Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)
Raspunsuri - Pagina 15
paula2003 spune:
Adriana, din Uniri le-am cumparat, sunt cam scumpe dar ce sa fac la astfel de evenimente.
Acum sunt asa de suparata. Alexa are peste 7 si tot ma cheama sa-i puna picaturi, sa-i fac...si nu sunt asa de impacata cu mine ca este bine. Nu cred ca ma mai duc si peste 2 sapt. Mereu ii pune atropina....si imi este frica sa nu ramana oarba daca ii pune asa de des. Cred ca ma duc la al 3 lea dr. si vad eu care a fost cel mai bun. Nu prea cred ca poarta 7 si ceva, vede foarte bine si obiecte foarte mici.
Paul este un "obraznic", numai ce vrea el, cand vrea el....si tipa....vrea numai in brate si repeta tot dupa Alexa(tot ce spune, ce face...) Azi mi-a inghitit un varf de pix(de la o trusa cu magnet...si pe care nu o mai pot folosi ca nu merge nimic in schimb). Sper sa elimine si sa nu patesca nimic.
In rest imi omor timpul cu drumul catre si dinspre gradinita si nu mai am timp de nimic.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
adriana spune:
Paula, sora-mea a avut probeleme oftalmlogice de curand cu ambii baieti, a fost la Budimex dar nu i-a placut doctorul de acolo, si a gasit o doctorita foarte buna(asa zice ea) care se ocupa de copii, pe la Big Berceni. Acolo a fost cu amandoi si a fost multumita. Daca vrei o intreb si iti dau datele ei.
Sanatate piticilor![]()
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
super mami spune:
Am revenit....va pov pe scurt ca inca nu sunt bine.
Dupa sarbatori am fost plecati cateva zile. Ne-am intors....am inceput gadi...totul ok.
Pana sapt trecuta cand ne-am imbolnavit toti....cu 40 - 41, tuse, dureri.
De cateva ori m-am dus in 4 labe pana la baie....va jur. Am cazut in baie...am ametit si nu m-am mai tinut pe picioare.
M-a durut fiecare cm din corp. Groznic.
Am zacut efectiv in casa..insirati ca sarmalele.
Eu si tati suntem mai bine acum....inca transpiram, ne doare capul si mai avem temp, dar mica. Isabel in schimb a stat azi 8 ore cu perfuzii. Pana miercuri asa o sa fie. A facut o viroza la burtica.
Era deshidradata. A varsat fiecare gurita de apa in ultimele 2 zile. Se trezea noaptea si cerea apa sau laptic..si in 5 min varsa tot.
S-a chinuit grozanic. Acum e pe perfuzii si la regim...nu va imaginati scandalul.
Dar isi ia medicamentele cumninte si pana miercuri au zis ca e ok.
Mi s-au parut ultimele zile...ani. Noptile la fel.
Vreo 3 zile eu nu am putut ridica capul de jos.
Azi m-a sunat Isabel de la spital ( era cu tati ) si nu m-a recunoscut la tel...am o voce
.
Va las ca iar sunt lac de apa. Curge apa pe mine. Schimb cate un tricou la 15 min. O fi normal ?Sanatate multa copiilor. Maine intru si raspund si eu frumos. Nu va suparati dar acum chiar nu mai pot.
Va pupacim si multumim ca v-ati gandit la noi 
Alexandra si Isabelita Isabel
carmen77 spune:
Alexandra, multa sanatate! Vai, saraca Isabel .. si saracii de voi ... inca o data, multa sanatate ... si incearca sa te vitaminizezi ... o buna prietena de a mea (care e si medic), imi zicea ca ea cand ii e rau tare, stoarce 2 lamai, le amesteca cu 3 linguri de miere si bea sucul si o ajuta mult. Daca te simti in stare, incearca si tu. 

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
adameasca spune:
Alexandra, nasoale vesti...
Si Isa cu cine sta in spital? Singurica??? Oricum, groaznic prin ce ati trecut. Sa va puneti repede pe picioare. Cand aud de copii si spitale ma ia cu lesin si parca nu mai pot gandi. Asa de tare m-a traumatizat statul in spital cu Ilinca...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
super mami spune:
Mi s-a dus somnul. Mai, e normal sa transpir in halul asta ? Efectiv non stop curge apa pe mine.
Isabel nu a ramas acolo, a fost cu tati pt control dim si i-a oprit la perfuzii.
Ma suna din 10 in 10 min sa-mi zica ca vrea acasa.
A tras si o minciunica azi ![]()
Vorbeste cu mine la tel si ii zice lui tati "mami a zis ca e gata...mergem acasa".
Saracuta.
Se tot vaita de burtica, sper sa-i treaca zilele astea.
Oricum....eu una asa ceva n-am mai vazut.
2 zle parca am avut un aspirator in urechi....nu tiuiau. Auzeam un aspirator in permanenta. Inca mai aud ceva si sunt infundate....dar mult mai bine.
In ziua in care m-a luat rau tocmai fusesem la coafor, la cosmetica... Chiar ma gandeam: acu' sunt fresh, roza si coafata/ acu' sunt verde - albastra, cu 40 si cu ochii rosii.Am citit ca mai sunt bolnaviori pe aici. Multa sanatate din tot sufletul va dorim. Nu-i nimic mai rau decat sa nu fie sanatosi piticii.
La multi ani ven. Sa ai parte numai de bucurii si impliniri. Ce a trecut anul...parca luna trecuta ne pov de 30 de anisori si de discoteca ![]()
Carmen...pai 5 zile numai portocale si lamai am papat. Si suc cu miere si bucati ( portocalele ).
Cred ca am slabit ceva.
Sanatate multa si voua. Sa vina vara mai repede sa scapam. Parca inainte nu era asa cu racelile astea, nu ?
Adriana...la care casa v-ati intors ? In ro ? Poze pliz !
Valeria....parerea mea e ca mai bine il retragi putin. Nu se intampla nimic. Are timp sa mearga si la gradi. Il poti duce inapoi la primavara.
Mai petrece si el ceva timp cu surioara.
E adevarat ca e importanta si gradi, dar mult mai important e sa fie sanatosi.
Paula....si eu zic sa mai vezi un medic. Eu nu stiu nimic despre asta, dar daca ai indoieli si nu ti se pare ok...e clar ca trebuie sa mai vezi un medic.Imi cer scuze pt eventualele greseli, dar nu mai corectez.
Ma duc la nani de data asta.
Pupacim pe toata lumea.
adriana spune:
quote:
Originally posted by super mami
Adriana...la care casa v-ati intors ? In ro ? Poze pliz !
Alexandra si Isabelita
Alexandra, sanatate multa. N-am mai auzit de ceva asa de puternic. Bine ca Isa nu a fost mai rau, de fapt, ce zic eu.. si sa mergi in spital pentru perfuzii e greu

Sanatate multa, a banuit Carmen ca ati patit ceva de nu mai dadeai semne
Ne-am intors in NY, la mamaia.. acum stam iar cu ea..
Poze am mai facut, vedeti cateva aici

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
Ana68 spune:
Alexandra....ce necaz sa va imbolnaviti asa...Dau si eu cu zvonul aici,dar din cate stiu transpiratiile astea asa abundente cum spui sunt din cauza plamanilor...Tare m-am intristat citind cat ati tras cu si mai ales de micuta Isabelita...Sa va reveniti cat mai repde si sa va faceti bine.Multa sanatate!
Restul mamicilor...va doresc multa sanatate si sa aveti parte numai de bine!O saptamana buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
super mami spune:
Noi suntem la fel.
Dar problema e ca Isabel are in continuare temp, geme toata ziua..se simte groanic saracuta.
Mi se pare ciudat. Macar temp trebuia sa scada dupa atatea zile de perf si antibiotic intravenos.
Mi-e frica sa nu aiba altceva de fapt. Dar au facut analize de sange ca sa vada ce are copilul (din degetel).
Nu are voie sa papa mai nimic....e un regim super strict.
Ea saracuta cere ce-i place. A papat doar painica prajita zilele astea si ceai.
Si desi are ce are la burtic...kk e f bine.
Cica nu e viral.
Va mai povestesc.
Sper sa ne facem bine repede, Isa in special.
Tati ma intreba azi.....si crezi ca o sa mai avem un bebe ? Vorba lui...primii 20 de ani sunt mai grei.
Trebuie sa se intoarca se la spital.
Va mai pov...sper ca de bine.Adriana copiii sunt superbi, iar bebelina e de-a dreptul...delicioasa.
Seamana toti trei f mult. Scumpici foc.Iete ca ai si balerina/printesa ![]()
Elenalove27 spune:
dragelor, va doresc sanatate la copilashi...
pe scurt si noi suntem bolnavi...David este bine
...Alvarica tuseste non stop eu la fel..sotul numai cu febra...offf ...asta este viata :)>
pup dulce pe ISABELA si sper sa aud evsti bune de la voi.
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous