Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)
Raspunsuri - Pagina 20
ciuf spune:
Salutare
Hai ca mai dam si noi un semn de viata. Eu sunt in priza cu voluntariatul asta al meu. Caut peste tot sa voluntariez, orice e mai bun decat statul acasa. Profit la maxim ca sunt ai mei aici si ma ajuta.
Partea nasoala e ca la unele organizatii trebuie sa fiu intervievata ca sa voluntariez.
Luca e un cumintel si ascultator. Nu ma plang de el ca e tare linistit. Cel mai fericit e cand sta afara. De dim. s-a jucat din plin 3 ore, iar la masa mai avea un pic si ii cadea capul in farfuria cu ciorba.
Eva e bine, deocamdata. Se pare ca i-a trecut infectia la ureche dupa numai 3 zile de antib., in urma caruia mi-a facut alergie. Acum incerc sa o feresc cat mai mult sa nu mai faca iar infectie.
Alexandra, pai si tu nu ai idee care sunt fanii aia? Brrr, nasol. Eu tot incerc sa ma incurajez ca nenorociti sunt peste tot, gata sa vaneze poze cu copii, dar atata timp cat eu postez niste poze decente, ce se poate intampla???
Ce tratament a primit Isa pentru infectie?
Sympa, am vazut ca ati pus si voi o poza la concurs, dar acum nu o mai gasesc. Pe ce pagina sunteti? Am pus si noi una cu Luca in aer si sotul la pag. 13 daca vreti sa ne votati din placere, nu obligatie.
Hai ca fug. Bazaie Eva
pa
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
adameasca spune:
Ia ca daca v-ati vaitat ca e liniste aci, iau masuri. Dupa sistemul inca una si ma duc 
Ciuf, camera Evei e SUPERBA!!!!!!! O minunatie. N-am vazut niciodata niste camere de copii mai frumoase ca ale copiilor tai. Felicitari!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
ciuf spune:
Ileana, multumim de aprecieri. ia mai povesteste-ne de ai tai pitici. Ce mai face Luk, Ilinca? Am vazut ca acum postezi la mamici pe Supereva, nu pe DC. V-ati mutat subiectul acolo?
Pup
adameasca spune:
Ciuf, am postat in acelasi timp.
Ce voluntariezi? In ce gen de activitati te bagi? Sanatate Evei, sa nu mai faca infectii la urechi. Si pupam pe Luk cel cuminte.
PS: te-am laudat la mamicile mele de 2006 de pe supereva.ro cat esti de talentata la pictura, le-am aratat si lor pozele, sper ca nu te superi... Daca te deranjeaza, sterg mesajul cu pozele tale.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
ciuf spune:
Nu, stai linistita, nu ma supar. Chiar ma simt magulita ca ti-au placut.
Voluntariez pe la birouri. Adica fac munca de secretariat. Cat sa mai vorbesc cu cineva, sa mai invat ceva ca am bolunzit de tot in anii astia de cand ii am pe pitici.
Fetelor, mai stiti ceva de Vik? Stiu ca e pe forumul celalalt si ca in apr. ar trebui sa nasca. Aveti ceva noutati?
adameasca spune:
Ciuf, am accessat o data forumul celalalt dar nu mai stiu adresa, o stii tu? Si eu ma mai gandesc la Vik, imi pare rau ca a plecat....
Ne-am mutat o parte din mamicile de 2006 pe supereva, fuse un scandal in gasca de pe DC si am renuntzat sa mai postez unde se aduc injurii urate si nedemne de niste mamici normale... Ma rog, n-are rost sa aprofundez...
Ce sa mai povestesc de copiii mei? Sunt cei mai frumosi, cei mai destepti, cei mai cei
. Acuma pe bune, n-am nimic deosebit de povestit, poate doar perle de-ale lui Luk, care-s muuuulte. Vorbeste intruna de dimineata pana seara de ne capiaza si imi pune asa niste intrebari incuietoare de raman uneori fara raspuns... Voi patiti la fel? Iar Ilinca nu face nimik deosebit, nici macar ce ar trebui sa faca un copil de 6 luni, adica nu se rostogoleste (s-a rostogolit de doua ori ca sa ne arate ca poate), nu are nici o intentie sa stea in fund, abia, abia si-a descoperit picioarele de vreo 2 zile, dar macar mananca si doarme bine si e mereu vesela si nu urla aproape niciodata. In concluzie Ilinca e tot ce nu a fost Luk, deci Dzeu nu doarme si m-a rasplatit pentru toate noptile nedormite ale lui Luk
. Cred ca functioneaza o lege a compensatiei....
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
ciuf spune:
Luca imi spunea zilele trecute ca vrea ca Iepurasul Pastiu (adica de Paste) sa ii aduca un balon, un camion si nu mai stiu ce.
Aseara l-am potrivit un pic la par. Scurtat un strop la spate si perciuni. Nu prea ma pricep sa il tund in asa fel incat parul sa fie mai mare si mai ordonat. Ca nu as vrea sa fie prea scurt acum iarna.
Ok. Am fugit. Pa si numai bine.
adameasca spune:
Luk nu vrea sa stea sa-l tund deloc. arata ca un haiduc pletos, e netuns din oct, de la ziua lui cred.
Il invit mereu la tuns si el imi spune ca se tunde la vara. Am prins o zi insorita acu vreo sapt si i-am zis ca-i vara afara, hai sa ne tundem. Si el cica: "asta nu-i vara, e frig inca afara". nah, prosteste-l dc poti...
Pe mine ma dispera intrebarile care raman fara raspuns, de genul: "De ce n-am fost atent? De ce nu m-am uitat pe geam? De ce sunt frumos? De ce au legumele coaja? "
Ai vostri n-au intrebari d-astea? Ca uneori ma minunez cat de natural raspund la asa ceva, parca am facut asta de-o viata si alteori raman prostita ca nu stiu ce sa-i zic....
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
adriana spune:
Bre, care alt forum, hai spuneti?
.. Ca nu stau deajuns pe aici, mai trebuie sa pierd timpul pe alt forum
Ce bine ca mai scrieti, ma gandeam ca s-a cam spart clubul nostru
..
Alexandra, sa stii ca e ca la nebuni la noi
, Adevarul e ca stam in 2 camere si e cam aglomeratie pe aici.. Dar sunt minunati copii astia, cateodata ma uit la ei si ma gandesc, ia uite, eu stat la mine in burtica, eu i-am facut.. ce minunatie.. parca nu-mi aduc aminte de perioadele grele cand erau mici, eu gravida.. etc..
Off.. as mai scrie dar plange bebemic s-o adorm..
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
adameasca spune:
'neatza!
daca va plimb o
pe la nas, iesiti si azi la raport? 
Adriana, ne-am mutat pe copilul DCului, adica www.supereva.ro. Vezi ca acolo se scriu pagini intr-un ritm ametitor, ziua si capitolul, asa ca dc nu ai timp lasa-te pagubasha.
Iar Vik e pe alr forum, azi sap sa vad dc mai gasesc adresa.... Interested? ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...