ; l-a desfacut sotu a tot mesterit la el si asta e - nu mai canta ; voi lua un soare cantator ( am luat anul trecut ptr o prietena e din plus tragi de o ata si canta e destul de dragut )

eu am o mare dilema DE UNDE O SA STIU EU CAND NASC ? asta in cazul in care ma apuca sapt asta sau viitoare acasa
stiam eu ca astepti sa ti se rupa apa urmeaza contractiile , le cronometrezi si cand ajung la 5 minute pleci la spital
da cica nu e chiar asa ca s-ar putea sa inceapa invers intai cantractiile si apoi ti se rupe apa ......... e cam complicat ptr mine ; imi zicea cineva o sa sti ptr ca te doare altfel

eu nici macar nu am bagajul de spital facut dar ma gandesc cum nasc
trebuie sa merg la lucru din nou sa-mi ia tensiunea si mi-e o lene de mor ; am facut din nou febra musculara de la ora de gim si ma misc ca o rata beata

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mog spune:

Buna...
Am si eu o intrebare...este grav daca este placenta anterioara mai jos inserata adica...din cat am inteles eu cam 5cm de marginea inf.
Doctorul la eco. nu a zis ca ar fi probleme, dar am citi pe net de placenta praevia si sunt cam nedumerita.
Copilul a crescut normal...si a zis sa mai venim pe 10 ian. la eco. si ca putem sa plecam de Craciun fara nici o problema ca sigur o sa fie la termen adica dupa 28 ian.

Multumesc

Mog, Dani (2 ani si 4 luni)si pitic 33+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Daconst...de-un gustat vorbeam, de fapt...doar ca la mine e de vreo 3 guri in loc de una a ta. Am schimbat notiunea cantitatilor uitand sa o si mentionez...iar paharul este cel ca de sampanie.
Stiai ca in Franta iti este recomandat un pahar de vin rosu sau o juma pe zi ca insarcinata...imi pare intr-adevar prea constant si multisor...dar se pare ca nu au inregistrat probleme.
Oricum sunt niste studii recente care arata probabilitatea ca niste cantitati mai maricele si constante de alcool sa induca informatia in adn-ul copilului care ulterior sa il faca predispus la consumul de alcool...dar asta inseamna o evidenta constanta...o gura-doua la 2 sapt-o luna nu-mi pare logic sa se inscrie in tipar.

Haine bebe

Burtica

Eu si Noi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Fata Liuda,

transmite-mi tu nr. pe privat si cand o sa am timp o sa-l adaug la listutza...sper sa nu te grabesti si sa nasti pana atunci - ca daca ma rugai frumos poate imi rupeam 2 minute acum

Cat despre burta eu credeam ca am fost explicita - si asta nu ca n-as avea simtul umorului, dar mesajul meu anterior nu a fost nicidecum un spirit de gluma - mesajul meu fiind urmatorul: fiecare are la indemana felul in care alege sa-si poarte sarcina - cu vaicareli sau fara.

Daca pt tine atitudinea pe care o ai e un mod de a te usura de neplaceri, esti libera sa o faci.

PS: si acum vreau si eu sa ma duc sa-mi iau bluzita haliganta de petreceri da????!!!!!
pup,

Alinuk 31+ Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput