Nazdravani de oct-nov-dec-2003(78)
Raspunsuri - Pagina 12
Elenalove27 spune:
Alvaro este un fratior tare cuminte...face prostioare ca fiecare copilash de varsta lui dar in privinta de a fi fratele cel mare nu imi fac nici o grija deocamdata.
Are mare grija de David cand plange...se duce langa el si ii zice sa nu mai planga ca vine mamica lui si ii da titi sa pape.![]()
La gradinita nu am mai incercat sa il duc dar speram ca anul asta sa mearga si el de placere.
David este colicar, plange noptiile si mai rar ziua.
Eu merg la servici de 2x pe sapt sa imi eliber capul de ale mele probleme.
In rest la noi caldura mare, si astept mereu sa treaca ziua sa faca ora 4/5 sa pot merge cu pitici afara la parc.
Am mai pus cateva poze noi cu Alvarica si cu David.
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
carmen77 spune:
Am pus poze noi in albumul ianuarie 2007 ... e o vreme aici de zici ca vine primavara .. Doamne ajuta sa o tina tot asa ![]()

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
paula2003 spune:
Am auzit ca si in Canada este vremea ca pe la noi, adica foarte cald.
Azi am fost la gradinita, prima zi. A fost mai greu primele ore dar pe urma....foarte bine a fost.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
marioan spune:
Un An Nou fericit cu sanatate si bucurii!!!!
Ne-am intors si noi pe acasa. A fost tare bine pacat ca orice vacanta se termina. Andrei nu vrea sa ne mai intoarcem in tara, de a fost super rasfat de matusa.
In rest noi in continuare tusim , nu f tare dar totusi dimineata sau cand alearga.. sper ca pana luni sa ne treaca de tot ca azi l-am inscris la noua gradinita.
Paula ma bucur ca Alexa s-a acomodat la gradinita sa speram ca o
sa-i placa mereu.
O saptamana buna.
Elenalove27 spune:
suntem pe pagina 3...
hai sa mai sparg eu gheata pe aici.
DAvid este constipat de 2 zile. i-am bagat supliment de formula ca nu imi ajunge laptele de la tziti...si asa l-am constipat.
ieri toata ziua a plans de burtica pana am ajuns sa ii cumpar supozitor cu glicerina...azi am inceput dimineata cu plansete de mila lui ca iar il doare burtica si asta de la colici :(...
Alvaro ma uimeste pe zi ce trece cu tot ce ii trece prin cap.
Stie alfabetul de la A la Z sa il citeasca si sa il spuna pe derost...stie sa numere pana la 20 ...incearca singurel sa faca numerele pe hartie...deseneaza pe mami ,tati si bb David...merge cu bicicleta ca un copil de 7 ani...ma refer la faptul ca merge ridicat in sus pe bicicleta si ia niste curbe de imi este si frica sa ma uit la el...ce sa mai zic ca imi creste inima in piept de bucurie cand ma uit la el cum creste.
Eu sunt pe post de depresie cu gandul la mama , ca este 1 luna de cand a plecat pe lumea cealalta si tot nu pot sa cred...
Am fost marti seara cu fetele de pe DC sa bem cate o bericica si sa papam prajiturele romanesti...a fost SUPER!!!....ABIA ASTEPT SA IESIM IAR LA TERASA :)
aici a venit caldura si cat de curand o samergem la oacean sa ne jucam in nisip :)
Va pup si va doresc multa sanatate.
POZE
paula2003 spune:
Alexandra este o dulceata de fata. Vorbeste toata ziua, stie tot si face tot. Daca pana acum a fost timida, cuminte..acum nu mai este.
Azi am fost din nou la un control la ochi si cred ca ma duc la balamuc. Acum i-au gasit 7 si 7.5 Nu stiu ce sa mai fac, ma duc peste 2 sapt sa o vada din nou.
Vinerea trecut i-am facut ochelari noi, acum astept cu sufletul la gura sa vad ce va fi peste 2 sapt ca sa vad daca mai fac sau nu alta pereche.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Elenalove27 spune:
off Paula, imi pare rau. Sper sa nu mai fie nevoie de alta pereche de ochelari pentru Alexandra.
Alvaro de ieri imi tuseste ca magarul .
L-am lasat ieri sa mearga la gradinita sa isi vada prietenul lui cel mai bun.A plecat cu mama copilului...cand a venit acasa dupa 3 ore..era facut pipi pe el, ud leaorca,descult...am crezut ca cine stie ce a patit baietul...dar normal el a cerut sa faca pipi dar nu l-a bagat nimeni in seama si a incercat sa isi de-a el pantaloni jos sa faca dar pana a deschis el fermoarul ...a facut pe el...dupa au mers sa spele masina.la spalatorie sa desclatat si acolo si-a afcut de cap cu prietenul lui...si asa aseara toata noaptea a tusit si mi-a afcut febra :(((>>>>

merg la david...
POZE
ciuf spune:
Offf, Elena, uite ca si Luca de ieri imi tuseste rau de tot si are febra peste 39, azi ajunse si la 40. Fusei cu el la medic si ii iesi strep throat si ne dadu antibiotic.
Cam astea sunt noutatile noastre. Nu bune. Asta e. Tot inclin sa renunt la gradinita asta dar imi pare rau de Luca cand vad ca mai invata si el cate ceva pe acolo.
Ai grija sa nu ia si David raceala.
Va pup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Ven spune:
Mda. Nasoala treaba cu racelile/virozele astea. Si Markus a tusit toata saptamana ca un magarush, tusea pana vomita....plus nas infundat si TONE de secretii (a se citi MUCI
)...iar noptile au fost un cosmar sapt. asta, ca tot asa, avea reprize de tuse de cate 5 min. una....nu mai putea saracu, se punea pe plans cand vedea ca tot ii vine sa tuseasca....
A luat tratament cu Sumetrolim, Fluimucil si Salbutamol, acuma pare a fi mai bine. Dar in ultimele zile a ragusit, vorbeste tare funny :)
Oricum, cred ca de luni inapoi la gradinita, desi stiu ce va urma: 1-2 sapt. sanatos si o luam de la capat....
Dar tot mai bine decat acasa, unde se plictiseste deja de moarte si cred ca se uita prea mult la desene.....
Intre timp am luat eu raceala de la el, fara tuse, dar ma simt ca o leguma, ma doare capu si mi-e infundat nasu si sinusurile non-stop, ce mai, foarte distractiv........
In rest, nimic nou....
Va pupam!
Venera
, mama lui Markus:
->
->