Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

E nasoala treaba cu racelile astea de la gradi, eu d-aia am renuntat sa-l mai duc la gradi anul asta. Ce sa va spun, ca Luk tuseste de la sfarsitul lunii septembrie? Am trecut si prin pneumonie, nu cred ca mai exista sirop de tuse pe piata pe care sa nu-l fi incercat, pur si simplu tuseste mereu... Noaptea deloc, dimineata cate putin si peste zi cand face efort mai mare. La plamani nu mai are nimic, dar TUSESTE ! Si imi era mila si de Ilinca, racea mereu de la Luk, in 4 luni jumate a racit de 3 ori, e prea mult pentru un bebe asa mic... Asa ca am pus gradinitza in cui pana in septembrie. N-are rost sa-mi chinui copiii doar ca sa se duca asta mare la gradi, nu se merita si nu-i rentabil. Plateam gradinitza pe 3 ani cred la cati bani am cheltuit pe medicamente, doctori si spitale. Mai bine imi bat capul cu amandoi acasa si sa-i stiu sanatosi...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Si eu ma laudam ca Matei nu a mai racit in ultima vreme si uite ca saptamana trecuta mi-a bagat o raceala mica , asa, de proba . Dar macar am constatat ca sigur are sistemul imunitar mai bun acuma, ca in afara de mucisori nu a avut nimic, nici febra, nici tuse ... deci ii dau inainte cu siropul cu vitamine si plante ... Doamne ajuta sa fie bine si in continuare.
Pe aici a venit iarna in final, temperaturi care plac la ursii polari , dar nu mie ... pe miercuri se anunta - 25 + factor vant ...vreo - 30 ... hihi ... sper sa nu tina mai mult de 2-3 zile totusi.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ileana , sunt absolut deacord cu tine , in privinta medicamentelor si bani la gradinita!!!

Alvaro de cate ori se joaca cu prietenul lui (care merge la gradinita)mi se inbolnaveste...

...uite tot asa si noi cu Alvaro tot de prin septembrie tuseste...ba mai mult ba mai putin ..dar cum a spus si Ven, tuseste pana vomita...si a si ragusit acum...mititica de Ilinca.
Tu o alaptezi? se zice ca bb=lushi alaptati nu prea ia virusi asa repede(sau sunt doare vorbe de babe?).
Eu il alaptez pe David,si deocamdata nu mi-a luat raceala de la Alvaro.Cred ca de suparari am pierdut eu din lapte...ca acum nu mai iau nici 100 de grame de la amandoi sani(ma pompez de 2x pe zi dimineata si seara),si de asta ii bag supliment de formula...

ciuf, incerc sa il tin la distanta pe Alvaro de David, dar degeaba ca vad ca numai in capul lui sta...si de ii zic sa duca la o parte de acolo...tipa si devine invidios...cand nu sutn atenta merge si ii trage cate una peste ceafa la fratisu...sau de multe ori il trage de par

ven, sanatate multa la amandoi.

carmen
,sanatate si sa treaca cat mai repede iarna ursilor polari

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Nu Elena, nu mai alaptez, pe Ilinca am alaptat-o foarte putin, n-a fost mai nimik in sani... Nu stiu de ce, nu mai conteaza acum. Si Luk a avut o perioada de vreo saptamana in care a tusit rau si a vomat aproape tot ce manca... Acum l-am bagat pe fier si vitamine si tot felul de minunatii sa-l mai punem pe picioare. Dupa juma de ora de plimbat pe afara se vaita ca oboseste, abia de vreo cateva zile i-a revenit culoare a in obraji...

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Elena, am tot vrut sa te intreb ce mai stii de Laura .. ce mai face? Cat mai are pana naste? A avut o sarcina usoara? Balerina tot balerina a ramas (adica fetitza)?

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b]27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna,

Ileana rusine mie abia acum am citi povestea nasterii Ilincai! Am plans de mi-am umflat ochii, ce frumos ai stiut tu sa descrii acolo sentimentele unei mame...Senzational, bravo tie, au cu ce sa se mandreasca puiutii tai cand vor realiza ce mama deosebita au!

Sa-ti traiasca copiii sa fie sanatosi si norocosi! Si voi la fel, sa va bucurati de asa copii frumosi!

Noi suntem bine. De cand cu bb2 recunosc ca stau mai mult pe forum.

Stefi bine cu gradi si cu tusea ca toti piticii de pe aci. Citesc la voi si stiu ca e pe acolo - vorbeste mult si de toate, ne uimeste cu cate stie...Se bucura deocamdata ca va avea un fratior sau o surioara...

Va pupam pe toti,
Carmen11+ si Stefi (3ani)

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Si eu ma mai gandesc la Laura si ma intreb oare ce mai face... Elena, ce stii de ea?

Carmena, multumesc frumos. Sa iti dea Dzeu o sarcina usoara si copii sanatosi, asta e cel mai important.

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Am vb ultima data cu Laura cand a murit mama mea(pe 10 decembrie)...era bine dar nu am intrat in amanunte ...promit sa o contactez si sa va duc vesti bune.
am aici o poza cu ea,daca intrati pe album vedeti si alte poze:
http://entertainment.webshots.com/photo/2909119470064304740cRkWYf

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Venera, la multi ani cu multe bucurii! Sanatate si iubire!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ven,e ziua ta?Pai intru si eu in grupul celor ce-ti ureaza cu drag LA MULTI ANI! si iti doresc tot ce e mai bun pe lumea asta!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput