Bucurii de sept - oct 2006(15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Alexia-Maria, Armand, Antonia, Alexia-Nicole, Iulia-Ioana.

Chantal, ma rog pentru ingerasul tau Alexandra-Sonia!

Scumpik incearca sa-i dai suzeta pana se invata ca sanul este pt. papa, eu asa am facut, David voia sa pape si la juma de ora, pana la urma a primit suzeta. Acum, cand se satura, lasa singur sanul din gura.

Eloise ma abonez si eu la carte dupa ce o cititi voi.

David are 3 zile de cand are reprize de plans, nu stiu ce sa cred, vad ca voi vorbiti de fitzele bebeilor, nu stiu daca o fi si la noi asa, din cate-l cunosc eu pe David, el este f. linistit, cand ii e somn adoarme singur, in brate nu e invatat, eu zic ca plange de durere, nu-l pot calma cu nimic, in brate, suzeta, leganat, etc. si urla nu plange (el de obicei maraie doar). Azi mergem la pediatra sa vedem daca nu cumva e altceva, sper din suflet sa nu fie...

inni nu se vede poza cu sosetele de pe site. Ma chinui s-o vad de 2 zile.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Multumesc fetelor care mi-au raspuns in legatura cu pompa de san. Deci pana la urma isis e cea mai buna. Poate mi-o fac cadou ...de ziua sotului ca e in curand!

_

Cami de Luca Ionut (25.09.2006)
Pozici cu burticutza
Album Luca Ionut
www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Site-ul voinicelului

Uite cum cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

ELOISE,LILI,SEPHORA,ALINA,MIRABELA-Multumim

DEEA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Cucoancea multumim mult. Pai cred ca dimineata la 8 se intalnesc sotii nostri cel mai bine. Dar sa stabilim ziua exacta.

ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Cucoancea multumim mult. Pai cred ca dimineata la 8 se intalnesc sotii nostri cel mai bine. Dar sa stabilim ziua exacta.

Iti trimit un PM cu mobilul lui tati si iau ei legatura....cu o seara inainte, ok?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Pur si simplu nu vrea sa stea intinsa. Ea care adormea instantaneu cand dadea cu nasul de patutul ei... nu stiu. Acum de ex. a dormit 10 min. dupa care s-a trezit si maraie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Alexia-Maria, Armand, Antonia, Alexia-Nicole, Iulia-Ioana !

gripo, noi nu avem probleme! aici asa se incepe diversificarea! dar numai o masura la 100-150 ml lapte la biberonul de seara! pe cutie scrie 3 masuri la 100 ml lapte, dar pediatra a zis ca e prea mult! fiind mai gros cica v-a manca mai putin cantitativ ceea ce inseamana mai putin lapte! cica cerealele sunt carbohidrati si nu ar ajuta decat sa se ingrase copilul, pe cand laptele contine proteine si de asta are nevoie bebe!
sper sa se inteleaga ceva ca scriu cu bebe in brate! minumea mea mica de luni cand am facut vaccinurile, ziua aproape ca nu mai doarme deloc si vrea numai in brate! macar bine ca doarme noaptea!
cand am sa pot o sa va scriu ce mi-a spus pt diversificare!
pt masaj folosesc ulei de amandine! cel pe care l-am folosit si in sarcina pt vergeturi!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Spunea cineva ca a trebuit sa gaureasca tetina biberonului ptr ca bebe sa pape cereale. Noi la farmacie avem tetine speciale ptr lapte, ceai sau hrana semisolida gen lapte cu cereale (milk, tea, bree sunt categoriile). In mod sigur gasiti aceste tipuri de tetine si in magazinele mari.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)

Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

ok, fetele. Am cumparat, spalat, sterilizat suzeta. Numa' ca nu o vrea. O tot scuipa afara. Voi cum i-ati facut pe teroristii vostri sa accepte suzeta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gripo, e tare nasol la servici ca m-au incarcat din prima cu o gramada de chestii si nu mai stiu pe ce sa pun mana mai intai. Ca sa nu mai zic ca nici de traducere nu am timp s-o mai fac Nu stiti voi, fetelor, vreo metoda sa stai acasa si sa-ti pice bani?
Cu catelusa n-am facut nimic, daca pana diseara nu-i gasim stapan, o dau astia afara in strada. Off...

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, A treia luna,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput