Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)
Raspunsuri - Pagina 10
super mami spune:
Neataaaaaa.
Mamaaaa ati facut greva sau ce ?
Am visat ca imi suna tel mob si pe ecran aparea carmen 77. Nu mai tin minte ce am vorbit....imi amintesc doar cand a sunat.
Ce faci Carmen ? Sunteti ok ? N-ai mai zis nmic de ceva vreme.N-am avut timp sa pun poze...dar am o gramada.
Isa e lesinata dupa caruciorul primit si dupa un pian cu microfon de la Mosulica.
Toata ziua vrea la gradi si ma pune sa-i promit ca merge ![]()
Ah...si toata ziua canta la multi ani si ma pupa si-mi ureaza ![]()
In rest....nimic deosebit.
De rev o sa stam acasa. Pe 2 plecam in vacanta....incepem anul bine ![]()
M-am ingrasat ca la balamuc...tot pe 2 incep cura. Poate 2007 imi aduce noroc si dau si eu ceva jos...fara sa mai pun la loc.
Ah, trebuie sa ies....revin.Alexandra si Isabelita Isabel
paula2003 spune:
Eu va spun de azi La multi ani! maine nu stiu daca mai intru si sa nu uit.
La multi ani!
Uki - Maria - 31 decembrie
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
carmen77 spune:
Hehe, Alexandra, mai sunt aici si va citesc ... dar am o lehamite (sau astenie) de zile mari ... nu imi vine sa fac nik, nici sa ma dau jos din pat dimineata ... cred ca m-a ajuns din urma oboseala ..
Si la noi a fost Mosul cu cadouri frumoase (si prea multe ... si acu recunosc si eu ca am cam exagerat anul asta). A avut 4 Mosi anul asta .. unul la petrecerea de la Telus (unde lucra sotul meu), unul la Delmar (unde lucru eu), unul la gradinita si unul acasa ... am sa pun si cateva poze cu petrecerea de la telus si cu mosul de acasa ...
Chiar acu vorbeam cu Florin si ziceam ca noi ca si copii nu am avut nici macar o zecime din jucariile care le are Matei ... pana la urma nu stiu daca e bine sau rau, dar macar le apreciam pe alea care le aveam ... pe cand Matei uita de jucarii dupa o ora dupa ce le-a primit.
Cadouri: de la mosul de la telus ... un camion mototorizat care lasa in urma piese de domino insirate pe care ulterior le darami tu cu o roaba
, de la Delmar: o masinuta si niste puzzle-uri si un set de piese de construit magnetice. Acasa mosul a adus o macara gigant de construit din piese de lego(Mega blocks e producatorul), cu camioane care incarca nisipul si alte prostii ... e un santier de constructii ... apoi 3 puzzle-uri, 2 din personajele din Cars (nu stiu daca stiti filmul - Matei e cel mai mare fan - si i-a primit pe McQueen si pe Mater care vorbesc si alearga cand ii zgaltai un pic).
Mai intru mai incolo ca acu tre sa plecam un pic .. si o sa pun si pozele.

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
super mami spune:
Asa si noi Carmen. A primit atatea cadouri ca nici n-am avut tiap sa-mi dau seama ce sunt toate pana acum.
Eu cand aveam 9 ani am primit o jucarie catel de plus si am plans efectiv de fericire. Atat de mult imi doream o prapadenie de catel de plus.....incat atunci cand am primit-o am inceput sa plang in hohote ( nu asa finut
).
Im amintesc si cu ce eram imbracata. A fost unul dintre cele mai importante momente din copilaria mea ![]()
Aveam jucarii.....dar nici macar 5 % din cate are Isa spre exemplu.
Dar spre deosebire de alti copii, ea se bucura de ele si are grija frumos de toate. Nu a rupt nici o jucarie pana acum, are papusi cu freza intacta desi se joaca cu ele toata ziua.Ea a primit anul asta : un pian cu microfon si scaunel, un set cu printese figurine, chilotei set cu printese, o cutie cu surprize de la disney...de la jocuri pana la bobo, parfumel cu bella, carti multe de colorat si cu povesti, niste cercei, un joc super cu abecedar, nr si culori ( f bun pt ei la varsta asta ), un ceas de camera cu alama ( ca sa se trezeasca pt gradi ), o printesa ariel balerina care canta, un plus hipo balerina, un glob interactiv, un joc cu mickey cu intrebari si raspunsuri.....si nu mai stiu. M-am uitat pe poze dar erau impachetate si nu se vad ![]()
Hai ca am facut si lista. A fost fetita cuminte anul asta. Adevarul e ca a fost.Fetelor....va pregatiti de petreceri ? Sau ce faceti ?
Eu nu stiu de ce dar nu simt revelionul asta deloc....nici nu stiam ca-i maine deja.
Nici nu stiu ce o sa facem.....mi-e cam lene si abia astept sa treaca.
Cu acest ton vesel va urez spor la pregatiri....
Alexandra si Isabelita Isabel
carmen77 spune:
Am pus si pozele cu Mosul de acasa ... in albumul Craciun 2006 ...
Aici s-a apucat sa ninga, abia acum in prag de ianuarie, ca de Craciun nu am avut un strop de zapada ... nu ca i-as fi dus dorul
. La cat iubesc eu frigul, nu stiu ce caut in Canada
...
Noi de Revelion acasa cumintei ca sotul lucra pe 1, asa ca nici o sansa sa iesim undeva .. poate mai incolo, cand o avea Matei 10 ani
.

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
super mami spune:
Intru sa va urez si eu LA MULTI ANI !!!
Sa aveti un an nou minunat, cu sanatate, multe bucurii, veselie, succese si impliniri alaturi de familiile voastre.
Sper sa ramanem impreuna aici si anul care vine si sa ne bucuram impreuna de micile minuni pe care le avem langa noi...si de cele care or sa mai vina
.
La multi ani dragele mele, numai sanatate si multa fericire va dorim noi.Uki La multi ani pisicutei! Sa cresteti mari si frumoase si sanatoase.
Acestea fiind zise....ne vedem la anul, veseli si sanatosi.
Va pupam si va dorim o noapte minunata
Alexandra si Isabelita Isabel
ciuf spune:
Salutare
Carmen, si Lucaa primit o puzderie de jucarii. Si, normal, dupa o ora se plictiseste de ele, si se joaca tot cu cele vechi.
Vad ca aseara s-a jucat mai mult cu acele cuburi care se cheama Wedgits. Sunt niste patrate cu gaura la mijloc din care poti construi niste figuri interesante. Acum vreau sa caut un set cu mai multe piese. El are junior set. Poza aici: http://www.fatbraintoys.com/toy_companies/imagability_inc/wedgits_junior_set.cfm
Nu spun ca imi plac si mie.
Si la Mosu' a curs cu masinute, camioane. A reusit sa spuna "Scrisoare lui Mos Crcaiun" ca il tot bodoganeam de cateva zile ca daca nu invata poezia Mosu' nu ii va aduce nimic. Sotul a inceput sa ii faca teoria chibritului, ca nu se lipeste nimic de el, e un superficial, dezordonat, ... ma luase durerea de cap pe mine, dar pe bietul copil. Cicalitoare teorii.
Eh, si de emotii in fata Mosului, Luca a reusit sa spuna poezia toata si nu o strofa cum ma asteptam eu. Copiii incantati de venirea Mosului, stateau la usa si chiuiau de fericire, cantau Mos Crcaiun cu plete dalbe, iar cand a intrat Mosu' in casa, prima grija a lor "Cadoul. Unde e cadoul?"
Noi, parintii, ziceai ca suntem paparazzi. Sotul mi-a si facut observatie ca in loc sa ma bucur de moment filmam, ba pozam.
Anul NOu il vom face cu niste prieteni. Ai mei vor sta cu piticii pana pe la vreo 10 si noi putem sa mai ramanem.
Am pus cateva poze de la intalnirea cu Mosu' si de prin casa.
http://good-times.webshots.com/album/556411263snnYOn
Va doresc ca anul care vine sa fie unul mai bun, mai bogat in sanatate, mai prosper, si dorintele sa vi se indeplineasca.
La multi ani!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Sarbatori fericite! 
sympa spune:
Dragele mele...nu mai am timp de nimic....am intrat sa va urez un an nou plin de bucurii, realizari, sanatate, bani si tot ce va doriti voi...O s aincerc sa intru mai des sa va mai povestim si despre noi...deocamdata stau tare prost la capitolul timp liber...
Va pupic si "La multi ani!!!"
Album1Album2Album3Album4
Florida2004-2005
poze noi
Teo
Mariana (Andrea 25.10.2003 si Teodor 1.09.2006
paula2003 spune:
Alexandra a primit doar ce-i place foarte mult. Un sac mare numai cu carti de desenat, povesti, ....Paul a primit doar o carte foarte groasa ca sa nu o mai poata rupe si multe masini de "firma"(adica de colectie si din metal). Dulciuri cat pentru 10 ani si hainute.
A fost foarte darnic si bun cu toti.
Alexa nu a dormit decat dupa 3 dimineata. Nu a vrut sa se culce, sa danseze, sa cante....ca doar a fost halca mare pe la noi.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)