Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alexandra, editeaza mesajul ala cu linkul si scurteaza-l, ca s-a latzit rau pagina. Please.

Elena, cum esti?

Ana, spor la scarpinat. Sau nu. Macar ati taiat-o de pe lista pe varicela asta.

Noi suntem ok.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

sar'na!

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alexandra, numai prima vizionare e asa intrerupta.....daca te mai uiti pe urma inca o data, se vede ok. Pupam la Isa mica printesa dansatoare frumoasa-frumoasa

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

fetelor eu sunt tare suparata..azi au ingropat-o pe MAMICA mea...

nu pot decit sa zic ca este greu sa pierzi MAMA!...nu a apucat sa imi vada pe David :(...

o jelesc rau...

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Elena, fruntea sus! Trebuie sa fii puternica pentru baietii tai.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Elena, imi pare rau de necazul prin care treci.

La multi ani celor de azi.
Alexa mea a facut 3 ani la ora 10...

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

La muti ani Alexandra !
Sa va traiasca fetia sanatoasa, sa se faca mare si frumoasa.
Mai e putin si face si mister un anisor
De el nu povestesti nimic ? Ce face ? Ce zice ? Ce-i place ?Elena imi pare rau. Ileana are dreptate....asa e viata asta. Trebuie sa fii puternica pt cei mici.
Noi am facut ardei umpluti si Isabel a fost de real ajutor. Ca sa nu mai zic ..ca a si aspirat orezul pe care l-a imprastiat pe jos
Abia astept de Craciun sa facem prajiturele si sa le ornam impreuna.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

La multi ani pentru Alexandra!!!!!

Si sa ne povestesti cum se va descurca la gradinita.

Elena stiu ca e greu dar ai 2 copii minunati. Din pacate mai devreme sau mai tarziu toti trecem prin pierderea asta . Sincer nici nu vreau sa ma gandesc cu toate ca incet , incet si parinti mei merg spre o varsta.

Super mami ti-l trimit si pe Andrei ca el e mare bucatar si iar placea tare mult cu Isabel.

Mergi la inceput

Paul de 2 sapt. vrea sa plece la drum. De 2 zile face progrese zilnic. Azi a mers toata casa. Are momente cand il vad ca pleaca.... Face la olita si cand este gata spune GATA. Spune PA, da pupici, pune jocurile in dulap....e un geniu. Nu stiu ce fac copiii de varsta lui dar el asta face. Cand am fost aseara la logo, profa a spus sa-l tespeze si pe el sa vada cat de destept este. Si a spus ca este la mintea unui bb de 1. an si 3-5luni. A desenat, a scos forme din incastre si le-a pus la loc.....
Vorbeste, spune multe cuvinte, tipa, e foarte ambitios, nu face ce-i spui decat daca are chef....si plange daca il certi sau ii spui ca nu are voie. Se urca pe Alexa si spune di, di, di....de la di calut. Sa vezi ce harjoneala este.... Dimineata cand se vad, spun OAU....si se pupa, se imbratiseza...Cum vede ca ma schimb merge la usa si spune pa, pa...nu asteapta sa ma imbrat toata, sau sa fiu la usa. Merge la bucatarie si spune da, da (tredus =sa-i dau papa). As scrie multe la cate face. Darama, rupe, baga tot in gurita.....stie unde sa ma caute prin casa si bate la usa sa-i deschid, stie de calculator, apasa pe taste, nu-i scapa nimic. Merge pe jos si pe urma pune mana pe pereti, am numai manute de ale lui pe toti peretii (abia am terminat curatenia si de zugravit...si nu se vede). O ajuta enorm pe Alexa si parca acum si ea face mai multe singura, o duce minte. Cred ca el i-a arata una alta si ea il invata povesti....
E de vis ce este la noi, dau cu aspiratorul de 3-4 ori pe zi, strang, bag la loc....e jale mare in urma lor. Cum ma vede ca ma aplec, sau le arat ceva vine si se urca in carca mea si spune di, di,....si apoi vine si Alexa.....si asa ne plimbam prin casa.

E foarte frumos si ma bucur ca am fost curajoasa sa mai fac un bb si ca l-am facut atunci si nu am mai asteptat.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca vorbeste la telefon. Nici nu spui ca-i un pusti de 11 luni. Alo, da, da..tata, tata.... si pe urma da in legea lui, sau raspunde la ce este intrebat. Stie ca doar tata suna si numai cu el vorbeste. Vorbeste si cu altii dar in mod special tata. Daca suna telefonul alerga la el si ridica receptorul....si la final baga tel in gura. Mi-a stricat 3 mobile pana acum, iar fixul l-am blocat ca sa nu mai sune(ridica receptorul si formeaza numere...si l-am incuiat sa nu mai poata suna de pe el, mai am unul dar la asta nu umbla). Ca sa nu mai spun ca se joaca cu el pe post de masinuta(cu mobilul), daca ai vedea cum arata...ce zgariate sunt..
Alexa are un calculator de anul trecut, e jale ce face cu el. Mereu ma uit sa nu-l rupa....sau sa-l strice. Stie pe ce sa apese, unde sa se uite.
Hai ca nu mai povestesc...

Mergi la inceput