Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)
Raspunsuri - Pagina 18
paula2003 spune:
Ce probleme aveti voi. Am avut si eu cu Alexa in primele luni ale lui Paul. Am incercat sa o pup , sa ma joc sa nu o neglizez si evitam cat posibil sa nu ma vada cu el in brate. A trecut. Acum se iubesc foarte mult si nu sta unul fara celalalt un minut. Tot ce fac sa fie impreuna, se bat(mai mult Alexa pe Paul, si asta un scancit si jumatate si cere ajutorul la MAMA....)Abia astept sa mai cresca si sa vad atunci cum se vor intelege. Paul ii fura toate jucariile si daca nu fac ecum vrea el tipa, izbeste....si Alexa ii da tot. Rar de tot cand nu vrea sa-i dea o jucarie si atunci sa te vezi. I-am explicat ca este mai muc si ca trebuie sa-l iubesca, sa-i dea jucariile....si cred ca a inteles. Asa ma bucur ca se inteleg si se iubesc. II da sa pape lui Paul exact cum fac eu, doar sa fie ciocolata sau ceva bun ....nu-i mai da nimic si fuge, baga tot in gura....
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Carmena spune:
Ileana hai ca m-am distrat

Pai daca eram io psiholog stii cum se spune, eram departe...cel putin aici pe forum ma ocupam sa nu aiba nimeni probleme..sunt economist,asa ca dragostea mea sunt cifrele stii cum se spune

Am spus in gluma ceva de genul ca "asa mare psiholog cum sunt io" si iaca mai crezut...inseamna ca am putere de convingere, ce bine ar fi daca as putea-o avea si cu altii...Oricum, consultatii on-line inca nu dau
, dar te astept oricand pe la mine cand ai drum in Bucuresti la o cafelutza si la "destindere" mica sa nu spun "barfulitza"....
Sarumana mult de sfaturi.Buna ideea cu adusul cadoului din partea lui bb si mai ales cu tinutul lui bb in brate. Acum realizez ca ar suferi de la inceput Stefi sa ma vada cu copilutul in brate.
Dupa cum spuneam i-am luat lui Stefi carucior de jucarie cu bb de jucarie. Prima zi a fost OK, a plimbat bb, i-a dat sa manance...acu sta bb, ba fara cap, ba fara o mana...
Isi mai aminteste cateodata sa-l mai puna la televizor la desen animate, sau sa-l mai plimbe o tura prin casa...
Ma bucur mult ca s-au mai insanatosit pujutii. Si noua ne-a pus pielea pe batz viroza asta, abia asteptam vara...Stefi dupa ce a luat o saptamana antibiotic, am mers doau zile la gradi si iar tuseste...
Nu mai stiu ce sa ii dau, am dat-o pe ceai de nuci, azi vreau sa-i fac de ceapa... Am innebunit, din noiembrie ia siropuri continuu...Chia si educatoarea spunea ca asa cum a fost anul acesta nu a fost in nici un an, asa multe viroze la copilutzi. Problema e ca acum nu mai vrea sa stea nici acasa cu mine, ca s-a prins ca nu am timp sa ma joc cu el, ca trebuie, de, sa mai si muncesc, si prefera gradi unde are copii, jucarele.Asitenta de la gradi ne-a spus ca daca are doar muci si tuse, pot sa-l duc, ca sa e iarna, sa nu fie febril sau sa aiba o stare apatica..acum mergem inainte, ce sa facem?!
Pupici,
Carmen
12+ si Stefi 3 ani 
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
adriana spune:
Paula, uite adresa doctoritei:
Valentina Zaicicova... adresa este sos berceni nr.3 bl.2 tel 634.45.91
Sper sa iti foloseasca
Ileana, ce sa zic, nu ma bucur ca treci prin faza asta, mi-e groaza de asa ceva. Ma bucur ca e mai bine cu Luca.. M-am uitat pe poze: e un frumos
..si parca seamana putin la gurita cu Olguta mea .. 
pupici
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
marioan spune:
Ce ma bucur ca Isabel e mai bine, sper sa-i treaca si otita asta si sa auzim numai lucruri bune de acum.
