Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)
Raspunsuri - Pagina 9
Yael spune:
Ho, Ho, Ho...
Merry Christmas
EVERYONE :)
Cu drag,
Isabella, Yael
(3 anisori!!!
-24Nov.'03) & Nardi
(1 anisor & 7 luni -01May'05)
Picasa
adameasca spune:
Uite asa am petrecut noi azi... Ilinca a fost eleganta. Pana a vomat pe rochie...
Luk a fost extrem de emotionat la vederea cadoului, dar tati m-a amuzat cel mai mult cum se chinuia aseara sa monteze trenurile. 
Craciun fericit si sanatate multa tuturor!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Elenalove27 spune:
Craciun fericit
Ileana, superbe pozele si Ilinca o frumoasa..iar LUCA un scumpel!
...noi am pus totul aseara langa pom...dimineata Alvarica sa trezit si a coborat jos cu mofturi si a inceput sa planga ca el nu vre animic ca de ce a venit santa la el ca el nu vrea...pana a trecut pedepsit la colt si cadoruile stau si acum nedesfacute sub pom
...
sotul meu o sa gateasca ceva la cuptor ca eu nu am chef de nimic...poate este si ca ii duc liispa mamei..![]()
pup si sarbatori fericite cu vin si cozonaci
...
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
adameasca spune:
Elena, nu-mi vine a crede ce povestesti tu despre Alvaro. N-a deschis cadourile? E mofturos rau... Na-, sau e econom.
Multumim de complimente. 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
paula2003 spune:
Craciun fericit si tot ce va doriti.
Avem poze....
http://new.photos.yahoo.com/alexa13tinta/album/576460762379880511/photo/294928804114351796/37
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
paula2003 spune:
La multi ani!
Super mami - Isabel - 23 decembrie
marioan spune:
La multi ani pentru Isabel sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata!
Noi am petrecut Craciunul tare bine , a primit f multe cadouri dar dintre toate Mecano- a fost cel mai apreciat. Are multe suruburi si poti construi o gramada de lucruri cu el. Noi maine plecam in Germania pt Revelion asa ca va urez de acum Un An Nou fericit!!!
La multi ani si pentru Mariuca lui Uki!!!
super mami spune:
Sarbatori fericite in continuare !
Multumim pentru urari.
Noi suntem bine...am tinut-o in petreceri si excursii la munte.
Petrecerea a fost ok dar cu peripetii ( spre ex am uitat tortul si am cumparat unul pe ultima suta de m...efectiv adica
), Mosul de-a dreptul nesimtit de exagerat anul asta. A primit multe cadouri si la petrecere, dar acasa jum de camera era full.
Nici nu mai stiu ce...de unele uitasem si le-am scos chiar inainte sa vina mosul.
Am plecat la party si am lasat luminile stinse ( neobisnuit pt noi) si bradul aprins si 2 mosi cantand in fata lui cu lumanarile aprinse.
Ea nu stia ca era cu tati la masina.
Cand am intrat......mama ce surprizaaaaaa. S-a bucurat enorm, iar admosfera de nota 10.
Si mami si tati au fost cuminti ![]()
Asadar de 2 zile stang jucarii...arunc ambalaje.....e casa cu kuruletul in sus rau.
Mai scriu si mai tarziu ca acum vine tati si vreau sa papam impreuna.
Povestesc restul mai pe seara, ok ?
Va pupacim acum si multumim inca o data
Alexandra si Isabelita Isabel
paula2003 spune:
La multi ani!
Coryydo - Bogdan - 27 decembrie
Onutza - Sean Raphael - 29 decembrie
paula2003 spune:
La multi ani!
Un AN NOU fericit, cu multe satisfactii pe toate planurile si multe realizari.....tot ce va doriti sa va aduca acest an.