Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Nu prea am eu talent la scris, povestit..faceti misto de mine .

Paul nu se trezeste bine pana nu ma striga si sta pe olita. Mai nou se joaca cu masinutele si striga bar, bar...cum face masina. Acum de ex. scriu cu degetele lui Alexa. Este foarter fascinta de calculator, taste, clape....Sa revenim. Paul face o harjoneala de case mari pe la noi prin pat, apoi cere la baie la Alexa sa se mai joace cu ea. Seara facem din nou o harjonela pe la noi prin pat. Cred ca sunt fascinati ambi de cat de mare este, ca au pe unde sa se urce, ca fac tumbe.... Sunt tare dulci si nu stau singuri deloc, daca sunt impreuna e ok dar nu prea mult, ma cauta si stau dupa coada mea.
Mi-a fost frica ca au sa se sperie de Mos Craciu dar vezi sa nu... Acum mai vine un Mos si acasa si gata...ne pregatim sa-i luam din mot lui Paul la inceput de an si sa-i sarbatorim primul anisor din viata lui. Sapt. viitoare mergem sa-i facem cumparaturi de ziua lui. Vreau sa-i iau o masina mare....sa vedem ce gasim si cum arata. Acum de sarbatori a primit o combina la el in camera cu DVD....ca sa asculte povesti si cantece, si va mai primi si un sac de jucarii de la mama si tata si sa vedem si de la bunic cu ce mai vine.
Ar trebui sa va spun zilnic ce prostii face si cum se indeamna la altele si mai mari impreuna. Cred ca v-am spus cum s-au dat cu crema pe tot capul, ochi si covor...si ca eu nu stiam ce sa fac sa nu mai tipe, sa nu se mai frece pe la ochisori. Scuze daca am povestit.
Sunt foarte dulci si se iubesc asa de mult....Ma bucur foarte mult ca am mers cu valul si l-am facut atunci si ca nu am ramas doar la un copil. Alexa face cat 2 din punc de vedere am atentiei, tratamentelor, educatiei....dar Paul o completeaza(el face cat 10).
Suntem foarte fericiti ca avem 2 copiii, asa cum sunt sunt ai nostri si ii iubim enorm. Sunt multumita si de progresele Alexei, de tot ce face si de reusite ei.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Craciun fericit si Sarbatori fericite!!!
Noi azi la 4 avem Mosu de la gradinita . De la Mosu de la servici de la mami a primit locomotiva Thomas cu prietenii pe sine si i-a placut tare mult.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

M-a apucat dimineata impachetand cadouri....mai am cateva dar nu mai pot.
Am vrut sa le aranjez azi cand doarme Isabel.
Ca sa nu mai zic ce chinuiala am tras cu caruciorul ei....m-am chinuit vreo 30 de min si l-am trezit pe tati (care adormise asteptand sa aduc cadourile pt asamblare ).
Cu chiu, cu vai l-am montat. Le-am pus la ea in camera acoperite cu ceva.....sper sa nu se sperie dimineata.
Si sper sa ma cheme inainte sa verifice continutul .
Maine papusica mea face 3 anisori....e sanatoasa, vesela si frumoasa....suntem fericiti.A fost si o petrecere cu Mos la gradi. Copila mea ca si anul trecut si-a vazut de propriile treburi. S-a dus la mos in brate, a rostit 2 vorbe...a luat cadourile si din punctul ei de vedere petrecerea s-a incheiat.
Maine o serbam noi acasa...abia astept. Iar pe 24 facem o mica petrecere cu vreo5 copii si parintii.
Toti au cadouri ca vine mosul ( avem costum, mos nu-i inca ) si o serbam si pe Isabel.
Va dati seama ce de cumparaturi am facut azi si ce de impachetari.
Am plecat azi la 11 dim si am mai ajuns acasa pe la 17. Cu Isa cu tot. Dar ea s-a distrat teribil, am papat in oras, am cumparat toate minunile posibile....a fost dragut chiar.
Am si cateva poze, dar poate le incarc maine.
Ma duc la nani ca dimineata o sa fiu de nota 10.
Pupici si succes la pregatiri tuturor.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Saluti tutti!
Si noi cu pregatirile, ieri am facut ciorbitza, sarmale, oua umplute si cozonaci, iar azi urmeaza salata de vinete si chiftelutze.
Cozonacul a iesit asa de bun in cuptorul cel nou, incat unul a fost devorat deja
Noi asteptam niste prieteni din Cluj de Craciun, unii vin maine, altii luni. O sa fie fun asa, cu ei...