In rest am fost iar la doctor pentru tusea asta care nu mai trece si acum cica ori facem alergie la ceva ori avem polipi. A fost sotul cu el vineri la ORL-ista recomandata de doctorita pediatra si cica ar avea polipi dar i-a luat si un exudat nazal si acum asteptam rezultatele. Ca tratament niste picaturi pe care Andrei nu prea le suporta.Sper sa scapam intre timp ii dau si niste pastile Baraka care sunt cu ulei de chimen.Saptamana asta gradinitele sunt in vacanta asa ca ma asteapta fresh pentru joaca.
O saptamana buna.
paula2003 spune:
Abia astept sa inceapa gradinita. Nu e bine acasa si poate mai am si eu putin timp.
In rest este bine, nu mai este racit nimeni....si stam afara toata ziua la cat de frumos este....
paula2003 spune:
Adriana, multumesc pentru raspuns.
Sunt un pic cam stresata, ce ma fac, sunt asa de framantata si nu stiu ce este mai bun pentru printesa mea si pentru printul meu. Cine are sa ma ajute.....
ciuf spune:
Salutare
Lene mare pe la subiectul nostru
Super mami, cum mai este Isabel? I-a trecut otita? ce antibiotic a luat?
Noi suntem bine.
Luca e in prima saptamana de stat acasa, pauza de gradi, am avut zile frumoase si a putut sa stea mai mult pe afara. Acum muceste.
Sper sa nu inceapa si Eva.
In wk, fuseram la cumparaturi. Taica-sau ii promise ca daca e cuminte ii va cumpara o jucarie. Eh, tot drumul pana la magazin ne intreba: "Ce vreau sa imi iaaaaauuu?"
Ajungem la magazin, decizie grea de luat, prea multe jucarioare la un loc, la care el imi spune: " Hai, mama, alege tu. Mama, ce vrei sa imi cumperi? Mama, repede, alege ceva...."
A fost de pomina.
Eu mai mesteresc cate ceva prin casa, acum vopsesc niste usi.
Am inceput voluntariatul si nu prea mai am timp de nimic.
Va sarut
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
adriana spune:
Ciuf, bine ca mai scrie cineva si pe aici
.. Cum mai este Eva, i-a trecut raceala? Si Luca nu plange dupa gradi?
Alexandra, sper ca v-ati revenit. Sanatate multa, sa ne scrii cum sunteti.
Elena, mai.. ti-am vazut comoara mica....e supeeerb.. e tare frumusel.. e cu oki albastrii? Mi s-a facut si mie dor de unul mic
.. parca n-as avea unul/a..![]()
Sunt tare frumoase pozele cu cei 2 baietei.. pare ca Alvaro il iubeste..
Sa va traiasca si sa fie sanatosi amandoi
Paula, vezi si tu cum iti place doctorita. In rest, nu stiu ce sa zic, decat ca intuitia de mama te va ajuta mereu sa gasesti o solutie buna pentru copii tai..
Dar voiam sa-ti mai zic ceva, sa nu te superi, nu le mai face vaccinul antigripal.. e o bomba..![]()
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
ciuf spune:
Adriana, tocmai ne intorseram de la pediatru. Eva are iar otita. Deci cred ca de vreo 2 luni nu i s-a vindecat otita. Am incercat Amoxicilina, Zytromac, Augmentin, iar azi trecuram pe un antibiotic din gama Cefalosporine.
Sa speram ca asta va fi bun. Bacteria nu ar trebui sa fie rezistenta la acesti tip de antib.
Om trai si om vedea.
Hai ca fug sa vad documentarul pe Discovery cu Global Warming. Zisera ca pana in 2100 lumea va fi schimbata drastic. Unde e emoticonul cu "bat in lemn"???
Va sarut
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
paula2003 spune:
Oricum vaccinul antigripal se face dupa 2 ani si Paul inca nu a beneficiat de asta. Alexa este la doza a 2-a din viata ei. Acum sunt cu Paul la vaccinurile de dupa un an cu bani. Cu Alexa nu am avut probleme si sper sa nu fie nici cu Paul.