Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hop si noi.
Otita a trecut in 2 zile, dar tratamentul a durat mai mult. Prin ce am trecut nu vreau sa mai trec niciodata. N-am vazut-o niciodata asa de amarata si palida si .....nu mai stiu cum sa-i zic.Acum a inceput gradi...cica intrebau copii de ea.
E happy, si-a revenit si fizic, e vesela din nou.
Eu am avut probleme mari cu tensiunea..cu tremuratul mainilor...cu ficatul....pe scurt o sapt am zis ca-s gata.
Greata, nu mai suportam mirosuri (mancare, sampon Isabel, cola...daca nu stiati miroase ...etc).
Pe scurt: am colecistul plin cu pietre si mari probleme cu tiroida.
O sa dezvolt ca e bine de stiut. Eu nu am facut legatura cu tiroida. Spre ex si insomniile tot de acolo vin. Ajunsesem sa nu mai dorm deloc cu noptile. Nici un min.
Acum am o tona de treaba, dar astept sa adoarma duduia. A atipit 3 min in masina cand am venit de la gradi si acum nu prea mai vrea.
Va pup pe toti.
Promit sa citesc din urma si sa vad pozele noi.Ah, printre altele am inceput sa caut ceva....un jobulet.
E muuuult mai greu decat credeam. Mai ales ca eu is tare pretentiosa si experienta ciu ciu. A adormit si mandretea mea. Ma duc la bucatarie ca striga frigiderul gol dupa mine.Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, welcome back!

Bine ca sunteti amandoua sanatoase acum . Despre job, succes cu cautarile. In ce domeniu iti cauti? Si ce inseamna ca esti pretentioasa? Pentru mine jobul ideal e part time, dar ... hehe ... mai incolo poate.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Tantiile, unde sunteti?
Ramanem fara subject.
Eu mi-am schimbat complet programul, din cauza asta nu mai am aproape deloc timp sa ma asez in zona calculatorului, banuiesc ca nu sunt unica.
Acum ca am 2 min....zic sa citesc si eu ce mai face populatia si...pg a 3 a....pai se poate ?In alta ordine de idei: o sa lucrez pt biroul nostru, cu al meu sot., Cel mai probabil asta o sa fac. Diploma de drept, urmata de un secol de schimbat scutecele si spalat biberoane...ii egal cu 0 in fata oricui.
Asar o sa incep asa.
Duduia super cu gradi, doar ca aseara a facut febra. Probabil vreo minune luata de acolo.
Eh, inca o sapt de distactie la domiciliu in pline crizute de personalitate.
A inceput sa faca tot ce vede rau la gradi....ma enerveaza ca tipa la mine. Ii trece repede, i'am explicat ... o sa inteleaga pana la urma ca'i fata lui mami isteata. Dar pana atunci ma cam calca pe bataturi duduia.
La gradi se pare ca e tareeeee rasfatata.
Noutati nu posedam, dupa ce s'a facut bine am iesit ffff mult. Simteam nevoia dupa atata zacut.
A fost o sapt tare frumoasa si vesela.
A facut o gramada de chestii haioase si mi-a dat o gramada de raspunsuri dulci....si voiam sa le pov si nu'mi amintesc nimic.
Eh, nu'i prima data. Batranetea. Dupa 30...ce pretentii mai am ?
Fetele cucuietele...povestiti pliz ceva.Isabelle..voi ce mai faceti ? Va pregatiti ? Spor la treaba daca da si sa nu plecati pana nu ne ziceti si noua. ca sa va tin pumnii.
Carmen am vazut pozele. Asta e super super super super dulce http://family.webshots.com/photo/2757178900080764911SWayHo
Ce mare s'a facut.....maine vine cu o fat acasa
Ileana....am vazut si pozele voastre....Pitikul e barbat, clar. E tare frumos. Sper sa'i treaca oful repede, sa nu mai fie trist. Pitika a crescut enorm, e o papusica. Nu seamana cu nimeni. sau da ?
Cand vad pozele voastre si ale evei (ciufuletul mic)...mi se cam strange stomacul. Imi dau seama cum zboara timpul. Ma tot minunez de cat de mari sunt deja. Cand sunt mici...parca'i vezi mai repede mari deja, ba le creste parul, ba fac copanele, stau in culete, apar si dintisorii..si gata la gradinita.Sper ca toti copilasii sunt fericiti, ca sunt sanatosi, ca le place la gradi, a'si iubesc fratiorii/surioarele si ca mamicile lor or sa mai dea un semn pe aici.Ah, iar am spart. Ciudat/stupid am spart in 2 zile vreo 5 pahare, in cele mai idioate imprejurari. Ex: deschid usa de la micro...cade un magnet cu ceva de pe frigi...poc un pahar.
Ma intorc cu paharul in mana si dau cu el de spatarul scaunului...poc. Vreau sa'l pun pe masa..poc de un vas.
Si tot asa. Pahare pe care le aveam de 2 ani..super solide.
Acum am dat sa ma ridic si am lovit cu cotul. Ciudatttttt.
trebuie sa strang cioburile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Alexandra,
mai aduci voia buna pe aici
Noi suntem cu okii pe subiect, dar vad ca nu mai scriu mamicile, eu ma uit dupa ele pe la alte subiecte
Ciuf, tare rau imi pare de Eva, ca are otita.. cred ca te-ai saturat de tratamente..

Fetele cu bebei mai mici, Ciuf, Elena, cum stati cu kg? Mai precis cu burtica Ca nu stiu ce sa fac, eu as face sport(desi sunt cam lenesa din fire) dar o mai alaptez pe Cornelia, ma gandeam ca nu e bine.. voi ce faceti? Am citit la tine ciuf , ca faci sport la sala.. io nu as avea cu cine sa las copii si nici nu prea stiu nimic pe aici.. parca stau in turnul din castel
Bre si se tine burta asta de mine ceva de speriat, nu reusesc sa scap de ea.
E drept ca si dupa 3 nasteri, parca muschii nu mai sunt ca la 18 ani..

Olguta iar e intr-o perioada dificila, tipa si maraie pentru orice neintelegere cu frate-su... ufff... Se cearta pentru jucarii, si pentru lingurite, pentru locul de pe WC, pentru clama de pus in par.. ORICE are unul trebuie sa aiba si celalalt.. L-am dus pe Codrin la sport si acuma exerseaza pe Olga, sa te tii urlete..

Cat despre gradi, pe Olguta n-am dat-o, e numai Codrin la o gradinita numai 2 ore, ca sa invete limba engleza.. vreau sa zic ca Olga prinde mai repede ca el, vine cu niste expresii de raman masca.., e tare isteata..
Va pup, mai spuneti si voi despre ai vostrii

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mamicutze dragi.....apar si eu dupa mult timp.V-am citit, am stat in umbra ca nu prea am timp si de scris..Tot timpul ma tot aman pe mai tarziu in speranta ca gasesc mai mult timp liber, dar nici o sansa.
Noi suntem bine...Andrea la gradinitza, Teo acasa cu mami....creste vazand cu ochii.Andrea a inceput un curs de inot si de gimnastica, e super incantata.As fi vrut sa o duc si la balet insa coincidea ora cu cea de gimnastica.
Alexandra, imi pare rau pantru Iza..saracutza de ea, prin cate a trecut....Si tu la fel...Ai grija si tu de tine..mai fa-ti niste analize pentru tiroida....
Valeria..pupici multi lui Eva..sper ca de data asta sa-i treaca otita.
Adriana..intrebai de burti...o am si eu acolo mama draga si imi e asa de urata....Si nu numai burta...m-am flescait toata...Acum dupa a doua sarcina e si mai nasol.Eu vreau sa-mi fac abonament la o sala care are si serviciu de garda, sa pot lasa copilul cat ma "antrenez" eu.O sa incerc sa vad cum e, cum sta pe-acolo, ce figuri face, desi nu cred ca as avea probleme ca atata timp cat vede pe cineva e perfect.mai ales daca mai vede copii in jurul lui nu cred ca ar avea probleme cu el.Ar mai fi varianta sa merg seara dupa ce vine sotul de la munca...dar mi se pare aiurea ca dupa o zi de munca sa-i zic...stai cu ccc copiii ca eu plec la sala.Nu s-ar supara, dar daca nu o sa gasesc alta solutie asta o sa fac.
Ileana..imi pare rau pentru Luca.Daca e o fire mai sensibila intr-adevar cere mai multa atentie, mai ales ca pana la venirea lui Ilinca el era pe primul plan.Dar... cu trecerea timpului eu cred ca va fi tot mai bine.E nasol ca stand acasa cu voi are nevoie de multa atentie...eu una in zilele cand o am pe Andrea acasa sunt epuizata la maxim seara.Cu Andrea insa n-am avut probleme de gelozie...desi am avut emotii mari...
Va pup ca s-a trezit uriasul si cere atentie....

Mergi la inceput

Va spun asa pe scurtulet,ca nu posed nici o secunda libera, ca am pus pozele pe privat. erau deja 23 de pers inscrise la fani.....nu cunosc decat vreo 3....asa ca am zis ca ar fi mai bine sa le pun deocamdata pe privat.
Poate fac o noua adresa si gata.
Oricum...daca vrea cineva sa primeasca albumele nostre...cu cea mai mare placere vi le trimit.
Si pe cele vechi si pe cele noi...daca vreti.
Asa ca, adresa mea de mail e : cdnalexandra@yahoo.esSympa ma bucur tare sa va vad. Piticul e demential. M'a facut sa rad singura cu mutricica lui. E haios tare, viitor nazdravan scrie pe el.
Elena.... super puiutii. Eu zic .. ca avusei dreptate si juniorul seamana cu mami, nu ?
E super frumos. Toti sunteti !
Adriana parca va vad seara in living pe toti
Eu am hotarat sa o duc pe duduia mea la karate (sau o oarecare forma a acestui sport...nu m'am interesat inca, asa ca nu stiu decsat ca sunt ffff multe tipuri).
De cand eram insarcinata ma gandeam ca fetita sau baietel...o sa stie sa se apere.
Asa ca....incepem de pe acum ca sa fim sigure.
O sa mai mergem la balet si o sa continuam cu inotul (pe care il adora si la care se pricepe binisor.....face papusica mea bazine de cativa m. fara probleme, sarituri si scufundari ).Am fost scurta rau, dar am zis esentialul. PS Daca eu pot, puteti si voi ! Pupici si astept mailuri ... daca vrea careva. Ha ha si poate nu vrea nimeni Alexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Iaca mai dau si io p-aci....

Alexandra, eu vreau pozeeeeeee cu Dulcineea ta. Ca e prea simpatica sa o ratez . Iti dau adresa de mail pe PM, nu o mai postez ca iar ma trezesc cu diverse spamuri... bafta la karate! Ce misto ca merge la inot, iar la balet imi imaginez ca e dementiala. Interesanta treaba cu paharele, dar stii ca cioburile aduc noroc . Bafta la job!

Carmena, m-ai aburit de cap cu psihologia ta.

Ciuf, Luca al tau a fost de vise rele cu jucariile. Cum mah, exista copil care nu stie ce vrea? Sau care nu vrea toate jucariile de la raion?

Paula, sper sa nu aveti probleme cu virozele, ca tare nasoale mai sunt...

Si io ma laud cu o burta respectabila si cu 10 kile in pluis care nu se dau jos deloc de buna voie. Tre sa ma apuc de diete, de sport, de orice numa sa scap de ele, ca anul asta cunun si tre sa arat a nasa respectabila . In afara faptului ca mai am de mers la vreo 3 nunti si cateva botezuri.

Multumim de complimente, am copii frumosi, ce mai.... zise cioara din mine.

Luk e pe calea cea buna, revine fiul ratacitor acasa. Crizele de nervi s-au rarit considerabil si au intensitate redusa, iar de 2 seri, atentieeeeeeeee, se culca singur!!!!!! In aceeasi camera cu Ilinca, fara sa faca zgomot, sta cuminte pana vine somnul. In prealabil ma concediaza si-mi zice sa ma duc sa spal vasele . Parca nu-mi vine a crede ca ora de nani nu mai e un cosmar, ca nu mai stau 2 ore dupa el sa se culce... Stiti ce-am facut? L-am luat de-o aripa si am plecat cu el de acasa in Bucuresti, am petrecut cateva zile doar noi doi. Am fost la zoo, in vizite, ne-am plimbat cu metroul si tramvaiul (care e in topul preferintelor), cu trenul, ne-am iubit, am povestit, am stat nas in nas...De atunci e alt copil... Chiar i se face dor de tati, ca pana acum il ignora complet.

Ilinca e ok, are dimensuni considerabile, a ajuns la aproape 6 luni la 7 kile 400 de la 2 kile 600 cat a avut la nastere, e cuminte, mananca bine si orice in afara de fructe , are doi dinti, doarme bine noaptea.

Hai va pup ca ma retrag la nani si eu.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Ileana astept adresa.Tu zici ca'i de bine cu cioburile ?
De cand am scris mesajul am mai spart o ceasca, azi dimineata.
Am vrut sa o pun pe masa si cand a atins masa...s'a spart. Nu eram singura....a zis si ea ca e ciudat.
Am sunat'o pe mama.....mai bine nu o faceam.
Dar nu'i normal totusi. Azi nici macar nu am lovit'o. Era in mana mea cand s'a facut bucati.
Mama a inceput cu tata....ca e ingrijorata....ca a visat..ca a patit.... .
Imi venea sa'mi trag doua telefoane in cap. Adevarul e ca imbatraneste (mai are vreo 2 ani si face 70...nu'i arata si nu'i simte e adevarat, dar ii face), ea se streseaza, il streseaza si pe el si uite ca si pe mine.
Eu nu cred in..minuni si babisme. Dar cu siguranta stiu ca nu e normal.
Ca sa'mi parasc odorul: a inceput sa faca niste crizute de toata minunatia. Si asta pt ca un pusti rasfatat de la gradi face la fel. Tipa la noi, a inceput cu ¨m'am suparat¨ si ¨lasa'ma in pace¨ sau ¨nu vorbesc cu tine¨.
Primele zile m'am mirat, inca vreo doua mi'a venit sa plang. Pana mi'am dat seama de unde ni se trage.
Si nu e prima data cand imi face figura domnisoara. A mai avut vreo 2 sapt de papat nervii lui mami, ai lui tati si ai celor din mediul inconjurator cu cateva luni in urma. Atunci exemplul a fost o domnisorica.
De ieri ignoram orice astfel de manifestare si parca s'a mai domolit bestiuta.
Dar cum nu a mai fost la gradi de vineri...asteptam cu interes ziua de luni .
Fug, ca nu se poate respira fara mine in casa. A trimis tati sol de pace cu declaratii ¨a spus tati ca te iubeste tare si ca te asteapta¨
PupiciAlexandra si Isabelita Isabel

Mergi la inceput

Alexandra, am trimis PM.
Super tare mesajul solului de pace. N-avea si o batista alba-n varf de batz? Chestii de genul "lasa-ma-n pace, m-am suparat, etc" sunt zilnic in programul nostru. Diferentza e ca acum doar le zice, inainte se si tavalea pe jos, batea din picior, etc. Ne stie tot cartierul cand plecam de la locul de joaca....

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Aaaa, mi-am amintit cu cioburile.... Daca se parg asa din senin poate nu-i normal... Voi puteti sa chemati un preot sa va faca o sfestanie in casa? Or fi ceva spirite incinse si trebe alungate....

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput