Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)
Raspunsuri - Pagina 14
carmen77 spune:
La Multi Ani Ven!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
adameasca spune:
Ven, sanatate si copil cuminte!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Ven spune:
Mersi fetelor!
Sunteti niste scumpe.
All the best va doresc si voua ![]()
Venera
, mama lui Markus:
->
-> 
Elenalove27 spune:
La Multi ani FERICITI draga Ven!
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
carmen77 spune:
Fetelee .. pagina 3?
.
Alexandra, pe unde umbli? La raport!
. Ce face Isa la gradi?
Eu am o oboseala cronica in mine si nu apuc niciodata sa ma odihnesc cum trebuie, cea mai mare dorinta a mea e sa dorm intr-o zi pana la 11 dimineata
... dorinta care probabil nu o sa se realizeze prea curand ...
In rest, plictiseala mare, ca e frig de crapa pietrele si nu mai putem iesi afara .. poate doar pentru 5 minute, ca ti se lipesc narile de frig ...
Asteptam feedbackuri ... ce facem, gata, renuntam la subiect?

POZE NOI 
Carmen
si
ciuf spune:
Pai hai ca mai vin si eu.
Eva are bronsiolita si infectie la ureche, Luca tocmai a scapat de streptococul din gat. Cu asta defilam.
Eu sunt cam cu moralul la pamant, credeti-ma deschid usile la cabinetul de medicamente, si cad gramada peste mine. Mi-e teama sa nu le incurc. Nu am terminat bine cu Luca ca a inceput Eva. Acum ei ii dau antibiotic si facem aerosoli pentru bronsiolita. A avut vreun copilas asa ceva? Citeam ca daca faci mai multe, poti ajunge la astm.
Camera Evei inca nu am terminat-o, ca ba a fost Luca bolnav, ba Sarbatorile, acum Eva.
Ieri mi-am pierdut toata ziua, fara exagerare, sa fac calendare cu pozele noastre sa le trimit in Ro. Ba nu mergea site-ul respectiv, si eu tot trimiteam informatiile spre ei, iar ei IOC, nimic. Pana cand am hotarat sa caut in alta parte la tot aceeasi bani.
Pe Luca am hotarat sa il retrag de la gradi. Credeti-ma ca de cand a inceput el gradi, Eva a luat-o cu infectia la ureche. Nu mai suport. Il chinui si pe el si pe ea. Sa nu mai zic ca si eu sunt racita, cu nasul in batiste.
Va sarut.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
adriana spune:
Ciuf te inteleg bine. Si eu as face la fel, Eva e prea micuta. Poate poti sa-l duci iarasi in primavara-vara, cand se face Eva mai maricica si nu mai circula virusii asa.. Eu bat in lemn numai cand aud de boli, la mine toti trei se imbolnavesc si nu mai suport febra muci, etc..
Ciudat e ca desi l-am dat pe Codrin la gradinita, nu a luat nici un fel de boala si in plus .. ii si place.. In Romanaia am incercat o luna si il luam plangand de acolo.. nu i-a placut deloc..
Care e site-ul ala cu carduri? Sunt curioasa cum se fac, poate ma avant si eu sa incerc.
Sanatate Evei si rabdare cu amandoi acasa![]()
Noi ne-am intors acasa, dupa o luna jumate de plimbareala. Am fost inspre Canada in N, era mai frig dar n-au racit deloc astia micii.. Slava Domnului. In schimb am facut niste sarbatori de kko.. Asta e.. poate la anul sa fie mai bine.
Paula sa-ti traiasca feciorul , eu am vazut pozele de la party si e un dragalas si jumatate.. Am admirat-o pe Alexa si chiar voiam sa te intreb de unde ii iei tu rochitele alea frumoase, ca eu in Ro nu gaseam.. Sa va traiasca amandoi, si fiecare sa va aduca partea lui de bucurii.
Ven, la multi ani fericiti, cu bucurie si multa fericire
Chiar asa, Alexandra pe unde umbli? ![]()
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
marioan spune:
La multi ani Ven sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii din partea sotului si copilului :)! Scuze de intarziere.
Noi am schimbat gradinita , cu una cu program scurt si cu mai putin copii si dupa o saptamana azi a fost prima data cand Andrei mi-a spus hai mai repede sa ajungem la gradinita!!! Ii place, se simte bine iar eu sunt fericita ca nu-l mai vad in fiecare dimineata plangand ca nu mai vrea la gradi.
In rest inca tusim , nu grav doar cand alearga si dimineata devreme dar totusi cam de mult nu mai scapam de ea si tot ii dau siropuri si nimic.
Pupici si un week-end placut.
Ana68 spune:
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Sa aveti un weekend bun!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
carmen77 spune:
Alexandra, da un semn de viata, ca deja ne facem griji ... nu prea iti sta in fire sa nu scrii nimic ... poate ai pb cu netul ... scrie doar 3 randuri sa stim ca sunteti bine.
Matei e mucios iar si acu mi-a facut si febra
, sper sa scape fara antibiotic, dar se tine de urechiuse cand inghite, asa ca banuiesc ca iar are otita
.
Noapte bune fetele

POZE NOI 
Carmen
si