La mine la liceu a fost deja serbarea cu Mosu. Of course, Markus a mers la el foarte timid, si nu vrut sa scoata nici o vorbulitza, facea niste mutritze de toata lumea s-a distrat pe cinste....Colegii mei profii au zis ca e "expresiv" ca mine , nu e nevoie sa vorbeasca (,) ca sa-ti dai seama ca simte si ce gandeste
A primit de la Mosu un tobosar care merge, canta si bate toba, dar el viseaza la un excavator (mai nou e super pasionat de Chip si Dale, si acolo e un episod cu un excavator buclucas). Drept urmare, pe langa cadourile de Mos cumparate mai demult (un laptop si o casa de marcat de jucarie) va aduce mosu si un excavator cu telecomanda...
Apropos de locomtotiva Thomas, Markus a primit de ziua lui trenulet pe sine, cu gara si tot tacamu, a rexistat exact pana a doua zi dimineata. Cand am venit eu de la scoala, era stricat
Maine seara am rugat un vecin sa se costumeze in Mos, sa speram ca fiind acasa in elementul lui va fi mai vorbaret de data asta cupilu'

Isabel, LA MULTI ANI! Sa fii mereu asa cum esti acum: frumoasa, vesela, sanatoasa si iubita de toata lumea! Multi, multi pupici de la noi!

Pentru tot restul lumii, Sarbatori Fericite! cu caldura in suflete, masa imbelsugata si numai voie buna!

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

3x ISABEL!!!

Alexandra, sa-ti traiasca printesica, papusica... si cum se zice aici o urare, 'Pana la 120!'....
Va doresc tot binele din lume, sa va bucurati de ea, multa-multa sanatate.. si ce sa mai zic... as insira acum toate cuvintele de bine pentru voi.... Sa fiti cel putin la fel de fericiti ca pana acum... Sunteti o familie asa de frumoasa, unita... Sunteti norocosi, cineva acolo sus va iubeste...

Numai bine si pupici Isabelei (in primul rand de la Nardi). Sa pui poze, filmulete... tot ce ai de la tort pana la ultimul cadoas....

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori!!! -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 7 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Intram si noi sa uram printesei Isabel, o viata la fel de frumoasa ca ea, sa aiba parte de multe bucurii si sanatate!
La multi ani!
Fetelor, al meu sot mi-a facut o supriza grozava. Mi-a invitat parintii sa stea cu noi pana in iunie.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumim mult. Sa ne jute Dumnezeu sa fie cu totii sanatosi si fericiti.
Am pus niste poze cu bradutul aici :
http://family.webshots.com/album/556568263chrZWKDin pacate e cam compromisa ziua ei anul asta. Ieri a fost ok, am iesit toti 3 si am papat afara in restaurantul nostru prefe.
A primit cadoutele de la mami si tati: carucior, papusica si cutiuta...super happy cu ele.
Noaptea trecuta in schimb ( dupa 2 zile de mucisori) a planas pana pe la 3 ca o dor urechile, are si putin febra, nasul....oribil.
S-a trezit cu ochisorii cat cepele dupa atata plans.
Azi era petrecerea pe la 6.....daca nu merge si ea oricum o sa merg eu. Vine mosul pt copii si trebuie sa duc cadourile. Poate totusi merge si ea. Acu' zice ca nu o mai doare nimic.
Asta este, hal de ghinion.
Va utumesc inca o data pt urari Valeria super sotul tau. Il felicit, serios.
Ven petrecere frumoasa alaturi de prietenii care va viziteaza.
Isabella esti o scumpete ca de obicei. Va pup. Sa nu uiti sa povestesti cum a fost la voi cu Mosul.Trebuie sa plec la farmacie. Revin mai tarziu cu alte poze.
Pupici si petrecere super frumoasa, Mos darnic si veselos si copii fericiti va dorim pentru seara asta tuturor. Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

supermami, isabela este o dulceata ...o ador mult ca este asa carliontata cum imi doresc eu sa am o fetita :)...
bradul vostru este natural?(sau artificial) ca este asa de frumos!!!
pup si La multi ani printesei!

ciuf, ce fericita trebuie sa fi ca o sa iti vina parinti tai iar la tine!!!

adameasca, imi este greu cu 2 pitici, ca David este colicar de cateva zile se trezeste de la 2 pana la 5/6 dimineata sta cu cohi deschisi si vrea sa fie tinut numai in brate pe mine ...Alvarica il iubeste mult si vrea sa il tina in brate mereu...
Am vizionat pozele cu Ilina si Luca si voi...sunteit niste frumoshi...Ilinca a crescut mare si este o dulce, Luca iti seamana leit!!!

Tuturor va urez Sarbatori fericite si multa sanatate!iar Mosul sa va aduca tot ce va doriti.

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Va doresc un Craciun frumos, plin de incredere si intelegere in casele voastre, bucurii si Mosu' sa fie cat mai bogat in cadouri!
Craciun fericit!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Super mami, nu am putut rezista sa nu-ti scriu..
LA MULTI ANI printesei tale, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.. frumoasa e, petitori are, sa vedem cum va descurcati cu ei acuma
i multi si petrecere frumoasa..

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput