Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Aseara am fost la urgenta si i-am cusut buza, max. lui paul. A cazut si s-a despris si ii atarna o cucatica de carnita.
Acum e bine si nici nu se vede ca are copci in gurita. A ramas tot la fel de nazdravan si de dulce cu sora lui.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Acum facem bradul, sau mai bine l-am terminat si piticul a si spart un glob si direct in gurita l-a bagat. Avem brad la inaltime si pe poala chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Trebuie sa ma laud...asa cu toata gura: Azi a fost prima zi de gradi...un succes.
Sa incep cu inceputul: s-a trezit instantaneu ( efectiv ) cand a auzit ca mergem la gradi. S-a imbracat frumos ( nu pot sa cred ca nu i-am facut poze, mai ales ca aveam si aparatul pus la indemana special) si am plecat.
F vorbareata si happy pe drum.
Am ajuns, a intrat...a inceput sa ma certe ca nu o dezbrac mai repede. S-a dus intre copii si a inceput sa dea directive (dictatoarea lui mama ).
Nu i-am zis ca plec desi intentionam...dar se pare ca am luat decizia corecta.
Ah, ieri incepuse ca merge cu mami la gradi.
Am auzit-o cum ii tutuia gurita in sala inainte sa plec.
Cand m-am urcat in masina l-am sunat pe tati sa-i povestesc. Cand am plecat mi-am dat seama ca mi se infundasera urechile si ca-mi tiuiau. De stres si de emotii cred.
M-am plimbat toata ziua, am gasit si biblioteca pt camera ei. Ma duc in seara asta sa o cumpar.
Cand m-am dus sa o iau....se juca cu un baietel ( care cica a pupat-o toata ziua ).
S-a bucurat ca m-a vazut, dar nu in exces
A plecat tare happy si a zis ca mergem si maine
A zis ca.. Camila ( educ) e buna dar fea (urata). Ca Isa e linda (frumoasa)
A ajuns acasa si am culcat-o repede. Zicea ca nu vrea nani, dar in 3 secunde sforaia.
Asadar sunt o mamica tare fericita si mandrade papusica ei.Acum ma duc sa fac putina ordine ca zici ca au trecut tatarii prin casa noastra.
Dimineata am stat mai prost la capitolul organizare (totul a zburat prin jur in incercarea de a ne grabi), dar maine speram sa fie mai bine.
Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

La multi ani!

GinaM - Rebecca Emanuella - 18 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Paula, pupam pe PAUL si sa ii treaca bubita de la gurita.
..si la noi a fost la fel cu pomul cand era Alvrica mic ..adica jumate chel:)

Supermami, wow!!! ma bucur pentru Isabela ca nu a plans dupa tine si ca ii place la gradi...dehhh mai! a tinut-o baietul ocupata cu pupicuri si a uitat de tine :)...

noi suntem mai bine...a trecut 1 spt de cand a murit mamica si tot nu imi vine sa cred...nu stiu daca trece o secunda fara sa nu ma gandesc la ea...

David are colici...si incep crizele numai pe la 11/12 seara...si il tine pana pe la 2/3 dimineata ...i-am dat si apa de colici si degeaba ca plange mititelul cu lacrimi...fac si eu si sotul ture cu el plimbat si leganat ...Alvaro il iubeste tare si vrea sa il tina in brate mereu.
pup si multa sanatate.

am mai pus poze.

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Maine si joi mergem sa adunam de pe la MOSU darurile. Asa ca nu ne vedem 2 zile. E cale lunga si daca vine si zapada prin bucuresti.....s-a zis cu traficul.

Mergi la inceput

Am sa urez de acum

La multi ani!
Chaton - Cosmin - 21 decembrie
Calinescu Lucia - Maria-Lucia - 21 decembrie

Nu am sa pot intra si sa nu uit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hai ca iar ajungem pe pg. 3.
Ma mai delectez putin cu niste poze de copii frumosi si ma duc la nani.
Pe scurt despre noi:
Isabel e extrem de fericita cu gradi asta. O las razand si o iau razand.
E topita dupa educatoare....si ea dupa Isabel.
Se iubesc toata ziua si se tin de gat
Radea edu ca Isa i-a zis mami de vreo 2 ori...ea obisnuita sa-mi ceara mie tot timpul
Toata lumea o place, pupaciosul o sufoca, iubitul vechi (prietenul ei ) a scuipat-o si a lins-o Am lesinat de ras cum imi povestea ea si gesticula.
Totul e ok deocamdata....sper din tot sufletul sa fie la fel si in continuare.
Va spun sincer ca nu ma asteptam. In special de la ea care a stat numai cu mine si care e topita efectiv dupa mami.In schimb pt mine nu functioneaza asa de bine treaba...sunt varza. Adorm ca bebelusii la 10 seara. Azi nu, ca am fost plecata, altfel sforaiam acum.
Dim super devreme ma trezesc....spalat...fardat...trezit papusica...imbracat...in masina...gradi...cumparaturi...luat papusica...casa curat....trezit papusica...joaca....afara....papa....nani !
Obositor de-a dreptul
Jenant recunosc...dar trezitul de dim si caratul prin magazine ma termina.
Mai am de cumparat cadoute pt cateva persoane si gata.
V-as mai zice cate ceva dar ma duc la nani.Pupici.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Alexandra, felicitari pentru acomodarea Isei la gradi, ce copil bun ai, sa nu planga dupa tine... Bravo!

