Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)
Raspunsuri - Pagina 6
paula2003 spune:
La multi ani!
SimonaR - Codrin - 14 decembrie
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
paula2003 spune:
As vrea sa va intreb ceva. Nu cunoasteti pe cineva care ar vrea sa duca o fetita la gradinita? Vreau sa stea in Dr. Taberi.
Multumesc.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
marioan spune:
Paula povesteti as frumos de Paul si Alexa. Ma bucur ca se iubesc asa mult si sunt convinsa ca Paul o va ajuta mult de tot pe Alexa tot timpul.
Sper ca la anul sa-i fac si eu o surioara lui Andrei .
Sa ne mai spui despre ei cand ai timp.
adriana spune:
Elena, imi pare tare rau de mama ta, condoleante si multa putere sa treci cu bine peste durerea despartirii de ea. Dumnezeu ti l-a dat intai pe David, apoi a luat-o pe mama ta, e bine ca macar ai un sprijin, o bucurie..
Felicitari pentru micutul David, e o dulceata de baiat.. Eu tot mai zic ca Alvaro seamana putin si cu tine, are ceva de la tine, nasucul, obrajii, zambetul, ceva din astea...![]()
Ciuf, si toate fetele care ne-ati urat la multi ani, multumim foaarte mult ca nu ne-ati uitat
Din pacate nu am avut o aniversare asa cum trebuia, a fost imperios sa plecam de la mamaia si acuma tot pe drumuri suntem. Avem mari necazuri cu soacra-mea, aproape ca m-a doborat psihic atitudinea ei.. si tot ce face.. Daca nu ar fi fost ea, puteam sa zic ca ma descurc bine cu copii, asa.. sunt coplesita de ganduri, sentimente.. cred ca nici Corneliei nu-i face bine.. sper sa rezolvam cat mai repede treburile pe aici si sa ne intoarcem in Romania.
Sanatate puilor bolnavi.
Paula, copii tai sunt superbi, iar Paul este rasplata voastra..
asa-l vad eu. Pozele sunt bune de coperta de revista. La multi ani printesei si multa rabdare si dragoste ii doresc. Sa aiba parte in viata ei numai de oameni intelegatori si plini de iubire.
In caz ca nu mai intru anul asta pe aici, va urez de pe acum Craciun fericit si la multi ani cu sanatate!

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
ciuf spune:
Salutare
La multi ani, Codrin! Cat mai multe bucurii si sanatate!
Adriana, hai nu mai fi suparata pe soacra. Las-o in pace. Locuiti impreuna? Sta aici in US? Te bate gandul sa te intorci in tara?
Fetele poate stiu care e povestea ta cu venitul in America,d ar eu nu am nici o idee.
Oricum tu stii cel mai bine care e telul vostru in viata.
In rest, dau tare sa termin camera Evei care imi ia teribil d emult timp. Azi Luca e la gradinita si in felul asta mai apuc sa fac si eu cate ceva. Ieri am scos decoratiunile de iarna, mi-am mai facut cate o coronita, fleculet, ceva diferit de anul trecut.
Am pozat-o pe Mamzel Farfuzel pentru niste felicitari. http://good-times.webshots.com/album/556410580xzXghI pentru cine doreste sa le vada.
Imi doresc ca maine sa reusesc sa il pozez si pe Luca langa Eva.
Supermami, vazut filmulete cu dansatoarea. Ce artista posezi tu! Frumoasa foc.
Paula, nu-mi vine sa cred ce mare s-a facut Paul si frumos. Iar Alexandra e o dulce cu coditele ei si imbracata frumos.
Ileana, ce mai faceti? Cum este Ilinca? mai scrie-ne si de ea.
Va pup ca bazaie Eva
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Ana68 spune:
LA MULTI ANI,ALEXANDRA!Paula,sa creasca mare si cuminte fetita ta...Tare frumos scrti despre copilasii tai!Sa va aduca numai bucurii si sa fiti mereu mandri de ei!
Elena,condoleante pentru mama ta!E dureros si trist,dar cum scriau si restul fetelor...trebuie sa mergem inainte,pastrandu-i in minte si in suflet pe cei care au plecat de langa noi...
Ileana,pai am cam terminat cu scarpiniciul,in principui...ca am tot dat cu pasta mentolata...E deja o saptamana de stat in casa si se vede...e ca un arici mandra mea...![]()
Ciuf...heheheheeh
...ce dulce e piticuta craciunitza....printre globuletze....Cred ca globuletzele au convins-o sa stea la pozat,ca altfel se vede pe ea cat e de energica....
Mamicute,sa aveti zi buna si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
super mami spune:
Ciuf....mai ce scumpete mica. Si ce pufoasa s-a facut. Imi plac manutele ei de nu mai pot. Parca-ti vine sa le papi.
Si kuruletul cu volane....
A crecut si e o dulce.
Bine ca s-a facut si Luca bine, lui Isa i-a trecut fara probleme.
Or fi avut acelasi virus ca s-a manifestat la fel ![]()
Adriana....eu te inteleg perfect. Sper sa se rezolve si sa mearga totul asa cum trebuie.
Elena....cum stau lucrurile pe la voi...in patru ? Sau mai bine zis in trei in timpul zilei ?
Noi am facut bradutul aseara...care e ditamami bradul de fapt. Il iubesc si il ador
E asa mareeeee, asa verdeeeee.....parca astepti sa-ti sara o veverita in fata.
Cel de anii trecuti era ca o gloaba a brazilor
Vai ce uratenie era.
L-am impodobit eu cu tati....duduia nu a prezentat nici cel mai mic interes. S-a tot plimbat pe sub el de cateva ori si cam atat. Sa vedem in dim asta ce parere are.
Trebuie sa mai cumpar beculete (betulete
) ca e mareeee si are nevoie de 3 instalatii.
Sunt tare happy.
Luni Isabelita incepe practic gradi....sapt trecuta a tot fost cu mine pt acomodarea mea
, dupa s-a virusat copilul si acum e numai buna. O sa prinda si petrecerea de Mos...
Nu va pot explica in ce stres ma scald.
Azi mergem si la Mosul din mall sa ne pozam.
Foarte sarbatoresc totul.
Un pupic si o zi buna 
Alexandra si Isabelita Isabel
Carmena spune:
Buna mamicilor!
Nu am mai scris de o gramada de timp, dar va citesc cu regularitate, vad ce va fac puiutii... Multe din voi ne cunoastem de cand eram cu puiutii in burtica...Mi-era nu stiu cum sa intru din nou in conversatie dupa ce nu am scris atat amar de timp..
Multumim pentru urarea de ziua noastra si ne bucuram ca nu ne-ati uitat si nu ne-ati sters din listuta.
Felicitari tuturor mamicilor la dublu
! Sa dea Dumnezeu sa fie copii sanatosi frumosi si destepti!
Stefi este mare acum, il puteti vedea in fotografii.. Merge la gradinita, vorbeste cate in luna si in stele...
Avand in vedere ca acum postez si la mamici de iulie - august 2007
am considerat ca e frumos sa va anunt ca Stefi va avea fie un fratior, fie o surioara...A fot cadoul lui de 3 ani(chiar in 9 decembrie am facut testul). Nu stiu cat a realizat acum, dar sper sa realizeze ce important este sa ai un frate sau o sora cand va fi mare...
Am sa incerc sa scriu mai des si sper sa-mi si reuseasca.
Va pup pe toate!
Carmen
SI Stefi(09.12.2003-3ani)
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
Elenalove27 spune:
fetelor, eu nu pot sa zic nimic...adica citesc ce scrieti si ma uit la poze/filmulete...
este tare greu sa accept ca mama mea nu mai este printe noi!...
David al meu este un baietel tare cuminte. In 8 zile de cand l-am nascut nu a plans decit de 2x! face nanica bine si papa la fel de bine...este un ingeras de copil,papa laptic de la mine dar in biberon.Am tot incercat sa ii dau titi in gurita dar nu reusesc sa il fac sa suga direct si se inerveaza asa de tare de adoarme fara sa suga.
Alvarica este un fratior tare grijuliu.Noaptea de se foieste David prin cuibusor imediat alvariga ma striga ca sa am grija de brother .ziua sunt singura si ma descurc foarte bine deocamdata...
Alvarica mai cere cate o plama la fund din cand in cand ...dar in rest toate bune.
pup si sanatate
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Alexa!!!