Mamici de ianuarie-februarie 2007 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ioana, ...asa-mi place de tine cum explici!!! Parca esti lider motivational nu medic. Ce bine-ar fi daca ai scrie mai des! Si ce bine-ar fi daca toti medicii ar fi ca tine!

Oana 30+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

bonsoar din nou!

raportez:a iesit buna- buna mancarica,cina a fost super, a fost incantat omu'.dar atat,nu ca in vremurile buneel acum a cazut la datorie ca e frant de oboseala iar eu stau cu burta pe net.si sunt cu gandul la sticla de cola din frigider....

si acum gata ca ma supar,toata lumea pierde din dopul ala?eu sunt atat de nesimtita ca nici contractii nu stiu daca si cand am sau cat de tare trebuie sa ma doara ca sa stiu ca...ma doarestau eu linistita dar probabil cand o fi clipa voi incepe sa strig de toti sfintii si de toate rudele,sau cine stie ce reactie o sa am.am asa o teama de faptul ca o sa uit si cum se respira si cum se impinge si totsper sa nu cad in penibil si sa incep cu "sariti oameni buni ca ma omoara"

eu mi-am propus sa ratez kidexul,nu de alta dar am mania cumparaturilor si imi pierd masura banului cand vad lucruri pentru copii.si la baby expo am luat si multe chestii utile,dar si multe care nu meritau banii dati...dar asta e,m-am invatat minte.

alina nu-ti face griji, te-ai rotunjit tare frumos!ai pus pe unde trebuieti-ai ales foarte bine tinuta ,pune frumos in evidenta si burtica si decolteul
eu nu stiu cand ne-om lua si noi cu acte,daca ne-om lua...la noi se intampla toate intr-o ordine "aleatoare inversa si fara nici o legatura cu normalitatea"

kate e mortala pisica aia,ce serioasa sta la pozat.ce importanta s-o fi simtit ea cu fesul ala in cap

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Gabriela
Kate fatoooo tu chiar vrei sa vin peste tine sa iti fur pisicutza?????Pai bine mahhh tu nu stiii ca inima mea nu rezista unor treburi de genul asta??Vaiiii acu mi-ai dat delucru sa stau sa ma gandesc la matica cu caciulita aia in cap.

30+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

in atentia viitoarelor mamici de baietei http://www.circumcizia.org/decalotarea.html

e bine de stiut pt ca sunt medici care recomanda decalotarea sau o fac fara sa intrebe parintii.

34,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

wannajo, lasa fato mustrarile de constiinta, ca mai rau faci. Filtreaza ea placenta alea 5 tigari, gata, oricum e prea tarziu sa-ti faci griji, n-o fi foc! Daca o sa vrei pe bune sa te lasi de fumat, pai te lasi. Nu merge cu "ajutati-ma" si nici cu "pofte" - ori ajungi sa urasti tigara si nu-ti mai trebe, ori mai bine pufai un pic si gata

Alinatxa, imi place rochita si cum ti-ai facut parul!

Aventura, nasol cu cazatura bunicii... sper sa fie totusi bine si sa se refaca, saracuta de ea...

kateryna, e supertare pisoiul cu caciulita aia in cap!

mariana_1976, apa e dulce la gust? Pai probabil de aia e bebelina mea cu vezica plina la fiecare ecografie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata balenute

Anis ai grija de tine. ai sunat la dr???

Aventura sanatate maxima bunicii tale.

Sraluca sa inteleg ca nu pierd nimic daca nu merg la kidex? as fi vrut sa iau patut- tip tarc.

Kate mortala pisi a ta.

Alina CASA de piatra inca o data, sa fiti fericiti si sanatosi.

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Aelita,
daconst, am incercat sa pun toate melodiile Cleopatrei dar nu am reusit si m-am lasat pagubasa, saru'mana ca ai reusit
Anis, mami hai curaj nu lasa sa te doboare tristetea, noi suntem aici, o ai si pe Ingrid botu' de aur, o sa fie totul bine, ai sa vezi ;
Ta-na-na-na, aventura, Wannajo, ieri la doctor ne-a zis la ca avem 30s +5z, s-ar putea sa ne intalnim pe la maternitate .
Subscriu la ce a zis Amaya pt IoanaN, ce mai e bine sa avem un profesionist pe langa noi ne scoate din ceata .
Alinatxa, ce papusica cu ochi albasti esti, eu intotdeauna mi-am dorit sa am o fata cu ochi albastri si gropite in obrajori, dar sper sa ma aleg macar cu gropitele ca ochi albastri nu are de unde, sau mai stii... Felicitari, Casa de piatra si sa fii sanatoasa si iubita
[red]Aventura[red], ne pare rau pt bunicuta ta, ii doresc insanatosire grabnica, tie putere si curaj sa treceti peste asta, gandestete la micutul Antonio.

noi am ajuns ieri la doctor, si ne-a zis ca analizele sunt bune, si eu ma dadeam cu capu' de pereti ca i-mi era frica, mandruta are 1.585gr, s-a modificat un pic dpn 11-13.02.2007, [cuibusorul nu s-a mutat], adica e tot cu pasarica, este cu capu'in jos si nu ne ramane decat sa fim cuminti pana la dpn

pupam fetele

nadiutapm 30+

burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Buna dimineata fetelor
Alina inca o data casa de piatra si multa fericire si bb sanatos! am vazut si pozele. f frumosi!

Aventura imi pare rau de bunicutza ta, saraca. ii doresc sanatate si recuperare rapida!
nadiutapm bravo ca sunteti bine!
bits super interesant, stii ca eu chiar ma gandeam la chestia asta... acum mi s-au mai lamurit unele chestii.
fetele, multumesc de raspunsuri referitor la kidex. banuiam eu ca nu va fi asa cum imi inchipuiam... in fine o sa mergem totusi.

hei, ce gatiti in weekend?...intrebare de baraj, cel putin pt mine...

pupici

aaaaa, azi am schimbat si noi prefixul

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

nadiuta bine ca te-ai linistit. hai ca mai e putin.

Helenutza felicitari si tie pt schimbarea prefixului. mult a fost, putin a ramas. eu we asta nu gatesc, pe la pranz mergem la nepotzica mea draga... are 10 luni si azi i se taie turta, as fi vrut sa-i fac un tort cu figurine frumiase de zahar dar nu am avut putere asa ca acum fac ceva cu fructe usor, rapid si bun...sper. o sa ramanem la ai mei asa ca maine mancam sarmale si... ce o mai fi pregatit mama.

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

mercik, Helenuta si Marinar

Marinar, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si frumoasa, , mmm faci tort ce frumos,

va pup

nadiutapm 30+

burtica

Mergi la inceput