Paula, pupam buba sa treaca, poate a si trecut intre timp. Mai povesteste despre copii ca tare frumos povestesti.

Ciuf, ti-am admirai Craciuneii, sunt minunati. Ce poze ai ales ptr felicitari?

Carmena, bine ai revenit! Si felicitari pentru noua sarcina, sa fie bebe sanatos!

Elena, cum te descuri singura? Am admirat baietii in poze, sunteti o familie fericita.

Noi suntem bine. Luk a inceput sa aiba niste probleme cu somnul, nu stiu de ce. Prtobabil ca e o reactie intarziata la aparitia Ilincai in familie. Nu vrea sa mai doarma singur, seara ne chinuie pana adoarme, se culca foarte tarziu, pe la 11, se foieste, striga dupa mine, il alunga pe tac-su, o vrea pe Ilinca, o trezeste pe Ilinca cu tipetele lui, e ceva de groaza... Peste noapte se trezeste si vine la noi in pat, doarme agitat si uite asa suntem obositi cu totii... Dupa bolile din iarna asta a slabit, nu mai mananca, l-am bagat pe fier si vitamine si sper sa-si revina putin, ca e palid si cu cearcane... In rest e ok, vesel peste zi, ne zapaceste cu replicile lui. Il aspetptam pe moshu, maine seara impodobim si noi bradutztul. I-am luat de mosh o www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=TO4567" target="_blank"> locomotiva Thomas pe care si-o doreste foarte mult. Face puzzle-uri intr-o disperare, pe alea de 30 de piese le face repede, acum incearca unul de 60 de piese si canta. Canta intr-o disperare, cu mimica si intonatie. Microfon ii mai lipseste. O iubeste pe sor-sa mult, vorbeste cu ea intr-una. A intrat in faza SHREK. El e printul, Ilinca e printesa, mama e dragonul, eu sunt Shrek si tati e magarul. Ca el a lipsit la impartirea rolurilor, era la tara, asa ca lui numa magarul i-a mai ramas. Asa ca de vreo sapt ne strigam prin casa dupa numele personajelor din Shrek. Vine fuga la mine si zice: "Shrek, printesa scuipa lapte, sterge-o!!!!" Si tot asa...

Ilinca e un copil tare bun, nu plange, doarme noaptea bustean cate 10 ore, are 6 kile 300 si vreo 64 cm.

Noi va pupam si va dorim un Craciun fericit si imbelsugat, cu sanatate si cadouri multe!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua la mamicutze,

Alexandra,tare dulce e Isa ...cu acomodarea la gradinita.Poti spune ca esti o mamicuta fericita din punctul asta de vedere...Bravo printesei descurcarete si succese cu...Fat-Frumos,colegutul ei...
Ileana,poate ca Luca trece,asa cum ai scris si tu,printr-o "criza existentiala"....poate i se pare lui ceva ciudat in comportamentul vostru fata de Ilinca...cine stie?!Sti cum e cu copilasii,mai au si ei toane...Ma uit la Alexandru,care imediat va face 11 ani si parca da in mintea Luanei,ca incepe s-o imite in gesturi si maimutareli...si cum noi radem de Luana ca e tare simpatica cand se maimutareste pe limba ei,probabil ca lui Alex i se pare ca daca va face la fel va fi si mai mult bagat in seama,nu stiu!Degeaba i-am explicat ca nu ii sade bine si e ridicol,crezi c-a inteles?!Si doar si pe el il bag in seama si chiar daca uneori nu mai am vlaga sa ii ascult toate povestile cu prietenii lui de joaca...stau si ascult,ba fac si efortul de a comenta alaturi de el....si nu numai asta...dar asa sunt cei mai mari,poate cred ca nu li se mai acorda atata importanta...Zic si eu!Apropos:cat te-a costat locomotiva Thomas?E mare sau mica?Si Luana e fan Thomas si i-as face si eu o bucurie ,poate nu chiar acum de Mos(ca deja Mosu' a luat pentru ea bucicheta losie si o Yasmine)....dar poate de iepuras...

Pai eu va doresc multa sanatate tuturor,"Sarbatori fericite!",sa va aduca Mosu' tot ce va doriti,iar Anul care vine sa fie mai bun si mai prosper....

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput